ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نگاهی به ابعاد: موتو ایکس در کنار آیفون ٬۵ گلکسی اس ۴ و دروید ریزر

VAHID
31-07-2013, 17:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزی به معرفی موتو ایکس نمانده. تقریبا همه مشخصات اصلی آن لو رفته و فردا ۱۰ مرداد مراسم رونمایی رسمی را خواهیم داشت که در آن باقی قابلیت ها و امکانات محصول به اطلاع عموم خواهد رسید.

ولی اگر می خواهید تصویری از ابعاد این تلفن در کنار یک تلفن هوشمند ۴ اینچی٬ یک ۴.۳ اینچی٬‌ و یک ۵ اینچی به دست بیاورید٬ تصویر بالا زمینه ساز مقایسه خوبی است.

به نظر می رسد موتو ایکس با چهارچوبی آلومینیومی٬ روکشی قابل تعویض در پشت٬ وشیشه جادویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85%DB%8C-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87) در جلو که روی نمایشگر ۴.۵ اینچی آن را پوشانده٬ می خواهد در میانه بازار قرار بگیرد. با توجه به اندازه نمایشگر آن٬ باید گفت مساحت و ابعاد کلی این تلفن خیلی خوب کنترل شده و حاشیه های نمایشگر چه در طرفین و چه در بالا و پایین٬ هارمونی خوبی دارند.

در ادامه مطلب می توانید دو عکس مطبوعاتی با کیفیت از دو مدل سفید و سیاه موتو ایکس را هم ببینید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

narenji.ir

amiras..
31-07-2013, 19:24
سلام.آقا این برنامه Modem Spy رو داناود کردم. چیزی ک تو عکسش هست با خود برنامه بعد نصب فرق میکنه...چندتا سوال داشتم.
1. این برنامه برای تلفنهای ثابت؟ یا برای موبایل؟
2.کسی میدونه چجوری باید فعالش کرد؟ طریقه نصب و فعال کردنشو میخوام.
فقط سریعتر جواب بدید.
برای شنود و دریافت اس ام اس مخفیانه از گوشی نوکیا , سامسونگ چه برنامه‌ای هست.. فقط سریع بگید

amiras..
31-07-2013, 20:09
سلام.آقا این برنامه Modem Spy رو داناود کردم. چیزی ک تو عکسش هست با خود برنامه بعد نصب فرق میکنه...چندتا سوال داشتم.
2.کسی میدونه چجوری باید فعالش...

VAHID
31-07-2013, 21:51
2.کسی میدونه چجوری باید فعالش کرد؟ طریقه نصب و فعال کردنشو میخوام.
فقط سریعتر جواب بدید.
برای شنود و دریافت اس ام اس مخفیانه از گوشی نوکیا , سامسونگ چه برنامه‌ای هست.. فقط سریع بگید

برنامه های کاربردی موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])