ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید اسپیکر

Farbod2 قدیم
01-08-2013, 21:08
سلام
من می خوام اسپیکر بخرم برای گوش دادن به موسیقی با کیفیت عالی، و چند تا سوال داشتم

1- چه مارک هایی خوبن و کدوم مدل هاشون
2- حدود قیمت
3- بهتره 2.0 باشه یا 2.1 یا 4.1 یا دیگر مدل ها؟ من شنیدم کمتر از 4.1 به درد نمی خوره، درسته؟ ولی خیلی ها هم از 2.1 تعریف می کنن. نظر شما چیه؟
4- به کارت صدا هم توجه کنم؟ والا قراره که تا چند فصل! آینده یک لپ تاپ بخرم و هنوز نمی دونم که کارت صداش چی قراره باشه، می خوام یک اسپیکری بگیرم که هم با این کارت صدای الانم سازگار باشه هم با اون، در هر صورت اون موقع که لپ تاپ بخرم هم یه چیزی میگیرم که واسه آهنگ عالی باشه، با خیال راحت هر اسپیکری خواستم بگیرم یا که کارت صدای الان یا آینده ام محدودیت ایجاد می کنه؟
5- سی پی یو و رم هم در کیفیت صدا تاثیری ممکنه داشته باشن؟؟
6- RMS اش برای کیفیت عالی با قیمت کمتر از 800 تومن چند باشه خوبه؟
7- برای گوش دادن به آهنگ های رپ و هیپ هاپ خارجی و ترنس و هوس و هارد دنس، frequency response اش چه قدر باشه تا که آهنگ حیف نشه؟؟!!!!!!
8- بلندی صدا چه قدر باشه؟ تا چند db ؟ فکر کنم از 80 تا 100 خوب باشه نه؟
9- گواهی نامه thx هم مهمه داشته باشه یا نه؟
10- لطفا بر اساس پاسخ این سوالات مدل های پیشنهادی تونو بگین
11- به چه چیزایی غیر از مواردی که گفتم توجه کنم و اهمیت هر کدومشون چه قدره؟

در کل بنده تو خط حرفه ای ترین آهنگ های مدرن ام!!! (از نظر کیفیت و production)
می خوام آهنگ هیچّـیش حیف نشه
12- به نظر شما بر اساس چیزی که من می خوام باید تا چه قدر پول خرجش کنم؟ اون 800 تومن که گفتم کافیه یا نه؟
13- هر چی اسپیکر قوی تر باشه مسلما آهن رباش هم قوی تره، آهن ربای قوی که روزانه 10 تا 15 ساعت کنار آدم باشه، برای سلامتی ضرری نداره؟ چه تاثیری رو بدن داره؟

بسیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــا ر سپاس گزارم <3
:n12::n01:

badboys_87
16-10-2013, 19:09
1- چه مارک هایی خوبن و کدوم مدل هاشون

مارک ادیفایر و لاجیتک الان تو ایران بهترین هستن مثل مدل edifire c2 یا لاجیتک z623

مدل های دیگه هم هستند مثل کریتیو و ویکر

2- حدود قیمت
به نظر من اگه فقط برای موسیقی میخوای بیشتر از 300-400 خرج نکن اگه واسه بازی میخوای و 5 کاناله باید بیشتر خرج کنی

3- بهتره 2.0 باشه یا 2.1 یا 4.1 یا دیگر مدل ها؟ من شنیدم کمتر از 4.1 به درد نمی خوره، درسته؟ ولی خیلی ها هم از 2.1 تعریف می کنن. نظر شما چیه؟

اگه فقط برای موسیقی میخوای 2 به 1 کافیه اگه برا ی بازی و فیلم میخوای 5 به 1 شدیدا" توصیه میشه به خاطر صدای دالبی و فراگیر

4- به کارت صدا هم توجه کنم؟ والا قراره که تا چند فصل! آینده یک لپ تاپ بخرم و هنوز نمی دونم که کارت صداش چی قراره باشه،
کارت صدا خیلی مهمه و رو کیفیت تاثیر داره معمولا" لپ تاپ های ایسوس و سونی سری مالتی مدیا کارت های صدای خوبی دارن و رو کیفیت تاثیر میذاره
اکثر مادربرد ها و لپ تاپ های معمولی چیپست ریل تک دارن ولی بعضی مدل های حرفه ای تر چیپست کریتیو دارند خیلی بهتره

5- سی پی یو و رم هم در کیفیت صدا تاثیری ممکنه داشته باشن؟؟
خیر.فقط رو سرعت پردازش کامپیوتر تاثیر میذارن.مهمترین چیر مادربورد و چیپست کارت صدا میباشد.

6- RMS اش برای کیفیت عالی با قیمت کمتر از 800 تومن چند باشه خوبه؟
به خودت بستگی داره و مساحت محیطی که اسپیکر میخوای پوشش بده.هرچی بیشتر صدای بلند تری داره به نظر من 80 وات کافیه .

7- برای گوش دادن به آهنگ های رپ و هیپ هاپ خارجی و ترنس و هوس و هارد دنس، frequency response اش چه قدر باشه تا که آهنگ حیف نشه؟؟!!!!!!
نمیدونم
8- بلندی صدا چه قدر باشه؟ تا چند db ؟ فکر کنم از 80 تا 100 خوب باشه نه؟
منظور شما snr هست یعنی مقدار سیگنال به نویزSignal noise ratio هیچ ربطی به بلندی صدا نداره..بین 80 تا 100 خوبه.هرچی بیشتر بهتر.در ضمن بلندی صدا به RMS ربط داره.

9- گواهی نامه thx هم مهمه داشته باشه یا نه؟
اگه داشته باشه خیلی بهتره یعنی صدای 200 وات و نویز کمتر و شفافیت صدا .

10- لطفا بر اساس پاسخ این سوالات مدل های پیشنهادی تونو بگین
ادیفایر c2 یا c3 لاجیتک z906 اگه 2 به 1 میخوای لاجیتک z623 پیشنهاد میکنم.

11- به چه چیزایی غیر از مواردی که گفتم توجه کنم و اهمیت هر کدومشون چه قدره؟
گارانتی مهمه و اینکه اسپیکرت امپلی فایر جدا داشته باشه. ریموت کنترل داشته باشه بهتره.در ضمن پورت های مختلف که بتونی به دستگاه ها و کنسول های بازی متصل کنی یعنی فقط پورت 3.5 میلی متری نباشه از پورت های دیگه هم پشتیبانی کنه..در ضمن بعضی مدل ها میتونی فلش مموری هم وصل کنی که خیلی بهتره

12- به نظر شما بر اساس چیزی که من می خوام باید تا چه قدر پول خرجش کنم؟ اون 800 تومن که گفتم کافیه یا نه؟
هشتصد تومن عالیه ولی انتخاب های ارزونتری هم هست

13- هر چی اسپیکر قوی تر باشه مسلما آهن رباش هم قوی تره، آهن ربای قوی که روزانه 10 تا 15 ساعت کنار آدم باشه، برای سلامتی ضرری نداره؟ چه تاثیری رو بدن داره؟

هیچ تاثیری روی بدن نداره زیاد وسواس نداشته باش.ولی سعی کن باند ها از مانیتور فاصله داشته باشه و حتما" ساب ووفر روی زمین باشه نه روی میز