ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن شدن و خاموش شدن سیستم بعد از چند ثانیه

rezapassword
31-07-2013, 15:01
درود
بچه ها به جز لب تاپم یه سیستم قدیمی هم دارم با مشخصات
cpu :celeron 2.6
ram: 512
vga : onbord
و.... مادرش هم یه چیزی به اسم foxcom
ازش استفاده میکردم برای دانلود شبانه . چند وقتی دست خواهر بود. حالا روشنش که میکنم بدون اینکه صدای بوق اولیه رو بده یه دفه خاموش میشه . بعد چند ثانیه . کجاش سوخته ؟

TREASURES
31-07-2013, 15:05
سلام
اون یا پاورش مشکل پیدا کرده یا به خاطر دمای زیاد قطعات مثل سی پی یو اوتومات خاموش میشه

EXTREME
31-07-2013, 17:14
درود
ازش استفاده میکردم برای دانلود شبانه . چند وقتی دست خواهر بود. حالا روشنش که میکنم بدون اینکه صدای بوق اولیه رو بده یه دفه خاموش میشه . بعد چند ثانیه . کجاش سوخته ؟

یا از دمای بالای قطعات مثل سی پی یو. مین و گرافیک است یا پاور سیستم مشکل داره یا مین

rezapassword
31-07-2013, 17:31
خوب دوستان . در عرض 4 ثانیه دمای سی پی یو که به 80 نمیرسه .
پس اگر قضیه دما رو کنار بزاریم > میرسیم به مشکل پاور !
راهی برای تست وجود داره ؟ ( غیر از اتصال به یه سیستم دیکه )

TREASURES
31-07-2013, 19:49
چطور نمیرسه؟
اگه اتصال سینک به سی پی یو قطع باشه یا گرما انتقال پیدا نکنه خب یه دفعه دما بالا میره دیگه

EXTREME
31-07-2013, 19:58
خوب دوستان . در عرض 4 ثانیه دمای سی پی یو که به 80 نمیرسه .
پس اگر قضیه دما رو کنار بزاریم > میرسیم به مشکل پاور !
راهی برای تست وجود داره ؟ ( غیر از اتصال به یه سیستم دیکه )

سیستمی بوده که در عرض 4 ثانیه دمای سی پی یوش زیاد میشده و خاموش میشده
شما حتما این مورد رو بررسی کنید و مطمئن بشین که از این نظر مشکلی نیست بعد برین سراغ پاور
برای پاور اگه مولتی متر دارین میتونید ولتاژ های خروجیشو بگیرید و بهتره با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید

بعد برید سراغ مین

peggie
01-08-2013, 01:47
درود

سلام.طبق فرمایشات دوستان اول پاور رو عوض کن بعد تمام قطعات رو از سی پی یو گرفته تا رم و کارت گرافیک و صدا و مودم رو همه خارج کن و فقط بزار فن cpu باشه واسه اینکه ببینی روشنه و خاموش نمیکنه.سیستم رو استارت کن و نتیجشو اینجا یزار.اگه روشن شد و فن چرخید و خاموش نکرد تمام اسلات ها رو با مسواک و الکل تمیز کن بزار خشک بشه و قطعات رو نصب کن.اگه نتیجه نگرفتی 4 پپن مربوط به برق cpu رو خارج کن و مجدد روشنکن ببین ایندفه خاموش نمیشه؟(این حالت برای تست قطعات مین هست و مین برد تصویر نمیده)شما چک کنید نتیجشو بدید.اولین کارت تست با ی پاور سالم.موفق باشید

rezapassword
01-08-2013, 10:05
از همه عیزیزان ممنونم .
مولتی متر دارم . اگر لفط کنی ولتاژ خروجی هر کابل رو بگید چکش میکنم + هات سینک رو برداشتم دوباره خمیر سیلیکن زدم و گذاشتم . فنش هم سالمه . پس فکر نکنم دمای سی پی یو مشکل باشه .+ اینکه رم ها رو نوبه ای عوض کردم ( دو تا 256 ) باز مشکل پا بر جا بود که یعنی رم مشکل نداره .

اگه نتیجه نگرفتی 4 پپن مربوط به برق cpu رو خارج کن و مجدد روشنکن ببین ایندفه خاموش نمیشه؟
بله . این کار رو کردم . خاموش نشد .

