مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ برای دانشجو
سلام
cpu i5 فرکانس پایه اش 2.4
گرافیک 2 گیگ و 640 انودیا به بالاتر ترجیحا 740m
رم 4 گیگ به بالا( 4 گیگ بود قابلیت ارتقا به 8 باشه) باس 1333 حداقل
کیبورد عالی برای کد زدن می خوام
تاچ عالی و باطری عالی
مونیتور 15 تا 15.6
هارد مهم نیست ولی قابلیت تعویض داشته باشه sata 3 باشه
دی وی دی رایترمهم نیست
وزن و ویندوز اورجینال مهم نیست
قیمت حداکثر2.600
داغم نکنه رو اعصاب باشه :n02:
mohsenmirzaei99
31-07-2013, 19:40
cx61 i5 msi (گرافیک 645 )
هادرشو نمی دونم چیه
فقط دی وی دی رایتش زیاد صدا داره
lenovo z500 ولی باطریش 4 سلولیه
داغ هم می کنه
صفحه نمایشش هم زاویه دیدش محدوده
من هیچ وقت هیچ کدوم ر. تو دستم نگرفتم که تاچ پدشو ببینم
cx61 i5 msi (گرافیک 645 )
هادرشو نمی دونم چیه
فقط دی وی دی رایتش زیاد صدا داره
lenovo z500 ولی باطریش 4 سلولیه
داغ هم می کنه
صفحه نمایشش هم زاویه دیدش محدوده
من هیچ وقت هیچ کدوم ر. تو دستم نگرفتم که تاچ پدشو ببینم
داداشم ممنون
اتفاقا z500 یکی از گزینه هام بود ولی وقتی دیدم می گن خیلی داغ می کنند و باطری اوضاعش نامناسبه وغیرقابل تعویض یکم نظرم برگشت
با اینکه به نظر کانفیگش نسبت به قیمت عالیه
msi هم اگراین باشه که می گین
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3230M Core i5 2.6GHz Up To 3.2GHz GHz - Cache 3 MB
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:500 GB 5400RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT645M DDR3 2048 MB UpTo 3072 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LCD
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر : MSI CX61
ازسایت دیجی کالا
هاردش خوب میشه عوض کرد ... کیبوردشم از عکسا به نظرخوب میاد
دی وی دی رایترش خوب وقتی صدا داره ازش کار بکشین ؟ اونم به نظرمیشه دراورد انداخت اونور :n02:
صفحه نمایشش چطوره؟
sony vaioE15127CDS
lenovo z500 with windows 8
اشتباه نکنین ویندوز اورجینال خیلی مهمه علاوه بر اصل بودن لایسنس درایورهای لپتاپ هم به صورت کامل نصب میشه فقط کافیه توی یه dvd بکاپ گرفته بشه
sony vaioE15127CDS
lenovo z500 with windows 8
اشتباه نکنین ویندوز اورجینال خیلی مهمه علاوه بر اصل بودن لایسنس درایورهای لپتاپ هم به صورت کامل نصب میشه فقط کافیه توی یه dvd بکاپ گرفته بشه
وقتی ویندوز اورجینال باشه کارایی بیشترمیشه؟ چه خصوصیت دیگه ای می تونه داشته باشه؟
لپ تاپ سونی که معرفی کردین دیدم به نظر ظاهرخوب وکیبورد وتاچ خوبی داره( از عکساش فهمیدم!)
ولی نقطه ضعفش نسبت به بقیه گرافیکش نیست؟
بازی نمی خوام بکنم ولی شاید نیاز به رندر داشته باشم.
Highbury
31-07-2013, 21:29
n بار گفتم بازم میگم :n02:
ویندوز اورجینال با ویندوزی 5000 تومانی که نزدیکترین دوکان پیش خانه تان دارد هیچ تفاوتی نداره. ویندوز اورجینال فقط یک سریال است که پشت لبتاب نوشته شده و شما هر DVD که از دوکان بگیرید با زدن اون کد میشه راجستر
حالا شما به جای اون کد، میتونید کرک کنید. هیچ تفاوتی در عملکرد نداره.
زد500 لباب بسیار خوبیه
پیشنهادم برای شما:
lenovo G580 با گرافیک 635 و یا گرافیک 710. کیفیت خوبی داره، صداش هم خیلی پیشرفت کرده. تاچ پد و کیبوردش جز بهتریناست. کلا کیبوردهای لنوو high ene هستن:n12:
گزینه دوم Hp 4540 است.
