ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب بد افزار روی مودم

l3izar
31-07-2013, 22:46
سلام دوستان
میخواستم ببینم امکان نصب برنامه های مخرب مثل تروجان و . . . روی مودم هستـ؟
الان یه مدتیه که تو وبسایتام یه نویسنده ایجاد میشه تا حالا چند بار ویندوز عوض کردم و کلا فایلهای روی رم گوشی و فلش رو حذف و فرمت کردم و همچنین هارد اما بازم چنین مشکلی برام پیش میاد:n03:

V i r u s e r
31-07-2013, 23:07
اگر منظورتون مودم ADSL هست
بله امکانش هست ولی بینهایت کار مشکل و بی ارزشی هست
چون باید فریمور مخربی که روی مودم نصب میشه کاملا با مدل قبلی یکی باشه تا کاربر متوجه نشه، قدرت پردازش سخت افزاری مودم بسیار محدود هست و خیلی نمیشه روش وانور داد
و حداکثر هم بشه باهاش در صفحه های plain text یا همون غیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جاسوسی کرد

مشکل شما به احتمال خیلی زیاد بر می گرده به امنیت خود سایتتون نه امنیت کامپیوترتون

l3izar
01-08-2013, 09:30
اگر منظورتون مودم ADSL هست
بله امکانش هست ولی بینهایت کار مشکل و بی ارزشی هست
چون باید فریمور مخربی که روی مودم نصب میشه کاملا با مدل قبلی یکی باشه تا کاربر متوجه نشه، قدرت پردازش سخت افزاری مودم بسیار محدود هست و خیلی نمیشه روش وانور داد
و حداکثر هم بشه باهاش در صفحه های plain text یا همون غیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جاسوسی کرد

مشکل شما به احتمال خیلی زیاد بر می گرده به امنیت خود سایتتون نه امنیت کامپیوترتون

در صورتی که نصب شده باشه باید چیکار کرد؟؟؟
من سایتهام روی سایتساز رزبلاگ و پسورد همشون هم تقریبا قوی هست اما نمیدونم چرا اینجوری میشه