ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با گرافیک lab top HD4530s

nod33
30-07-2013, 09:10
سلام دوستان

من درایور گرافیک رو از سایت amd گرفتم به این اسم (AMD_Catalyst_13.6_Mobility_Beta2) ، اول با برنامه ی amd_cleanup_util_1.2.1.0 کل درایور رو پاک کردم

بعد از ریست سیستم درایور Intel HD Graphics with Turbo Boost Technology نصب نکردم و مستقیم رفتم AMD_Catalyst_13.6_Mobility_Beta2 رو نصب

کردم ولی نه رزولشن تنظیم شد ونه صدای فن پایین اومد گرافیک فول لود داشت کار می کرد ! برنامه رو پاک کردم که اول Intel HD Graphics رو نصب کنم که

ارورزیر رو میده !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان فقط ATI video driver control panel نصب هست که صدای فن کمی اذیت میکنه حس می کنم قبلا بی صداتر بود .

gpu z هم مشخصات رو درست اعلام نمی کنه !

Intel HD Graphics رو چطور پاک کنم چون چیزی به این اسم توی قسمت unnistall نیست .

طریقه نصب درست درایور گرافیک چیه ؟

mosi_alfa
30-07-2013, 17:49
من پیشنهاد می کنم شما درایوری که سایت hp گذاشته که هم amd هم intel داخلش هست بگیرید نصب کنید، بعد بدون پاک کردن چیزی AMD_Catalyst_13.6_Mobility_Beta2 بریزید

nod33
31-07-2013, 00:22
من پیشنهاد می کنم شما درایوری که سایت hp گذاشته که هم amd هم intel داخلش هست بگیرید نصب کنید، بعد بدون پاک کردن چیزی AMD_Catalyst_13.6_Mobility_Beta2 بریزیددوست عزیز اگه میشه لینک این درایوری که amd و intel با هم هستن با توجه به مدل لب تاپ 4530s قرار بده که دانلود کنم .خودم سرچ کردم ولی چیزهای نختلفی میومد که مطمئن نیستم کدوم رو دانلود کنم .

King Of Karaj
01-08-2013, 03:53
سلام دوستان

من درایور گرافیک رو از سایت amd گرفتم به این اسم (AMD_Catalyst_13.6_Mobility_Beta2) ، اول با برنامه ی amd_cleanup_util_1.2.1.0 کل درایور رو پاک کردم

بعد از ریست سیستم درایور Intel HD Graphics with Turbo Boost Technology نصب نکردم و مستقیم رفتم AMD_Catalyst_13.6_Mobility_Beta2 رو نصب

کردم ولی نه رزولشن تنظیم شد ونه صدای فن پایین اومد گرافیک فول لود داشت کار می کرد ! برنامه رو پاک کردم که اول Intel HD Graphics رو نصب کنم که

ارورزیر رو میده !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان فقط ATI video driver control panel نصب هست که صدای فن کمی اذیت میکنه حس می کنم قبلا بی صداتر بود .

gpu z هم مشخصات رو درست اعلام نمی کنه !

Intel HD Graphics رو چطور پاک کنم چون چیزی به این اسم توی قسمت unnistall نیست .

طریقه نصب درست درایور گرافیک چیه ؟

سلام
من هم دقیقاً چنین مشکلی با یک مدل دیگه از لب تاپ hp دارم
الان تنها کاری که میتونی بکنی اینه که فقط بری و درایور amd رو دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قسمت support استفاده کن

اگر صدای فن لب تاپت همیشگی هست که باید قسمت فن رو تمیز کنی
اگر موقع بازی این صدا زیاد میشه به خاطر اینه که از گرافیک intel داری کار میکشی
بهتره تو این موقع بر روی صفحه دسکتاپ کلیک راست کنی بعد از گزینه switchable graphic مشخص کنی که چه برنامه هایی از کدوم گرافیک استفاده کنن

اینم بدون که لب تاپت یکی از بهترین هاست / گرافیک اینتل که روش نصب هست hd4000 هست اگر بتونم راه دیگه ای برای معرفی جفتش پیدا کنم یه شما هم میگم

سعید1400
01-08-2013, 07:36
نرم افزار های visualوviceridet++و...رو نصب کن ولی به نظر من کل ویندوز رو عوض کن بهتره