ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلیپ کوتاه - افطار تا سحر (مسابقه رایتل)

Samet-22
30-07-2013, 16:02
سلام دوستان

همونطور که میدونید رایتل یه مسابقه برگزار کرده و جایزه و لایک و ... و ... اینا ، بگو خب .

حالا من ، یعنی ما هم اومدیم یه کلیپ درست کردیم با کلی زحمت و دردسر و بی امکاناتی ، فرستادیم به میدون مسابقه .

چیزی که میمونه نظرات و مخصوصاً لایک های شماست که امتیاز کلیپ رو بالا میبره و با اینکارتون ما رو خوشجال می کنید .

آپلود شده در آپارات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته کیفیت کلیپ یکم پایین هست ، آپاراته دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شوخی کردم به خاطر شرایط مسابقه ایش بود که البته اگه برگزیده شد نسخه با کیفیتشو براتون همینجا آپ میکنم .

--

نرم افزار تدوین : Adobe After Effects CS4 همین . . .

دوربین : Canon eos 550D

منتظر نظرات و لایک هاتون هستم ، هستیم ، هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

Переклад не
30-07-2013, 16:33
درمورد کلیبتون از لحاظ کارگردنی خیلی ضعیفه. چون اصلا معلوم نیست چه کاری در حال انجامه.مثلا فقط اذان و ربنا و دعا و صدای ساعت پخش میشه و فقط بیننده اینو احساس میکنه که روزه دار از یه وقت تا یه وقت دیگه داره الاف میگرده. باتشکر از زحماتت

zenoos
02-08-2013, 11:16
منم موافقم از لحاظ کارگردانی یه مقدار ضعیفه ... کاش رو فضای فیلم بیشتر کار میکردی... امیدوارم موفق باشی

Samet-22
03-08-2013, 23:41
با تشکر از نظراتتون ، درسته کلیپ خیلی ضعیف دراومده ، که اونم به خاطر عجله ای بود که به خاطر تمام کردنش داشتم ، چون وقت زیادی نداشتیم

که رویه کلیپ کار کنیم ، از اونجایی که امکانات خوبی نداشتیم ، چون باید زود میذاشتیمش که بتونه امتیاز جمع کنه ، وگرنه ایده و فیلمنامه خیلی

قوی تر از این حرفا بود ، که انشالله اگه کلیپ برگزیده شد اینجا کامل براتون شرحش میدم .