مشاهده نسخه کامل
: اسلایدشو
سلام دوستان
این سایت رو ببینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسلایدشو سمت راست این سایت زمانی که عکس های بزرگتر حرکت میکنند عکس های کوچیکتر زیر اسلایدشو دورشون ابی میشه و واضحتر میشن مخواستم بدونم چطور میشه این کار رو کرد که عکس های کوچیکتر هم دورشون ابی بشه و هم واضح.با تشکر
MicrosoftH
30-07-2013, 13:30
دوست عزیز برای آبی شدن که دستور border:1px solid blue; و بزنی اطراف کادر عکس و ... آبی میشه و برای کوچک کردنم که max-wdith و ... اینطوری متوجه شدم من - یا نه شما میخواید کلا اسلاید شو و ببینید چطوری درست میشه؟
Thor God
30-07-2013, 13:48
دوست عزیز خودتو خسته نکن ! یه سر به سایت htmldrive.net بزن. هر جور اسلایدر و اسلاید شو و قسمت های گرافیکی که بخوای با انواع زبون های سی اس اس و جی کوئری داره.
موفق باشی
MicrosoftH
30-07-2013, 15:14
دوست عزیز خودتو خسته نکن ! یه سر به سایت htmldrive.net بزن. هر جور اسلایدر و اسلاید شو و قسمت های گرافیکی که بخوای با انواع زبون های سی اس اس و جی کوئری داره.
موفق باشی
من زیاد با اینکار موافق نیستم الان موقتا یکی بزار ولی سعی کن خودت بنویسی یاد بگیری همیشه سعی بر کپی نداشته باشین
آموزش ساخت اسلاید شو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه آموزش دیگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Thor God
30-07-2013, 16:10
درسته حق با شماست ولی منی که یه کم css بلدم بهتره که الان برای قالب هام از الایدر ها و آبجکت های از پیش ساخته شده استفاده کنم و فقط یه کم با css رنگ و لعابش رو عوض کنم. بعدا سره فرصت که jquery باد گرفتم الاید شو هم می سازم
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.