مشاهده نسخه کامل
: نظر سنجی
aftab_azad20
02-08-2013, 09:27
سلام به همه دوستان
به نظر شما تو ایران اقشار مختلف جامعه از نظر مالی(مرفه،متوسط،ضعیف) چه نوع موسیقی رو بیشتر گوش میدن
ممنون میشم نظراتتون رو خلاصه بیان کنید
aftab_azad20
04-08-2013, 00:51
کسی نظری نداره
بنظر من خیلی به وضع مالی افراد بستگی نداره
بیشتر به روحیات افراد بستگی داره
ولی میشه از نحوه زندگی و سختی های هر طبقه استنباط کرد قشز ضعیف بیشتر موسیقی های غمگین (مخصوصی سنتی های قدیمی) گوش میدن
و قشر مرفه هم خواننده های روز و شاد و اهنگ های خارجی رو دنبال میکنن
البته این فقط فرضیه بود وگرنه ما کاملا برعکس اینو هم داریم
من فکر میکنم قشر ضعیف هر اهنگی که بدستشون برسه ولی مرفهین هر اهنگی که دلشون بخواد ولی بیشتر به احوالات ادم تو اون لحظه برمیگرده که اهنگ شاد گوش بده یا غمگین
SADEGH 7
04-08-2013, 16:53
حالات و روحیات افراد هیچ ارتباطی به وضع مالیشون نداره.کلا نظرسنجی از پایه مشکل داره.مثل این می مونه بگید به نظرتون اقشار مختلف جامعه چه طعمی رو بیشتر می پسندن ترش، شیرین، شور و . . .
نمی شه گفت چون یکی وضع مالیش خوبه هیچوقت ناراحت نمی شه و موزیک غمگین گوش نمی ده.یا کسی که مشکل مالی داره، از صبح تا شب آهنگ غمگین گوش می ده.
من فکر میکنم قشر ضعیف هر اهنگی که بدستشون برسه ولی مرفهین هر اهنگی که دلشون بخواد ولی بیشتر به احوالات ادم تو اون لحظه برمیگرده که اهنگ شاد گوش بده یا غمگین
این نظر هم همونطور که محترمه ولی کاملا اشتباهه.چون الآن تو هر شهری یه کافی نت هست و هرکی یه دستگاه اجرای موسیقی داره مطمئنا 1000 تومن داره که بره تو کافی نت و آهنگ دانلود کنه.
aftab_azad20
04-08-2013, 17:36
مثلا میشه اینجوری گفت شاید تو قشر مرفه تمایل به گوش دادن ترانه های خارجی بیشتر باشه این احتمالم میدیم که از اون آهنگ هم هیچی نفهمن،ولی تو قشر ضعیف این تمایل کمتره حالا میخوان از اون ترانه خارجی چیزی بفهمن یا نه(نمیدونم منظورمو درست بیان کردم یا نه)اگه میشه در این موردها و موردهای مشابه نظراتتون رو بیان کنید
حالا بعضی وقتها پیش میاد مثلا فردی که عاشق موسیقی سنتی هست به خاطر روحیات اون روزش موسیقی غمگین پاپ گوش بده اینا استثنا هستند
ممنون میشم نظراتتون رو حتی تو چند کلمه هم بیان کنید
ramin1988
06-08-2013, 08:56
سلام
خیلی واسم جالب بود که بعضی از دوستان اینقدر نظر عجیبی داشتند !
من خودم کلی وضع مالی خودم و خانوادم خوبه و خواننده موردعلاقه من مجید خراطها هستش ....
تا روزی هم که انگلیسی من ضعیف بود سراغ آهنگ های خارجی نمیرفتم ...
اما توی بیرون و دوستان و بعضا فامیل حتی میدیدم کسی که نمیدونه Hello یعنی چی اصلا ایرانی گوش نمیکنه ...
پس شک نکنید توی ایران نه کسی از روی وضع مالی و نه از روی سوادش چیزی رو گوش نمیده ....
پس هر موزیکی که فردی گوش میده صرفا روحیات اون شخص در اون زمان هست .
aftab_azad20
09-08-2013, 11:48
کسی نظری نداره دیگه
این نظر هم همونطور که محترمه ولی کاملا اشتباهه.چون الآن تو هر شهری یه کافی نت هست و هرکی یه دستگاه اجرای موسیقی داره مطمئنا 1000 تومن داره که بره تو کافی نت و آهنگ دانلود کنه.
مرسی از تذکرتون، ببخشید که دیر شد تا جواب بدم، ولی بضیا تو زندگیشون این قدر مشکلات بزرگ دارن که پول برای کافی نت رفتن توش گمه و اینکه حق کپی رایت چی میشه؟!هر چند که خیلی بهایی بهش داده نمیشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.