قیمت اولی حدود 1750 یا 1800
گزینه دومی حدود 1900.
من میگم جی580
وقتی ویندوز اورجینال باشه کارایی بیشترمیشه؟ چه خصوصیت دیگه ای می تونه داشته باشه؟
لپ تاپ سونی که معرفی کردین دیدم به نظر ظاهرخوب وکیبورد وتاچ خوبی داره( از عکساش فهمیدم!)
ولی نقطه ضعفش نسبت به بقیه گرافیکش نیست؟
بازی نمی خوام بکنم ولی شاید نیاز به رندر داشته باشم.
به کارایی ربطی نداره اما از نظر درایور به مشکل بر نمیخورید
اگه یکم تو تاپیک های لپ تاپ گشته باشید میبینید که اکثراً به مشکل درایور برخوردن
تو سه سوت هم میتونین ویندوز عوض کنید
خب شما که گفتید برای بازی نمیخوام اینو پیشنهاد دادم و گرنه میگفتم N56vz i5 که گرافیک 650 داره اما خب سونی به چیز دیگس
از این سایت میتونین کارت گرافیک رو مقایسه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل سونی از نظر قطعات و قیمت توی سونی منطقی تره
حتماً سونی با گارانتی ایران رهجو بگیرید
لنوو و ایسوس هم با سازگار
n بار گفتم بازم میگم :n02:
ویندوز اورجینال با ویندوزی 5000 تومانی که نزدیکترین دوکان پیش خانه تان دارد هیچ تفاوتی نداره. ویندوز اورجینال فقط یک سریال است که پشت لبتاب نوشته شده و شما هر DVD که از دوکان بگیرید با زدن اون کد میشه راجستر
حالا شما به جای اون کد، میتونید کرک کنید. هیچ تفاوتی در عملکرد نداره.
زد500 لباب بسیار خوبیه
پیشنهادم برای شما:
lenovo G580 با گرافیک 635 و یا گرافیک 710. کیفیت خوبی داره، صداش هم خیلی پیشرفت کرده. تاچ پد و کیبوردش جز بهتریناست. کلا کیبوردهای لنوو high ene هستن:n12:
گزینه دوم Hp 4540 است.
قیمت اولی حدود 1750 یا 1800
گزینه دومی حدود 1900.
من میگم جی580
حرف حساب جواب نداره! منم با نظرشما درمورد ویندوز موافقم.
درمورد
G580
الان داشتم بررسی می کردم
سری Q با گرافیک 635 از سری S با گرافیک 710 واقعا توان پردازش گرافیک بالاتری داره ( از بنچ مارک ها)
درمورد Hp 4540 و گرافیکش AMD Radeon HD 7650M نتونستم با توحه به اطلاعات محدودم نسبت به بنچ مارک ها
با 635 مقایسه کنم! یعنی انتخاب کنم!
حالا بین Hp 4540 و G580-Q درحالی که تمامی مشخصات دیگربرابر هستند
گرافیک کدام بهتره؟( من بیشتر چون بین صفحات وب سنگین از نظر گرافیکی و نرم افزارها سریع صفحه عوض می کنم از تاخیر !!! میشم )
کیبورد وتاچ؟
میزان شارژدهی ، عمر باطری و گرما؟
هردو باطری ها قابل تعویضه؟
3aman021
31-07-2013, 22:11
یه نگاهی به HP Envy M6-1201 بنداز ,میتونه گزینه خوبی باشه!!!
به کارایی ربطی نداره اما از نظر درایور به مشکل بر نمیخورید
اگه یکم تو تاپیک های لپ تاپ گشته باشید میبینید که اکثراً به مشکل درایور برخوردن
تو سه سوت هم میتونین ویندوز عوض کنید
خب شما که گفتید برای بازی نمیخوام اینو پیشنهاد دادم و گرنه میگفتم N56vz i5 که گرافیک 650 داره اما خب سونی به چیز دیگس
از این سایت میتونین کارت گرافیک رو مقایسه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل سونی از نظر قطعات و قیمت توی سونی منطقی تره
حتماً سونی با گارانتی ایران رهجو بگیرید
لنوو و ایسوس هم با سازگار
اره دیدم اون سونی را قیمتش منطقی تره ولی لنوو و اچ پی با قیمت یکمی پایینتر سخت افزارگرافیکی بهتره ارائه می دن
حالا شاید هارد و رمشون پایینتر باشه ولی با ارتقای اونا هم به صورت جداگانه فکرنکنم به قیمت این برسه!
