PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دادن لينك به دكمه هاي فلش؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟

farhang_760
13-08-2006, 14:33
سلام بچه ها چه جوري ميشه به دكمه هاي flash لينك داد بعدش از اونها در dream weaver استفاده كرد

من يك flash دارم كه بايد تو dream weaver استفاده كنم و روش هم چند تا دكمه دارم كه ميخوام بهشون لينك بدم حالا بايد تو flash اين كارو بكنم يا تو dream weaver لطفا راهنمايم كنيد اگه دقت كرده باشيد من يك هفته اي كه دارم درباره همين جور كارا از بچه ها سوال ميكنم كه بچه ها هم انصافا دستشون درد نكنه ما رو تنها نذاشتن ازشون ممنونم حالا اگه كسي بلده كه ميدونم همه بلدين منو راهنمايي كنيد

ممنون :happy:

farhang_760
13-08-2006, 17:41
اقا چرا كسي چيزي نميگه من ميخوام بدونم چه جوري ميشه در زير دكمه تو فلش 8 لينك يك صفحه ديگر رو قرار داد چون ميخوام سايت رو بارگذاري كنيم يكمي سريعتر بشه ممنون

در ضمن ما داريم با برنامه dreamweaver كار ميكنيم چند تا صفحه ميخواستيم طراحي كنيم بعد از اين فلشي كه داشتيم به اونا بره يعني هر دكمه اي رو كه زدن بره تو يكيشون فقط اگه توضيح ميديد حرفه اي توضيح نديد كه ما مبتدي مبتدي هستيييييييم

از شما ممنون

Aminneo
15-08-2006, 00:33
ميتوني از فرمان گت لينك استفاده كني-يعني برگرد به سنس رو دكمه كليك كن و اينو بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگر خواستی در صفحه جدید باز شه از کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ameneh
15-09-2006, 17:19
سلام
اتفاقا من اين كد رو در فلش استفاده كردم تو خود فلش جواب ميده ولي نمي دونم چرا وقتي اين فايل رو تو فرانت پيج مي آرم به اون لينكي كه داده بودم نمي ره؟ميشه كمكم كنيد؟

Elfin-D
15-09-2006, 17:53
سلام
میشه فایلتون رو بزارید اینجا؟

ameneh
15-09-2006, 19:11
من اين فايل رو از طريق فلش پابليش كردم (با فرمت اچ تي ام ال)ولي اونجا عمل نكرد اين هم لينك اين فايل!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ameneh
15-09-2006, 19:17
ببخشيد يادم رفت لينك خود فايل فلش رو بدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ameneh
17-09-2006, 01:41
آقا يكي بياد جواب ما رو بده صواب داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Elfin-D
17-09-2006, 09:27
دوست عزيز
اين جايي كه شما فايلهارو اپلود كردي براي من بالا نمياد
لطفا يك جاي ديگه اپ كنيد
مرسي

blacksword
17-09-2006, 12:46
دوست عزيز اگه تو همون كد هايي كه امين جان زحمت كشيدن گذاشتن رو درست وارد كرده باشي نبايد مشكلي پيش اومده باشه اگه مشكلي هست چك كن ببين كجاست داخل فرانت پيج بايد اول يه Plug in توي صفحه insert كنيد بعد بهش لينك بدين ولي اگه تو Dream Waver اين كارو كنيد خيلي بهتره ولي شما فايلتون رو تو سايتاي بهتر آپلود كنيد كه كه ما فايل رو ببينيم كه مشكلش چيه فايل fla رو هم آپلود كن اينطوري راحت تر مشكلت حل ميشه موفق باشي