ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید بهترین مانیتور دو بعدی و سه بعدی

ali_phd71
31-07-2013, 02:22
سلام رفقا میخوام مانیتور بخرم

نظرتون در مورد این چند مدل چیه

VS229HR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LG 23EA63V-P

اون ایسوس دومی جدیدتره ولی نمیدونم چقد توی کیفیت تفاوت دارن.توی سایت های خارجی بعضی ها از پورت hdmi و جک هدفونش راضی نبودن حالا نمیدونم چجوره برام مهمه این دو مورد رو داشته باشه
ال جی هم مدل 22ش پورت hdmi نداره ولی 23 اش داره جک هدفون هم داره فکر کنم هردوش یو اس بی هم میخورن ولی نمیدونم چقد خوبن
مدل های ایسوس رو تویبهتریت مانیتور های دیدم ولی از الجی نمیدونم گره از مشخصاتشون خوشم اومده.
زیاد پای کامپیوتر میشینم فیلمم زیاد میبینم دنبال مانیتور خوب با کیفیت هستم
اقا این دوتا مانیتور سه بعدی هم دیدم خیلی خوشم اومد قیمتشون هم خیلی مناسبه نظرتون چیه اگه فقط به عنوان دو بعدی من نظرم باشه نسبت به دوتای بالایی و سایر مانیتور ها؟سه بعدی پسرعمم واس بازی مد نظرشه خودمم واس فیلم

asus VG248QE

asus VG23AH

تفاوت قیمت 2 مدل بالای و پایینی زیاد نیست ولی پایینی 3بعدی هستن اگه کیفیتشون عالی باشه که واقعا میصرفه خرید کرد البته من خودم اهل بازی نیستم ولی پسر عمم اهل بازیه هر دو میخوایم مانیتور بخریم اون دوتا پایینی هم مناسب بازیین ولی شاید بدرد منم خورد.....

دوستان منتظر راهنمایی های خوبتون هستمم
با تشکر فراوان

ali_phd71
04-08-2013, 18:57
اقا کسی نبود کمک کنه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

ali_phd71
08-08-2013, 13:58
VS229HR-LG 22EA63T-P-LG IPS226VLG- 22EA63V
من مانیوتر خودم سامسونگ syncmaster T1900 هست چند ساله دارمش.الان بخاطر کنتراست و نمایش رنگ سیاه که برای فیلم دیدن مهمن و مانیتور من در این زمینه ضعیفه میخوام یه مانیتور عالی بخرم که همه چی تمام باشه
لطفا کدوم بهتره؟توی سایتشون که میری مجذوب امکاناتی که دارن میشی مثلا از الجی اولی خوشم اومده ولی زده ال ای دی واس ال جی دومی زده سوپر ال ای دی نمی دونم کدوم بهتره چون ال جی اولی مدل 2013 هست شاید بهتر باشه یکی راهنمایی کنه.ایسوس یا الجی

ali_phd71
18-08-2013, 20:16
اقا یکی کمک کنه؟
میخوام از دبی بخرم چی بگیرم؟بنظرتون دبی خوبه برای خرید؟