PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلی با Geforce GTX560 Ti Superclocked

Pejvak61
31-07-2013, 19:38
من خرداد ماه سال 90 یه کیس برای خودم بستم با مشخصات زیر :

CPU Intel Corei7-2600K
RAM 2*4GB DDR3 CorsAir bus 1600
Graphic EVGA Geforce GTX560 Ti Superclocked
MainBoard ASUS P8Z68V Pro
Power GREEN GP535A

امروز برای دومین بار موقع روشن کردن کامپیوتر گرافیک به LED تصویر نمیداد ولی سیستم بالا میومد و صدای ویندوز و کار کردن هارد را میشنیدم و من با یکی دو بار خاموش و روشن کردن پاور و جابجایی پورت DVI از کارت گرافیک به گرافیک آنبورد مادربورد و یک بار بالا آوردن سیستم و سپس برگرداندن به کارت گرافیک موفق به بالا آوردن سیستم شدم. پریروز هم همین مشکل پیش اومد و من با چند بار خاموش و روشن کردن سیستم سرانجام موفق به بالا آوردنش شدم.

خیلی نگران شدم. به نظر شما مشکلش چی میتونه باشه؟

TREASURES
31-07-2013, 19:58
سلام
شما از کابل دیگه برای اتصال استفاده کن ببین مشکل حل میشه؟

EXTREME
31-07-2013, 20:10
اگه صدای لود ویندوز شنیده میشه این یا از کابل دیتا است یا مانیتور

Pejvak61
31-07-2013, 20:53
از دوستان عزیز به خاطر پاسخ سریعشون تشکر میکنم.

البته بهتره بگم مشکلش دقیقاً اینطوری بود :
اولین بار که کامپیوتر را روشن کردم اصلاً بوق مادربورد شنیده نشد
بعدش کلید پاور را قطع و وصل کردم اونوفت دوباره که روشن کردمش اینبار بوق مادربورد شنیده شد ولی تصویری در مانیتور دیده نشد ولی صدای بالا آمدن سیستم از قبیل صدای هارد و صدای سیستم شنیده شد.
دوباره برق سیستم را قطع کردم و کابل دیتا را از کارت گرافیک به مادربورد وصل کردم و کارت گرافیک را در آوردم و سیستم بالا اومد
دوباره سیستم را خاموش کردم و اینبار کارت گرافیک را سرجاش برگردوندم و کابل دیتا را بهش وصل کردم و سیستم به راحتی بالا اومد و یکی دو بار هم سیستم را خاموش و روشن کردم و فعلاً مشکلی نداره.

Pejvak61
01-08-2013, 08:00
امروز صبح هم ویندوزم بالا اومد و بعدش صفحه آبی اومد و سیستم ریست شد اما در قسمت Action Center جزئیات مشکل در عکس های زیر معلومه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم نظرتونو بگین.

TREASURES
01-08-2013, 13:53
میگم یه بار کارت رو باز کن تمیزش کن دوباره بذار سر جاش......

Pejvak61
02-08-2013, 01:26
میگم یه بار کارت رو باز کن تمیزش کن دوباره بذار سر جاش......
چشم.

خودم هم همین قصد را داشتم.

حتماً فردا صبح این کارو میکنم.
فکر کنم پیدا کردن کارت گرافیکی با این خصوصیات دور و بر 1 میلیون برام آب میخوره. پس باید هر طور شده برای حفظش تلاش کنم. نباید بذارم خراب بشه.

Pejvak61
08-08-2013, 22:11
دوباره سلام.

اين شب عيدي بد جوري حالم گرفته شد. گرافيكم ديگه تصوير نميده و هرچي تلاش كردم موفق به بالا آوردن سيستم با كارت گرافيك نشدم.

آيا اميدي به تعميرش هست؟

Pejvak61
09-08-2013, 14:01
آیا یاری کننده ای نیست مرا یاری کند؟

دیشب هرکاری فکرشو بکنید کردم. کارت گرافیک را کندم و گرد گیری کردم و دوباره متصل کردم ولی باز هم سیستم بالا میومد ولی تصویر نداشت.

از دیشب تا الآن دیگه سیستم را روشن نکرم تا همین چند دقیقه پیش دوباره با در آوردن همه کابلها و اتصال مجددش سیستم را بالا آوردم.

فقط اینو بدونین که موقعی که تصویر نمیده بوق مادربورد شنیده میشه و ویندوز هم بالا میاد و حتی آهنگ بالا آمدن ویندوز هم شنیده میشه.

Pejvak61
09-08-2013, 14:29
در یک فروم خارجی همچین مشکلی گزارش شد که جوابش این بود :

1- اگر کارت گرافیک غیر آنبورد بود احتمالاً کارت گرافیکتون خراب شده و باید عوضش کنید
2- اگر آنبورد باشه باید مادربوردتونو عوض کنید

راههای دیگر :
با یک قلمو پین های فلزی کارت گرافیکتونو تمیز کنید یا اسلات گرافیک مادربوردتونو تمیز کنید.
اگر سیستمتون گران قیمته سعی کنید قطعاتتون را خنک نگه دارید و بهتره از یک خنک کننده مایع استفاده کنید و ممکنه براتون حداقل 300 دلار هزینه داشته باشه.

یه جایی هم توصیه کرده بود از پاور قویتری استفاده بشه مثلاً حداقل 750W .

من هم تقریباً همین مسائل را دارم
گرافیکی که خریدم متأسفانه heatsink خوبی نداره یعنی جوابگوی خنک نگه داشتن کارت گرافیک نیست و من مجبورم همیشه در کیس را باز نگهدارم تا تهویه بهتری از حالتی که در کیس بسته است داشته باشم.
من فکر میکنم پاورم هم به نسبت سیستم خیلی لب مرزی هستش و بعضی مواقع کم میاره و سیستم هنگ میکنه.

