ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که با متصل شدن مموری به pc فایل های رم تبدیل به exe با حجم 552 کیلوبایت کرده

mehdi speed 700
31-07-2013, 13:30
سلام دوستان
من دیروز مموری موبایلم رو به pc یکی از آشناهامون وصل کردم و بعدش تازه طرف به من گفت سیستمش ویروس داره و این ویروس تموم اطلاعات روی مموری پاک نکرده(چون وقتی با کسپر رم رو اسکن میکنم فایل هارو نشون میده که هستن و فضای رم رو هم اشغال کردن ولی معلوم نیستن حتی مخفی هم نیستن)به جای هر پوشه ای که پاک شده یه دونه فایل exe با اسم همون پوشه با حجم 552 کیلوبایت به وجود اومده و یکی فایل با اسم memory card 4 GB.lnk اگه اشتباه نکنم و یه فایل هم به اسم mp3-res هم بوجود اومده.راستی به جای هر پوشه که فایل exe به وجود اومده یه همچین حالتی اسم گذاری شدن images .exe با چندین فاصله زیاد بعدش پسوند exe هست.
دوستان ممنون میشم کمک کنید چون پر از عکس های جدید بود که ازشون روی سیستم بک آپ نداشتم حتی sms ها هم روی رم بود.
میگم فایلا پاک نشده مطئنم چون کسپر وقتی رم رو اسکن میکنه معلومه که فایل ها هستن ولی pc یا موبایل نشونشون نمیده.
راستی چجوری گزارش کسپر رو از اسکن رم کپی کنم تا بهتون نشون بدم

mehdi speed 700
01-08-2013, 21:28
دوستان کسی کمکی نمیکنه پس مسئولین بخش اورژانس سیستم های نیستن

.AraMesh.
01-08-2013, 22:16
سلام" نیاز ب گزارش نیست. آپدیت کسپر مال چند وقت پیشه؟ اگه آپدیت باشه حداقلش اینه ک باید اون بدافزار روی مموری رو خنثی میکرد. از توی فولدر آپشن ، نشون دادن فایلهای سیستمی رو هم فعال کنید. این بدافزارا میاند فایلهای اصلی رو سوپر هیدن میکنند ک طرف فکر کنه زندگیش برباد رفته. مشکل شما تقریبا شبیه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فقط به یه شکل دیگه.

mehdi speed 700
03-08-2013, 00:03
دوستان ممنون توی تاپیک ها هم گشتم به گفته ی یکی از دوستان توی حالت safemode اومدم و فایل هارو پیدا کردم بعدش روی سیستم ریختم و بعدم مموری رو فرمت کردم بعدشم سیستم رو نرمال آوردم بالا و فایلارو ریختم روی مموری