ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به کمک در مورد حافظه

grendier
31-07-2013, 19:09
سلام دوستان
تنها موردی که جلوی پیشرفت منو گرفته حافظه ی ضعیفه.هم مطالب دیر تو حافظم ثبت میشن و هم زود فراموش میشن. به عنوان مثال
درسی رو که هم کلاسیام توی 1 ساعت حفظ می کنن من تو 3 ساعت حفظ می کنم:n28:
اگر تجربه و اطلاعاتی دارید ممنون میشم منو بهره مند کنید.:n16:

ziba12
31-07-2013, 20:02
منم حافظم خیلی ضعیف هست ، دقیقا مانند شما هستم درس رو خیلی دیر حفظ میکنم ...ولی اساسی میخونم ...دوستان کمک کنن

M . Sayid
31-07-2013, 22:00
از روش پسخبا استفاده کنید ، انگلیسیش :
PQRST Study Method
روش SQ3R هم می تونه مفید باشه
======

ممکنه مشکل در تمرکز داشته باشید نه حافظه

Iloveu-ALL
31-07-2013, 23:56
از روش پسخبا استفاده کنید ، انگلیسیش :
PQRST Study Method
روش SQ3R هم می تونه مفید باشه
======

ممکنه مشکل در تمرکز داشته باشید نه حافظه

اگه مشکل تو تمرکز باشه باید چی کار کرد؟

Aryana_b
01-08-2013, 00:03
اگه مشکلت تو درسای حفظیه میتونی از روش خلاصه برداری و نوشتن استفاده کنی
مثلن اگه باید یه متن 1صفحه ای رو حفظ کنی یه دور از روش بخون جاهایی که به نظرت مهمه رو خط بکش بعد سعی کن از هر قسمت اون بخشش رو که برات مهمتره رو یه جا بنویسی (در حد یکی دو کلمه) بعد اگه اون کلمه ها رو حفظ کنی یادت میاد که اینا به چی ربط داشت
اگه مشکل تو فرمول حفظ کردنه نوشتن راه خوبیه چند بار از روش بنویس یا اینکه اگه میشه برا خودت رمز بزار براش

Alireza SM
01-08-2013, 09:42
مشكل اصلي تمركز هست نه حافظه. احتمالا بيش فعالي دارين شما نه اينكه ذهنتون كند باشه ...

M . Sayid
01-08-2013, 10:41
اگه مشکل تو تمرکز باشه باید چی کار کرد؟

خب میشه رفت پیش روانشناس یا مشاور البته نه مشاورای تحصیلی !

میشه ذهن رو هم شرطی کرد !
شما بشین رو صندلی و درس بخون ، به محض اینکه حواست پرت شد بلند شو ، یواش یواش ذهن شرطی میشه که هر وقت روی صندلی نشست باید روی درس تمرکز کنه !

Iloveu-ALL
01-08-2013, 11:16
مشكل اصلي تمركز هست نه حافظه. احتمالا بيش فعالي دارين شما نه اينكه ذهنتون كند باشه ...

خب میشه رفت پیش روانشناس یا مشاور البته نه مشاورای تحصیلی !

میشه ذهن رو هم شرطی کرد !
شما بشین رو صندلی و درس بخون ، به محض اینکه حواست پرت شد بلند شو ، یواش یواش ذهن شرطی میشه که هر وقت روی صندلی نشست باید روی درس تمرکز کنه !

اگه یکی بیش فعال باشه نمی تونه بشینه که:n02:

M . Sayid
01-08-2013, 11:59
اگه یکی بیش فعال باشه نمی تونه بشینه که:n02:

این رو باید روانشناس تایید کنه ، همینجوری نمیشه گفت طرف ADHD ه !

Iloveu-ALL
01-08-2013, 12:07
این رو باید روانشناس تایید کنه ، همینجوری نمیشه گفت طرف ADHD ه !

من خودم یه عادت بدی دارم اونم اینه که نشسته نمی تونم درس بخونم و حتما باید راه برم.

grendier
01-08-2013, 12:19

ذهنم جز همین مشکل در همه ی زمینه ها عالیه.:12:

4rooos
01-08-2013, 12:36
درسی رو که هم کلاسیام توی 1 ساعت حفظ می کنن من تو 3 ساعت حفظ می کنم
منم دقیقا همینجوری بودم!
هیچ وقت توی دانشگاه معدلم از 12.5 بیشتر نشد ولی از وقتی اینکارهارو میکنم ، معدلم رو کشیدم به 16-17 که خودم گفت زده شده بودم اولاش.:n19:
و همش رو مدیون ریلکسیشن و تن ارامی هستم که از استاد سیدا یاد گرفتم.
از وقتی که یاد گرفتم ریلکسیشن کنم نه فقط حافظه بلکه همه زندگیم بهتر شد.برای ریلکس کردن بهتره که اهنگ ملایم یا صدای طبیعت گوش بدی ، منم کلی خرج هدفون کردم باش بتونم اهنگ های ارام بخش رو با کیفیت گوش بدم.
بعدشم تقویت حافظه نصرت ، اقا یه چیزایی یاد میده واقعا عالیه ، میتونی دانلود کنی. از حفظ فرمولا تا حفظ اعداد واقعا بدردم خورد .