منتها الآن بعد از گذشت بیش از 2 سال از عمر قطعات و گرانی های نجومی که اتفاق افتاد. دیگه خرج کردن برای این کیس حداقل 1.5 میلیون برام آب میخوره. خرید یک پاور مناسب و UPS مناسب فکر میکنم همین حدود خرج بر میداره. البته بدون عوض کردن این کارت گرافیک که اون هم اگر باشه چیزی در حدود 800 هزارتا دیگه به چیزی که گفتم اضافه میشه.
از طرفی تو این مدت توقعم از سیستم با چنین کانفیگی بالا رفته و نمیتونم قبول کنم سیستم ضعیف تری در اختیار داشته باشم.

واقعاً عجب اوضاعی شده ها!

TREASURES
09-08-2013, 15:22
سلام رئیس تو پستای قبلی هم دوستان گفتن از کابل رابط دیگه استفاده کن اگه درست نشد پس مانیتور مشکل داره اگه صدای لود ویندوز شنیده میشه پس سیستم ارور سخت افزاری نمیده به جون خودم

SNOW PATROL
09-08-2013, 15:27
بقیه پورت های خروجی رو هم چک کردین ؟

TAPATALK

Pejvak61
10-08-2013, 08:53
سلام رئیس تو پستای قبلی هم دوستان گفتن از کابل رابط دیگه استفاده کن اگه درست نشد پس مانیتور مشکل داره اگه صدای لود ویندوز شنیده میشه پس سیستم ارور سخت افزاری نمیده به جون خودم

تنها کاری که نکردم همین بود. کابل را عوض نکردم ولی آخه یه کیس دیگه هم به دستم رسیده که خیلی راحت تصویر میده و حتی از گرافیک آنبورد کیس خودم هم تصویر میده فقط همون کارت گرافیکه که اون هم بعضی اوقات گیر میده. کارت گرافیکم دو تا پورت DVI داره که با هردوشون مشکل داشت. یعنی به نظر شما هیچ رقمه کارت گرافیک مشکل نداره؟

ولی باشه این را هم تست میکنم.

بقیه پورت های خروجی رو هم چک کردین ؟ TAPATALK

بله مادربوردم یه پورت DVI آنبورد هم داره که روی اون هیچ مشکلی نداره.

TREASURES
10-08-2013, 11:22
ممکن هم هست پورت dvi گرافیک مشکل داشته باشه
بازم میگم اگه گفتی ویندوز بالا میاد اشکال سخت افزاری وجود نداره

Pejvak61
11-08-2013, 09:05
ممکن هم هست پورت dvi گرافیک مشکل داشته باشه
هر دوتاش با هم مشكل دارن؟ اين كارت گرافيك دو تا پورت DVI داره و زماني كه اين مشكل پديد آمد هيچكدوم كار نكرد.

بازم میگم اگه گفتی ویندوز بالا میاد اشکال سخت افزاری وجود نداره
خدا از دهنت بشنوه.

به هر حال امروز سه تا كابل DVI از اينور و اونور تهيه كردم و به وقتش ازش استفاده ميكنم.

البته پورت HDMI هم هست ولي Device با ساپورت HDMI ندارم:n03:

Pejvak61
12-09-2013, 11:22
امروز باز هم كارت گرافيك به LED تصوير نداد.

اين بار ديگه دست به كار شدم و مانيوتر CRT قديمي خودمو آوردم و با اون تستش كردم و نتيجه درست هموني بود كه روي LED نشون ميداد. تصوير نداشت ولي صداي بالا آمدن سيستم را شنيدم و ... .

پس مشكل احتمالاً نه از كابل و نه از مانيتوره. در ضمن از هر دو پورت DVI‌ هم چكش كردم. فقط مونده پورت HDMI كه اونم چيزي براي تست پيدا نكردم.

Pejvak61
14-09-2013, 14:11
تعميركار خوب در رابطه با كارت گرافيك ميشناسيد بهم معرفي كنيد؟

Pejvak61
17-09-2013, 06:55
من تو فروم evga مشكلم را مطرح كردم و اونها هم ضمن عذرخواهي از من به خاطر مشكل پيش آمده :n04: گفتن اگر طي مدت 30 روز نسبت به ثبت كارت گرافيكتون اقدام كرده باشيد ميتونيد از امكانات RMA استفاده كنيد. از قضا من هم به خاطر شوقي كه داشتم اين كار را كرده بودم و امروز هم به اكانتي كه اون موقع ايجاد كرده بودم سر زدم كه ديدم از تاريخ ثبت قطعه تقريباً دو سال ميگذره (يك هفته كمتر از دوسال) و دوره warranty هم سه ساله است:n02:

من كه فكر ميكردم گارانتي اين قطعه تموم شده حالا خيلي اميدوار شدم كه مشكلم بدون صرف هزينه حل بشه.

Pejvak61
17-09-2013, 07:01
من كامپيوترمو خودم بستم وخريدش را با واسطه گري يكي از دوستام كه شركت كامپيوتري داره انجام دادم تا بتونم از شرايط اقساطش بهره ببرم.
الآن هم يادم نيست كه اين قطعه را از كجا خريده و خودش هم ميگه بايد به بايگاني هاي دو سال پيشش سر بزنه.

به نظر شما اين قطعات در ايران هم گارانتي دارن؟

با وجود اينكه كليه ي جعبه ها و دفترچه ها و CD و DVD ها و برگه هاي گارانتي را نگه داشتم ولي براي اين كارت گرافيك چيزي همراهش نبود.

شما فكر ميكنيد كارتهاي گرافيك EVGA معمولاً توسط چه شركتهايي وارد و گارانتي ميشه؟