مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای اورکلاک سیستم
سلام
این سیستم رو برای بازی تا چه حد میشه اورکلاک کرد؟،نه تا حدی که ریسکش بالا باشه
CPU : CORE I5 750
MAIN : GIGABYTE P55A UD3P
RAM : 4 GB DDR3
VGA : ATI HD 5850 1GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
POWER :585B GREEN
با یه هارد 500 HHD سامسونگ با یه DVDرام HP
کیسم هم Green Orbit هست با سه تا فن
فن CPUهم عادیه و خنک کننده جدا،از کجا باید براش بگیرم؟هزینش چه قدر میشه ؟
با تشکر
Ali*Reza
02-08-2013, 00:47
توسط نرم افزار Prime95 یه تست 30 دقیقه ای بگیرین و توسط نرم افزار HWMonitor دمای پردازنده رو چک کنین و نتیجه رو اعلام کنین.
علاوه بر تست عکس از تب اصلی و تب مموری نرم افزار cpu-z بدین
تست رو 15 دقیقه انجام بدین
Hamed DC
02-08-2013, 14:10
سلام
این سیستم رو برای بازی تا چه حد میشه اورکلاک کرد؟،نه تا حدی که ریسکش بالا باشه
CPU : CORE I5 750
MAIN : GIGABYTE P55A UD3P
RAM : 4 GB DDR3
VGA : ATI HD 5850 1GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
POWER :585B GREEN
با یه هارد 500 HHD سامسونگ با یه DVDرام HP
کیسم هم Green Orbit هست با سه تا فن
فن CPUهم عادیه و خنک کننده جدا،از کجا باید براش بگیرم؟هزینش چه قدر میشه ؟
با تشکر
سلام.
لطفا قبل از انجام تست، یک خنک کننده خوب بخرین!
چون سری 1156 کمی پردازنده های داغی دارن و با فن معمولی زیر نرم افزار پرایم دما بالای 100هم شاید برسه!!! که اصلا توصیه نمیشه.
کولر پردازنده هم از 40.000تومان هستش تا350.000تومان.
شما بهتره سقف یودجتون رو مشخص کنید.
سلام.
لطفا قبل از انجام تست، یک خنک کننده خوب بخرین!
چون سری 1156 کمی پردازنده های داغی دارن و با فن معمولی زیر نرم افزار پرایم دما بالای 100هم شاید برسه!!! که اصلا توصیه نمیشه.
کولر پردازنده هم از 40.000تومان هستش تا350.000تومان.
شما بهتره سقف یودجتون رو مشخص کنید.
همین الآن می خواستم یه تایپیک برای مشاوره برای خنک نگه داشتن این سیستم بزنم
70 80 تومن فقط یه کوار بگیرم کارمو راه میندازه ؟بعدش دیگه خرجی نداره که اورکلاک کنم؟
من شهرستانم فکر نکنم این جا کولر و این طور چیزا گیر بیاد،
الآنم نزدیک انتخاب رشته و این جور چیزاست زیاد وقت ندارم،میشه سریع نتیجه گرفت یا وقت گیره ؟
از کجای فروم می تونم یاد بگیرم چه طور اون سیمایی که گفتم درست از سر جاشون ردشون کنم ؟
این جا گفتم:
اونی که سیستممو اسمبل کرد زیاد وارد نبود،کیس من یه قابلیتی داره که میشه سیم ها رو از پشت سینی کادربورد رد کرد تا گردش هوا رو مختل نکنه،ولی همه سیم ها رو همین جور ولو کرده وسط کیس،من هم خودم زیاد برای اسمبل کردن وارد نبودم نتونستم درستش کنم
Hamed DC
02-08-2013, 16:11
همین الآن می خواستم یه تایپیک برای مشاوره برای خنک نگه داشتن این سیستم بزنم
70 80 تومن فقط یه کوار بگیرم کارمو راه میندازه ؟بعدش دیگه خرجی نداره که اورکلاک کنم؟
من شهرستانم فکر نکنم این جا کولر و این طور چیزا گیر بیاد،
الآنم نزدیک انتخاب رشته و این جور چیزاست زیاد وقت ندارم،میشه سریع نتیجه گرفت یا وقت گیره ؟
از کجای فروم می تونم یاد بگیرم چه طور اون سیمایی که گفتم درست از سر جاشون ردشون کنم ؟
این جا گفتم:
وقت زیادی نمیگیره.
به نظرم کمی صبر پیشه کنید برای خرید کولر و بودجه رو هم تا150تومن افزایش بدین. تا بشه روی ایر پردازنده رو زیر فشار استیبل نگهداشت!
قبل از خرید کولر هم هیچ تستی با هیچ نرم افزاری(تاکید میکنم هیچ تستی!!!) نگیرین. چون احتمال آسیب به پردازنده رو نباید دور از انتظار دید!
چون الان کولر مناسبی ندارین هیچچ مطلبی در مورد آورکلاک پردازندتون نمی نویسم. چون حتما مخاطره آمیز خواهد بود.
Hamed DC
02-08-2013, 16:12
برای مدیریت کابل، در پیام خصوصی در خدمتتون هستم.
ممنون برای راهنمایی هاتون
من چند وقت دیگه (بعد از انتخاب رشته)می خوام برم مشهد همون جا می تونم خنک کننده بگیرم نه؟ چی بگم چی بگیرم
پشت کیسم چند تا سوراخ برای رد کردن لوله هست-فقط می دونم برای خنک کنندن-برای کولر از اونا استفاده میشه؟
Hamed DC
02-08-2013, 21:37
من چند وقت دیگه (بعد از انتخاب رشته)می خوام برم مشهد همون جا می تونم خنک کننده بگیرم نه؟ چی بگم چی بگیرم
پشت کیسم چند تا سوراخ برای رد کردن لوله هست-فقط می دونم برای خنک کنندن-برای کولر از اونا استفاده میشه؟
اون سوراخها برای واتر کولینگ هستش نه ایر!
مشهد هم میشه خرید. مشکلی نیستش.
مشهد من هستم از این چیزا تو مشهد گیر نمیاد یا اگه گیر بیاد گرونه اگه بتونی از تهران بگیری بهتره
air cooling ها هم در مشهد زیاد جالب نیستند که من آخر سر کولرمو از تهران گرفتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.