ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن سیستم!!!

adineh.2020
31-07-2013, 15:49
سلام،
من یک سیستم دارم با
cpu:AMD Athlon 64 x2 3600
وقتی سیستم رو روشن میکنم دمای اولیهcpu هست 46 ولی وقتی باهاش بازی میکنم یا کارهای گرافیگی انجام میدیم بعد از پانزده دقیقه دما به بالای صد میرسه و سیستم خاموش میشه.
فن cpu و پاورم رو تازه عوض کردم.
لطفا کمک کنید، میخوام بدونم مشکل از cpu هست یا از فنش؟

TREASURES
31-07-2013, 15:57
سلام خمیر سیلیکن سی پی یو چک شود......
ممکنم هست فن با دور پایین ثابت میچرخه

EXTREME
31-07-2013, 17:13
سلام،
من یک سیستم دارم با
cpu:AMD Athlon 64 x2 3600
وقتی سیستم رو روشن میکنم دمای اولیهcpu هست 46 ولی وقتی باهاش بازی میکنم یا کارهای گرافیگی انجام میدیم بعد از پانزده دقیقه دما به بالای صد میرسه و سیستم خاموش میشه.
فن cpu و پاورم رو تازه عوض کردم.
لطفا کمک کنید، میخوام بدونم مشکل از cpu هست یا از فنش؟

فن سی پی یو اگه سالم باشه چک کنید در جاش محکم باشه یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید بایوس مین رو آپدیت کنید سیستم رو خاک گیری کنید دمای محیط رو کم کنید تهویه کیس رو بهتر کنید و در نهایت smart fan در بایوس فعال باشه

چک کنید در ویندوز ویروس نباشه بعضی ویروس های میزان cpu usage رو افزایش میدهند و باعث افزایش دمای سی پی یو میشوند

panther99
01-08-2013, 12:23
آقا تورو خدا جواب منم اینجا بدید . ممنون میشم . خیلی حیاتیه چون سیستم منم مدام خاموش میشه تاپیک جدا نزدم . :
دوستان سیستم من یه دردی گرفته و اونم اینه که دو روزه مدام خاموش میشه .
اول فکر کردم از سنگینی بیش از حد درایو c ! شروع کردم به تعویض ویندوز که موقع ویندوز ریختن 4 بار خاموش شد و من مجددا سعی کردم ویندوز نصب کنم که بلاخره تونستم نصب ویندوز رو به پایان برسونم . بعد که ویندوز بالا اومد برای نصب گرافیک مدام خاموش میشد ! که فعلا بیخیال شدم !!!. یا مثلا موقع نصب گوگل کروم حتی ، خاموش میشه !
یکی دوبار موقع نصب ویندوز وقتی خودش اتوماتیک میخواست ریستارت کنه موقع بالا اومدن یه اروری میداد به این اسم CPU Over Tempruter . یه همچین چیزی . در صورتی که هم فن cpu . هم پاور و هم کیس همه کار میکنن .
البته موقع نصب هر برنامه ای جدیدا هارد صدای خرخر بیشتری میکنه نسبت به قبل . ( البته شاید نظر من باشه ) الان هرچیزی بخوام نصب کنم سیستم کلا خاموش میشه . تکرار میکنم دو روزه که اینجوری شده . موقع باز کردن درایوها حتی مثلا وقتی میخوام درایو D رو باز کنم یه کم کند شده و اون نوار سبز رنگی که نشونه لود هست تو ویندوز سون به کندی میره و حتی موقع لود اون هم یک بار خاموش شد .
حالا میخوام بدونم مشکل از چیه ؟؟؟؟ سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟؟؟؟ میتونه ویروس باشه ؟؟؟؟؟ یا سخت افزاریه ؟ و اگه سخت افزاریه از چیه مشکل . البته قبل از این دوروز سیستم کند شده بود و روی بعضی نرم افازرا هنگ میکرد یه خورده و Not Responding میزد ولی به حالت عادی برمیگشت .در حال حاضر هر برنامه ای بخوام باز کنم یا نصب کنم not responding میده تا دو سه دقیقه !!!!!!
حالا برای 2 ساعت کامپیوتر روشن موند خودبخود خاموش شد و وقتی روشن کردم به قسمت لوگوی ویندوز و starting windows که میرسید همینطور میمونه تا چند دقیقه هارد هیچ عکس العملی نشون نمیده تا اینکه ریستارت میشه و دوباره همون داستان تا اینکه بعد از 45 دقیقه سیستم بالا اومد و فوق العاده سنگین بود !!!!!
سیستمم : CPU E2160 Dual . 1.8 GHZ
RAM 2 GIG
Graphic : Nvidia 8500 . 512 MB
Motherboard: Asus P5LD2X
WINDOWS : 7
فقط سریع جوابمو بدید اگه میشه . خیلی ممنون .

panther99
01-08-2013, 17:46
دوستان اگه ممکنه جواب بدید .

EXTREME
01-08-2013, 23:35
دوستان اگه ممکنه جواب بدید .

دوست من خاموش شدن سیستم چندین علت داره هم میتونه از ویندوز و ویروس باشه هم دمای بالای قطعات پاور و مین سیستم

panther99
02-08-2013, 13:36
با عوض کردن ويندوز تا حدي مشکل خاموش شدن سيستم حل شد ولي بالا اومدن سيستم حدودا 40 دقيقه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​طول ميکشه !!!!!!!!!!!!!!!!! و وقتي هم بالا مياد به شدت کنده . و هر برنامه اي رو هم باز ميکنم اولش Not Responding ميزنه تا 2 يا 3 دقيقه ولي بعد از نيم ساعت کار کردن تقريبا کارکرد سيستم به حالت عادي برميگرده !الان سه روزي ميشه اينجوري شده !!!!

EXTREME
02-08-2013, 13:42
با عوض کردن ويندوز تا حدي مشکل خاموش شدن سيستم حل شد ولي بالا اومدن سيستم حدودا 40 دقيقه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​طول ميکشه !!!!!!!!!!!!!!!!! و وقتي هم بالا مياد به شدت کنده . و هر برنامه اي رو هم باز ميکنم اولش Not Responding ميزنه تا 2 يا 3 دقيقه ولي بعد از نيم ساعت کار کردن تقريبا کارکرد سيستم به حالت عادي برميگرده !الان سه روزي ميشه اينجوري شده !!!!

اون فریز شدن است اگه سیستم ویروسی نباشه باید هارد بررسی بشه علت بعدی میتونه از نرسیدن ولتاژ کافی به پردازنده باشه و میتونه از مین و پاور باشه یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین

TREASURES
02-08-2013, 13:43
سلام
دوست عزیز همون طور که خودتم گفتی CPU OVER TEMPERATURE .......
نرم افزار SPEED FAN رو دان کن یه شات ازش بذار اینجا تا مرحله به مرحله جلو بریم.....
HW MONITOR هم میشه ..... اونم اگه دانلود کنی خوبه فقط یه تصویر بذار اینجا ازش

EXTREME
02-08-2013, 13:46
سیستم ایشون چند مشکل ممکنه با هم داشته باشن هم خاموش شدن سیستم و هم فریز شدن که موارد بالا همه باید بررسی بشه