EXTREME
01-08-2013, 11:05
از همه عیزیزان ممنونم .
مولتی متر دارم . اگر لفط کنی ولتاژ خروجی هر کابل رو بگید چکش میکنم + هات سینک رو برداشتم دوباره خمیر سیلیکن زدم و گذاشتم . فنش هم سالمه . پس فکر نکنم دمای سی پی یو مشکل باشه .+ اینکه رم ها رو نوبه ای عوض کردم ( دو تا 256 ) باز مشکل پا بر جا بود که یعنی رم مشکل نداره .

بله . این کار رو کردم . خاموش نشد .

گرافیک رو هم دربیارین ببینید سیستم خاموش میشه یا نه

همچنین کابل atx رو بکشین و سیستم رو روشن کنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه

ولتاژ ها زرد 12 ولت نارنجی 3.3 قرمز 5 ولت خاکستری 5 ولت

بنفش مال sb است که زمانی که پاور خاموش است و به برق است و دکمش 1 است باید بگیرید 5 ولت سبز هم در همین حالت بگیرید 2.5 الی 5 ولت

برای اینکار پاور باید از کیس بیاد بیرون و در بیرون از کیس باید سوئیچ بشه با اتصال سیم سبز و مشکی روی کانکتور 24 یا 20 پین

rezapassword
01-08-2013, 15:06
گرافیک ان برده .
کابل atx نمیدونم کدومه . پاور هم با یه سیستم دیگه تست کردم . درسته

rezapassword
01-08-2013, 16:53
دوستان امروز در زیر هات سینک یه چیزی رو متوجه شدم .
اینکه پایه های چیپ مادر برد کج شد ن . میشه یه لطفی بهم بکنید و این رو ببنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان داره درستش کرد ؟

EXTREME
01-08-2013, 23:30
دوستان امروز در زیر هات سینک یه چیزی رو متوجه شدم .
اینکه پایه های چیپ مادر برد کج شد ن . میشه یه لطفی بهم بکنید و این رو ببنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان داره درستش کرد ؟

کابل atx همون کابل کوچیکست که بالای سی پی یو از پاور خورده میشه اگه اون رو بکشین به احتمال زیاد سیستم خاموش نمیشه

عکس که من دیدم پایه های سوکت روی مین چند تاییش خراب شده اگه با موچین نتونید صاف کنید بهتره ببرید برای تعمیر ببینید میتونن سوکت رو عوض کنن یا نه

peggie
02-08-2013, 01:35
سلام.خب مشکل شما مشخص شد!از فت های اطراف CPU هست که باید تعویض بشن.کار شما نیست تعویضشون.

rezapassword
02-08-2013, 07:54
احتمالش هست که این چیپ رو عوض کنن و نخواد مادر برد کلا عوض بشه.

EXTREME
02-08-2013, 13:05
احتمالش هست که این چیپ رو عوض کنن و نخواد مادر برد کلا عوض بشه.

بله احتمالش هست ولی اگه سوکت نباشه مجبورید مین رو عوض کنید

EXTREME
02-08-2013, 13:07
سلام.خب مشکل شما مشخص شد!از فت های اطراف CPU هست که باید تعویض بشن.کار شما نیست تعویضشون.

توی عکس که سوکت مشکل پیدا کرده فت ها که معلوم نیست
فت هم باید با مولتی متر چک بشه اینطوری که نمیشه نظر داد !!

peggie
02-08-2013, 23:56
توی عکس که سوکت مشکل پیدا کرده فت ها که معلوم نیست
فت هم باید با مولتی متر چک بشه اینطوری که نمیشه نظر داد !!

سلام کی گفته که نمیشه؟؟؟من بدون استفاده از مولتی متر و فقط با دیدن حالت یا مشکل مادربرد میفهمم که کدوم قطعه خرابه!دوست من روزانه دارم مین تعمیر میکنم و مادربرد لپ تاپ!تمام حالت ها رو میدونم.شما متاسفانه نباید پست های قبلی منو خونده باشید!!!قبل از اینکه بهشون بگم 4 پین رو جدا کن وببین باز خاموش میشه خودم 95 درصد مطمئن بودم که این مشکل بر میگرده به فت های اطراف cpu.پس برای اطمینان 100 درصد بهشون گفتم که 4 پین رو خارج کنه و خارج کردن و شد همین حرف من و خاموش نکرد پس بنده از روی تجربه و علم حرف میزنم داداش جان.کارم اینه هفته ای 3 تا 4 تا از این مورد رو تعمیر میکنم.