لپ تاپ ایسوس هم که گفتین به نظر دور ور 2800 قیمت داشته باشه!
یه نگاهی به HP Envy M6-1201 بنداز ,میتونه گزینه خوبی باشه!!!
ممنون داداش
لپ تا خوشگلیه
ولی هنوز لپ تاپ های ارزون تر ناامیدم نکردن
مخصوصا
lenovo G580 :n12:
Highbury
31-07-2013, 23:17
حرف حساب جواب نداره! منم با نظرشما درمورد ویندوز موافقم.
درمورد
G580
الان داشتم بررسی می کردم
سری Q با گرافیک 635 از سری S با گرافیک 710 واقعا توان پردازش گرافیک بالاتری داره ( از بنچ مارک ها)
درمورد Hp 4540 و گرافیکش AMD Radeon HD 7650M نتونستم با توحه به اطلاعات محدودم نسبت به بنچ مارک ها
با 635 مقایسه کنم! یعنی انتخاب کنم!
حالا بین Hp 4540 و
G580-Q درحالی که تمامی مشخصات دیگربرابر هستند
گرافیک کدام بهتره؟( من بیشتر چون بین صفحات وب سنگین از نظر گرافیکی و نرم افزارها سریع صفحه عوض می کنم از تاخیر !!! میشم )
کیبورد وتاچ؟
میزان شارژدهی ، عمر باطری و گرما؟
هردو باطری ها قابل تعویضه؟
چند نکته مهم...
1- گرما... شما لبتاب میخرید نه بخاری. اکثریت لبتابها اینطور که دیگران در موردش صحبت میکنند مشکل گرمای پاتولوژیک رو اصلا ندارند. به هیچ وجه. پس به راحتی این نگرانی را پس بزنید
2- سری S و Q دیگر چه قصه ای است :n04:
این را هم nبار گفتم و باز هم میگم . این تقسیماتی که به حروف الفبای انگلیسی است، تقسیماتی است که بعضی از فروشگاه ها برای کانفیگهای مختلف گذاشتند. نه در سایت لنوو است و نه در بازار. شما اگر بری بازار و بگی جی 580 Q میخوام. بهت زده به شما خواهند نگریست، فریادها بر آسمان بلندکرده، گریبان پاره کرده و لبتابهای خودشان را بر زمین میکوبند :n02:
کارهای گرافیکی، گرافیک انچنانی نمیخواد، گیم هست که گرافیک قدرتمند میخواد.
گرافیک 635 کمی از 7650 و 710 قویتره.
برای کارهای گرافیکی cpu و رم هم بسیار مهم هستند.
کیبورد و تاچ هر دو خوب هستن. باتری 4540 کمی بهتره. اما تو این نعمت برق ارزان و 24 ساعته ملاک خرید نمیتونه باشه باتری ها هم قابل تعویضه. معمولا بعد از 2 سال اکثر لبتابها باتریشان چند درصدی از کار میفته.
پیشنهادم این است. هر کدامشان را که گرفتی، تو همون مغازه رمش رو به 8 گیگ ارتقا بدین.
چند نکته مهم...
1- گرما... شما لبتاب میخرید نه بخاری. اکثریت لبتابها اینطور که دیگران در موردش صحبت میکنند مشکل گرمای پاتولوژیک رو اصلا ندارند. به هیچ وجه. پس به راحتی این نگرانی را پس بزنید
2- سری S و Q دیگر چه قصه ای است :n04:
این را هم nبار گفتم و باز هم میگم . این تقسیماتی که به حروف الفبای انگلیسی است، تقسیماتی است که بعضی از فروشگاه ها برای کانفیگهای مختلف گذاشتند. نه در سایت لنوو است و نه در بازار. شما اگر بری بازار و بگی جی 580 Q میخوام. بهت زده به شما خواهند نگریست، فریادها بر آسمان بلندکرده، گریبان پاره کرده و لبتابهای خودشان را بر زمین میکوبند :n02:
کارهای گرافیکی، گرافیک انچنانی نمیخواد، گیم هست که گرافیک قدرتمند میخواد.
