PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی سایت با بازدید بالا

behzadh
30-07-2013, 21:14
سلام
من قصد دارم یک سایت با بازدید بالا راه اندازی کنم و با بروزرسانی و وقت گذاشتن روی این سایت بتونم در آینده کسب درآمدی هم از طریق این سایت داشته باشم، حالا از طریق تبلیغات یا روش های دیگری که احتمالا وجود داره.
خوشحال میشم دوستانی که این مسیر رو رفتن و به نتیجه رسیدن یا نرسیدن راهنمایی کنن که آیا میشه مثلا با دو سه ساعت وقت گذاشتن در روز برای بروزرسانی یک سایت، درآمدی هم داشت یا نه؟
و حتی اینکه از لحاظ فنی چه سیستم مدیریت محتوایی رو پیشنهاد می کنید؟ یا اینکه اصلا اگر نرم افزار نوشته بشه برای این منظور بهتر جواب میده؟ خلاصه هر راهنمایی داشتید ممنون میشم بفرمایید

behzadh
26-08-2013, 21:31
کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه نداره؟

مرسی

Thor God
26-08-2013, 23:54
شما که تجربه نداری نمیتونی تو این کار موفق باشی، احتمالا نوجوونی و فکر می کنی که میشه از این کار پول درآورد.
البته نمی گم نمیشه اما برای یک تازه وارد سخته.

بهتره وقتت رو بیشتر بزاری رو طراحی وب تا بتونی یه سایت بزنی و از راه طراحی وب و هاستینگ درآمد کسب کنی.

موفق باشی دوست من.

behzadh
27-08-2013, 17:45
نه عزیز من!

بیشتر از سی سال سن دارم و اتفاقا یک شرکت طراحی وب دارم که 10 سال پیش شروع کردم!

خواستم نظر دوستان اهل فن رو بدونم ;)

Thor God
27-08-2013, 19:32
10 سال ؟ خوب خیلی خوبه که ! درآمد نداشتید ؟ طراحی وب بیشتر از این درآمد داره که بخواید وب بزنید و توش تبلیغ کنید.

در هر صورت میتونید یک سرور بخرید و پروفشنال شروع به ساخت یک شبکه اجتماعی بکنید. درآمد خیلی عالیی داره. تالار گفتگو هم همین جور اما چون عمدتا نوجوون ها میان اینترنت و فعالیت می کنن بیشتر به شبکه های اجتماعی علاقه دارن تا تالار های گفتگو.

موفق باشی.