PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ئرخواست راهنمایی در کار با فرم ها

noghte
01-08-2013, 17:46
اسلام علیک بر اهالی پی سی
خوبیم همه!!؟

من صفحم دو قسمته: top , batom

که کاربر/دانشجو بعد از ورود، اطلاعاتش توو قسمت top نمایش داده میشه
که با کلیک روو دکمه انتخاب واحد.. صفحه انتخاب واحد توو قسمت botom همون صفحه نمایش داده بشه
یعنی بالا اطلاعاتشو ببینه و پایین بتونه انتخاب واحد کنه
خب.. حالا من توو تگ فرم نوشتم:
target=\"botom
هر کاری میکنم این نمیشه ک نمیشه

لطفا راهنماییم کنین..

m.m.m5651
02-08-2013, 02:38
به نظر میاد شما کلا اساس و روش کار فرم ها رو متوجه نشدید، وقتی target ست میشه کاربر به فایل لینک داده شده ریدایرکت میشه البته همراه اطلاعاتی که ثبت کرده تو فرم و با متدی که ست کرده (post,get)، بعدش هم توی صفحه ی مورد نظر (مثلا login.php) چک می کنید که اول اینکه اصلا کاربر اطلاعاتی با خودش به صفحه اورده (منظورم همون متدهای پست و گت هست) که اگر یه وقت کسی مستقیم خودش وارد صفحه login.php شد مشکل پیش نیاد و اگر ست شده بود، با دیتابیس چک می کنید که کاربر موجوده یا نه، و اگر موجود بود یه سشن یا کوکی با محتوای encrypt شده یا نشده ی آی دی یوزر و ... (بستگی به سلیقه و حساسیتتون روی -- شدن داره) ست می کنید و توی صفحه ی اصلی توی اون قسمت هایی که میخواید دوباره سشن یا کوکی رو با دیتابیس چک می کنید و اگر درست بود آی دی کاربر رو نشون میدید و اون پایین هم هر کدی خواستید میذارید.

noghte
02-08-2013, 21:08
والا من که چیزی نفهمیدم

ولی وقتی ک اطلاعات کاربر توو قسمت بالا نمایش داده میشه
ینی یوزر و پسش رو با یه متدی مثلا post تووی پایگاه چک کرده و درست بوده..

حالا من..
وقتی توو قسمت targetمی نویسم _blank توو اطلاعات مربوط به انتخاب واحدو توو صفحه جدید نشون میده
ولی من میخام که این کارا توو قسمت همون پایین همون صفحه ..........

جون من ساده بنویس..

atiishpare
03-08-2013, 11:38
فکر کنم اگه توی صفحه جدید اطلاعات بالای صفحه را یکبار دیگه اکو کنید و کد پایین صفحه را هم که مینویسید ،درست بشه :n13:

hamedarian2009
03-08-2013, 11:50
با سلام
این چیزی که شما میگید اصلا ربطی به target نداره اون فقط نحوه باز کردن لینک رو بهتون نشون میده که واسه کار شما باید اصلا بهش دست نزنی تا صفحه تو خودش باز بشه
شما باید از دستورات شرطی php استفاده کنید .
شما اول تگ لینک رو اینطوری بنویس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد تو قسمت bottom صفحه تون باید کدهای مربوط نمایش انتخاب واحدو ببینه البته با این شرط که پارامتری به نام id بعد از فشردن لینک انتخاب واحد به همون صفحه ارسال میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما میتونید به جای مقدار پارامتر id که من 1 گزاشتم از سشن استفاده کنید و در جایی که من نوشتم index.php باید ادرس همون صفحه ای که قرار دارید رو بزارید

smhnaji
06-08-2013, 02:45
والا من که چیزی نفهمیدم

ولی وقتی ک اطلاعات کاربر توو قسمت بالا نمایش داده میشه
ینی یوزر و پسش رو با یه متدی مثلا post تووی پایگاه چک کرده و درست بوده..

حالا من..
وقتی توو قسمت targetمی نویسم _blank توو اطلاعات مربوط به انتخاب واحدو توو صفحه جدید نشون میده
ولی من میخام که این کارا توو قسمت همون پایین همون صفحه ..........

جون من ساده بنویس..
سلام

دوست عزیز اون target ای که شما داری در موردش حرف می‌زنی، اصلا اون چیزی که فکر می‌کنی نیست.

کاربرد target:

target فقط موقع تعریف کردن لینک‌ها (همون <a> ها) توی HTML به کار می‌ره و کاربرد دیگه‌ای نداره. برای این که کاربرد تارگت رو متوجه بشی، ۲ حالت زیر رو در نظر بگیر:

۱. کد <a href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" targe="_blank">Google</a> بخاطر اون targe="_blank" ش باعث می‌شه وقتی روی اون لینک کلیک می‌کنیم، سایت گوگل توی یه تب جدید (یا یه صفحه‌ی جدید) باز بشه.
۲. کد <a href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">Google</a> که اصلا توش target نداره، باعث می‌شه که سایت گوگل توی همون تب باز بشه.

پس تارگت اون چیزی نیست که شما دنبالشی.

بعد از این که کاربر یوزرنیم و پسووردش رو زد، باید به وسیله‌ی پی‌اچ‌پی هم بالای صفحه (که اطلاعات کاربر رو نشون می‌ده) و هم پایین صفحه (که اطلاعات دانشجویی کاربر رو نشون می‌ده) رو ایجاد کنی.

موفق باشی