گرافیک 635 کمی از 7650 و 710 قویتره.
برای کارهای گرافیکی cpu و رم هم بسیار مهم هستند.
کیبورد و تاچ هر دو خوب هستن. باتری 4540 کمی بهتره. اما تو این نعمت برق ارزان و 24 ساعته ملاک خرید نمیتونه باشه باتری ها هم قابل تعویضه. معمولا بعد از 2 سال اکثر لبتابها باتریشان چند درصدی از کار میفته.
پیشنهادم این است. هر کدامشان را که گرفتی، تو همون مغازه رمش رو به 8 گیگ ارتقا بدین.
ممنون که همه چیزو n بار می گین
والا من چون از سایت دی جی کالا چک می کنم کانفیگا را ( به خاطر در دسترس بودن)
برطبق اون گفتم
G580-Q وگرنه الان سایت خود لنوو می دیدم حتی 580 هاش هم گرافیکش اینتل هست .
درمورد گرما هم تاحدی اره درسته ولی خوب گرما می دونید که آفت یه سیستم کامپیوتریه!
درمورد برق هم چون لپ تاپو اصولا برای جایی می خوام که دوساعت بدون یه سیم اداپتور باهاش کارکنم واسم مهمه
و گرنه پول خرید لپ تاپو می دادم سیستم خونگی می بستم!
درمورد رم موافقم
فقط یه چیزی من نتونستم پیدا کنم یکی باس رمش که انگار1333 هست (قاعدتا! ) و ماکزیمم باسی که میشه روش بست؟
یکی دیگه الان اینکه 2*2 روش بسته شده یا 1*4 یعنی یه اسلات خالی داره یانه؟ حالا برند رمش به کنار!
جزییاتی از هاردشم نتونستم پیدا کنم مثلا بافرش چقدره یا مارکش
sata3 هست یا نه؟ که بشه بازش کرد جاش ssd بست
یا حداقل یه سری بلک جاش گذاشت.
ممنون داداش بابت راهنمایی ها تا اینجا
Highbury
01-08-2013, 10:29
ممنون که همه چیزو n بار می گین
والا من چون از سایت دی جی کالا چک می کنم کانفیگا را ( به خاطر در دسترس بودن)
برطبق اون گفتم
G580-Q وگرنه الان سایت خود لنوو می دیدم حتی 580 هاش هم گرافیکش اینتل هست .
درمورد گرما هم تاحدی اره درسته ولی خوب گرما می دونید که آفت یه سیستم کامپیوتریه!
درمورد برق هم چون لپ تاپو اصولا برای جایی می خوام که دوساعت بدون یه سیم اداپتور باهاش کارکنم واسم مهمه
و گرنه پول خرید لپ تاپو می دادم سیستم خونگی می بستم!
درمورد رم موافقم
فقط یه چیزی من نتونستم پیدا کنم یکی باس رمش که انگار1333 هست (قاعدتا! ) و ماکزیمم باسی که میشه روش بست؟
یکی دیگه الان اینکه 2*2 روش بسته شده یا 1*4 یعنی یه اسلات خالی داره یانه؟ حالا برند رمش به کنار!
جزییاتی از هاردشم نتونستم پیدا کنم مثلا بافرش چقدره یا مارکش
sata3 هست یا نه؟ که بشه بازش کرد جاش ssd بست
یا حداقل یه سری بلک جاش گذاشت.
ممنون داداش بابت راهنمایی ها تا اینجا
دیگه خیلی داری تو جزئیات میری. با این جزئیاتی که شما میری اون چیزی که میخواهی پیدا نمیکنی.( لبتابها انقدر شبیه هم هستن که با خرید هرکدومشون پشیمون نمیشی) فقط باید مواردی مثل سی پی یو و گرافیک رو مدنظر بگیری
در مورد گرما... گفتم گرمای تمام لبتابها پاتولوژیک نیست و هیچ گونه ضرری چه در حال و آینده به لبتاب وارد نمیکنه.
