ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید لپ تاپ-اگه واقعا اطلاعات دارین بیان

یگی
30-07-2013, 15:19
سلام به همه ی دوستان
:n06:مشخصات لپ تاپی که میخوام:
دانشجویی و قابل حمل و نقل-وب گردی زیاد!-فیلم -دانلود کتاب و آهنگ -بشه نرم افزار های پزشکی و داروسازی و مختصری بازی روش نصب کرد
بودجه تا سقف 2 تومن-زیر دو تومن!!
و چند تا سوال:
کارت گرافیک چیه؟لازمه؟
cpuچیه؟
به نظرتون چه موقع بگیرم؟صبر کنم هنوز؟
من هیچی راجع به لپ تاپ نیدونم چیکار کنم سرم کلاه نره!!:n15:

aminhitman
30-07-2013, 15:48
یعنی تو دانشجویی بعد نمیدونی cpu و کارت گرافیک چیه ؟؟؟ آقا من از شما میپرسم کسی وجود داره که ندونه اینا چیه ؟؟
ولی طوری نیست
ببین کارت گرافیک اگه نباشه که اصلا بالا نمیاد ویندوز سی پی یو هم که پردازنده هستش و تمام عملیات رو همون انجام میده تا همین قدر توضیح کافیه
با این بودجه شما توی هربرندی که دوست داشتی من خودم hp و dell رو پیشنهاد میدم یه i3 خوب میتونی گیر بیاری که انصافا واسه کارایی که میخوای عالیه حتی خیلی از بازی های روز رو هم ساپورت میکنه

یگی
30-07-2013, 21:43
راستش از رو اسم کارت گرافیک یه حدسایی میزدم ولی از قدیم گفتن پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه!
:n06:مرسی -نظرتون راجع به lenovo?
از یه فروشنده ی لپ تاپ شنیدم میزان خرابی های lenovo از همه کمتر و dellزیاده آره؟؟؟
راستی i30 چیه؟!:n26:

Highbury
30-07-2013, 22:02
سلام. در مورد سی پی یو و کارت گرافیک میتونی توی گوگل سرچ کنی
کاربرد شما عادی هست و هر نوع لبتابی پاسخگو هستش. منم هم رشته شما هستم و لبتابی دارم فوق ضعیف اما تمام کارهام رو راه میندازه.
لنوو برند بسیار معتبری است و معمولا لبتابهایی که تولید میکنه کیفیت بالایی داره.
از برند لنوو 14 اینچ تو ایران کمه.
به ذهن من G400 لنوو رسید که لبتاب بسیار خوبیه. اگه 15 اینچ میخواهید g580 با cpu:ci5 و گرافیک 635 و یا 710 تهیه کنید. موفق باشی

یگی
30-07-2013, 22:22
مرسی دوست عزیز
یعنی نیازی نیست تا دو تومن هزینه کنم؟!
و اینکه به نظر باید برای خرید صبر کرد موافقید؟!

tiyam 01
30-07-2013, 23:14
مرسی دوست عزیز
یعنی نیازی نیست تا دو تومن هزینه کنم؟!
و اینکه به نظر باید برای خرید صبر کرد موافقید؟!

یه لپ تاپ 1 میلیون و 300 تومنی هم اکثر کارا رو راه می اندازه، حتما لازم نیست که زیاد هزینه کرد
در مورد صبر کردنم چیزی معلوم نیست، (از نظر قیمت) ممکنه دلار ارزون بشه قیمتا پایین بیاد، دیدی دلار شد 4 تومن و لپ تاپ از این گرونتر شد
از نظر نسل جدید سی پی یو هم صبر کردن میتونه بهتر باشه

kisiya
01-08-2013, 11:34
سلام دوستان این z500 جدیدترین مدله .توی یک سایت دیدم z500 چرا قیمتهای متفاوتی داره مگه فرق دارن وکدومشون بهتره تورو خدا زودتر بگید میخوام بخرم ؟

m0fidi
01-08-2013, 16:36
سلام دوستان این z500 جدیدترین مدله .توی یک سایت دیدم z500 چرا قیمتهای متفاوتی داره مگه فرق دارن وکدومشون بهتره تورو خدا زودتر بگید میخوام بخرم ؟

عزیز دل z500 با مشخصات متفاوت وجود داره,i3برای کاربری ابتدایی,i5متوسط,i7حرفه ای
شما با این بودجه می تونید hp4540ییا Lenovo z500 همه با i5 تهیه کنید که با گرافیک 635 بگیری بهتر و جدیدتره ,فوجیستو هم یه مدل با گ افیک 640 داره که جدیدتر از بقیست (گ افیک معمولا موقعی اهمیت پیدا میکنه که خییلی اهل بازی باشی).اگر زیاد در محیط سر باز استفاده میگنی با نمایشگر مات بگیرید که نور اروز رو منعکس نکنه 4540صفحه ماته.اگر تز نمایندگی با گارانتی معتبر مثل سازگار ب ای Lenovo خریداری کنید مطمین تره.
برای مدلهای جدید هم تقریبا باید تا آخر تابستون صبر کنید.
سلامت باشید

sAeEd_kHaAn
01-08-2013, 16:40

نمیشه گفت جدید مدله ولی لپ تاپ خوبیه ،مدلای دیگه هست ،بوجتون رو مشخص کنید تا مدل دقیق رو بهتون پیشنهاد بدم