مشاهده نسخه کامل
: در خواست سريال Norton Anti virus 2005
mohandes_ali reza
17-04-2005, 11:15
سريال Anti virus norton 2005 رو مي خواستم.ممنون
Mehdi_Best
17-04-2005, 11:31
مهندس جان نورتون با يك سريال رجيستر نمي شه. اولا كه بايد شما نسخه اي از نورتون رو داشته باشيد كه قابل رجيستر هست. چون از نورتون چند نسخه مختلف روي اينترنت هست كه يا رجيستر نمي شن يا اگه رجيستر بشه آپديت نمي شن. اما يك نسخه هست كه رجيستر و آپديت مي شه.
ثانيا روش رجيستر كردن نورتون در يك تاپيك مخصوص موجود هست كه من لينكشو مي گذارم . در اين تاپيك هم روش رجيستر كردن هست و هم لينك نسخه قابل رجيستر نورتون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Norton Antivirus 2005
V3MX-7QK7-WBCF-XG8H-3WCX-BMGC
or
V4TX-J9GJ-JBBD-2TBM-V4GW-WKVQ
اينجا سريال ويرايش هاي موجوده:
مهندس جان نورتون با يك سريال رجيستر نمي شه. اولا كه بايد شما نسخه اي از نورتون رو داشته باشيد كه قابل رجيستر هست. چون از نورتون چند نسخه مختلف روي اينترنت هست كه يا رجيستر نمي شن يا اگه رجيستر بشه آپديت نمي شن. اما يك نسخه هست كه رجيستر و آپديت مي شه.
ثانيا روش رجيستر كردن نورتون در يك تاپيك مخصوص موجود هست كه من لينكشو مي گذارم . در اين تاپيك هم روش رجيستر كردن هست و هم لينك نسخه قابل رجيستر نورتون:
ولي همان اولش يه شماره سريال 6 خانه اي لازمه كه رو غلطك بيفته :lol:
Mehdi_Best
17-04-2005, 11:50
راستي من يه توصيه به همه دوستان مي كنم و اون هم اينه كه اگه آنتي ويروس عالي مي خواي كه از استفاده كردن از اون پشيمون نشي و سرعت دستگاهت هم پايين نياد. فقط آنتي ويروس كاسپرسكي پرو كه به عنوان بهترين آنتي ويروس شناخته شده. اگه خواستي توضيحات بيشتري در موردش بدوني به اين تاپيك مراجعه كنيد لطفا.
ناردين جان حرف شما درست! ما تسليم!! :wink:
Mehdi_Best
17-04-2005, 11:55
ولي همان اولش يه شماره سريال 6 خانه اي لازمه كه رو قلتك بيفته :lol:
منظورت از غلطك همون غلطك هست ديگه؟!!! (شوخي بود!!!) :wink:
آره جانم سووادم نم كشيده :lol:
عجله داشتم موارد زيادي را هر روز وقتي شما هنوز خوابين اصلاح ميكنم ( اون موقع اينجا روزه ) . :wink:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.