رم تا 8 گیگ ارتقا داده میشه. معمولا اگه رم دستگاه 4 باشه یه 4 دیگه میذارن بغلش. این چیزا رو لبتاب فروشها بلد هستن. چون اگه رم سازگار نباشه، سیستم خاموش روشن میشه.جای تشویش نیست.
باتری تمام لبتابها مثل هم هستن و متسط 3 ساعت کار میکنن. یکی 15 دقیقه کمتر و یا 15 دقیقه بیشتر. جی 580 باتریش عمر متوسط و 4540 متوسط به بالاست.
دیگه خیلی داری تو جزئیات میری. با این جزئیاتی که شما میری اون چیزی که میخواهی پیدا نمیکنی.( لبتابها انقدر شبیه هم هستن که با خرید هرکدومشون پشیمون نمیشی) فقط باید مواردی مثل سی پی یو و گرافیک رو مدنظر بگیری
در مورد گرما... گفتم گرمای تمام لبتابها پاتولوژیک نیست و هیچ گونه ضرری چه در حال و آینده به لبتاب وارد نمیکنه.
رم تا 8 گیگ ارتقا داده میشه. معمولا اگه رم دستگاه 4 باشه یه 4 دیگه میذارن بغلش. این چیزا رو لبتاب فروشها بلد هستن. چون اگه رم سازگار نباشه، سیستم خاموش روشن میشه.جای تشویش نیست.
باتری تمام لبتابها مثل هم هستن و متسط 3 ساعت کار میکنن. یکی 15 دقیقه کمتر و یا 15 دقیقه بیشتر. جی 580 باتریش عمر متوسط و 4540 متوسط به بالاست.
اره خوب جزییات هست ولی همین جزییاته کامپیوترو ساخته
یادمه هشت ماه پیش یه هارد 64 مگ بافر ابی وسترن 7200 دور گرفتم ساتا 3 ولی وقتی وصلش کردم به سیستم اون کارایی که دلم می خواست نداد
بعدش یهویی به ذهنم اومد که کابل ساتا هارد را عوض کنم 1000 تومن خرج کردم ولی کارایی حداقل 50% اومد بالا یعنی کابل قبلی برای هارد گلوگاه تولید می کرد...
قضیه رم و هارد لپ تاپ هم برای سی پی یو و گرافیک لپ تاپ هم همینطور میشه! البته این جزییاتو موقع خرید میشه از فروشنده درخواست کرد با نرم افزارهای مشخص کننده دقیق سخت افزار
بهمون بگن ...منظورتون اینجا از عمرمتوسط باطری ، میزان نگه داشتن شارژ هست؟ به وضوح میشه گفت اختلاف شارژ این دو لپ تاپ به خاطر گرافیکشونه
درهرصورت ممنون فکرمی کنم باید این لپ تاپ ها تو دستم بگیرم دیگه تا بتونم بینشون انتخاب کنم گرچه g580 حتما اولویت داره
بازم ممنون داداش :n12:
aminashtari
04-08-2013, 09:52
دوستان من یه hp4540s گرفتم پول لازم شدم و متاسفانه میخوام ردش کنم. گانفیگ درخواستی شما رو هم کاملا تامین میکنه. اگر کسی خواست قیمت مناسب تر از بازار میدم. پیغام خصوصی لطفاً
mm.caffee
04-08-2013, 17:11
سلام
عزیزان به نظرتون این چقدر میرزه؟
samsung
cpu i7 3635
vga gddr5 650m
hdd 1t 7200prm
ram 8
17.3" full hd
weight 2.5 kilu
badane titanium
battry 8 cell
لپتاپ 2012 یا 2013 هست و خاص کاناداست و تو ایران و ... نیست
کارتون نداره
به نظرتون 3 میلیون میرزه؟
چقدر میرزه؟
در ضمن کارکرده نیست و آکبند هست
سلام
عزیزان به نظرتون این چقدر میرزه؟
samsung
cpu i7 3635
vga gddr5 650m
hdd 1t 7200prm
ram 8
17.3" full hd
weight 2.5 kilu
badane titanium
battry 8 cell
لپتاپ 2012 یا 2013 هست و خاص کاناداست و تو ایران و ... نیست
کارتون نداره
به نظرتون 3 میلیون میرزه؟
چقدر میرزه؟
در ضمن کارکرده نیست و آکبند هست
اره داداش به نظرمن بیشترشم می ارزه تا حدود 3.5
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.