مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تا سقف 2.500 تومان
aminhitman
29-07-2013, 22:56
با سلام
من مهم ترین عامل خرید لپ تاپ رو بـــــازی میخوام یعنی کلا بیش از 99/99 درصد از کار من بازیه 1 صدم درصد اینترنت و چت و اینا
پی سی هم نمیخوام لپ تاپ میخوام
تا حدود 2500 دیگه ته تهش 2700 میخوام یه لپ تاپ بگیرم
مدل هایی که تا الان مد نظر من هست ایناست
Dell 5521 i7
Hp Probook G6-2286-2297EE
Hp 4540
Lenovo Z500
Lenovo G580
Asus K55VD
کلا بین این چند مورد موندم حالا شما اگه چیز بهتری هم سراغ دارید بگید مشکلی نداره
یه سری ویژگی ها هم هست که باید داشته باشد
مانیتور زیر 15.6 نباشه
سی پی یو حتما i7 باشه
گرافیک 2 باشه
دوتا سوال هم دارم
1. این که میگن مارک دل خرابی زیاد داره آیا صحت داره ؟؟؟
2. توی 5521 مشخصاتش زده i7 Dual Core !!! من نفهمیدم مگه i7 ها همه 4 هسته ای نیستن ؟ پس چرا زده دو هسته ای؟؟؟ یعنی ضعیفه ؟؟
3. این که میگن HP داغ میکنه شدید و مشکل سیستم خنک کننده داره راسته درسته یا نه ؟؟؟
ببخشید مطلب زیاد نوشتم الان 2 هفتس دارم تحقیق میکنم آدم یه بار لپ تاپ میخره دیگه شرمنده
با تشکر - یا علی!
REZAHOSEYNGANI
29-07-2013, 23:14
با سلام
من مهم ترین عامل خرید لپ تاپ رو بـــــازی میخوام یعنی کلا بیش از 99/99 درصد از کار من بازیه 1 صدم درصد اینترنت و چت و اینا
پی سی هم نمیخوام لپ تاپ میخوام
تا حدود 2500 دیگه ته تهش 2700 میخوام یه لپ تاپ بگیرم
مدل هایی که تا الان مد نظر من هست ایناست
Dell 5521 i7
Hp Probook G6-2286-2297EE
Hp 4540
Lenovo Z500
Lenovo G580
Asus K55VD
کلا بین این چند مورد موندم حالا شما اگه چیز بهتری هم سراغ دارید بگید مشکلی نداره
یه سری ویژگی ها هم هست که باید داشته باشد
مانیتور زیر 15.6 نباشه
سی پی یو حتما i7 باشه
گرافیک 2 باشه
دوتا سوال هم دارم
1. این که میگن مارک دل خرابی زیاد داره آیا صحت داره ؟؟؟
2. توی 5521 مشخصاتش زده i7 Dual Core !!! من نفهمیدم مگه i7 ها همه 4 هسته ای نیستن ؟ پس چرا زده دو هسته ای؟؟؟ یعنی ضعیفه ؟؟
3. این که میگن HP داغ میکنه شدید و مشکل سیستم خنک کننده داره راسته درسته یا نه ؟؟؟
ببخشید مطلب زیاد نوشتم الان 2 هفتس دارم تحقیق میکنم آدم یه بار لپ تاپ میخره دیگه شرمنده
با تشکر - یا علی!
سلام
dell خرابی زیاد داره چون فروشش زیاده
اما خب کمی کیفیتش اومده پایین
hp هم مارک بسیار خوب و با کیفیتی هست و این چیزی که شما میگی صحت نداره!
اون dual core i7 هم احتمالاً اشتباه زدن چون من توی مشخصاتش چیزی ندیدم
ولی لپ تاپ های core i5 دو هسته هستن و سه هسته مجازی میسازن
لپ تاپ های core i7 هم 4 هسته هستن و سه هستن مجازی میسازن
موفق باشید
aminhitman
30-07-2013, 00:04
مرسی از اینکه جواب دادین ممنون
فقط یه تناقظ (اگه درست نوشته باشم :n08::n02:) تو مشخصات دوتا سایت زیر هستش که هر دو هم معتبرن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت بالا (دی جی کالا) فرکانس سی پی یو رو زده 1.9 با توربو شده 3
اما کیمیا آنلاین زده فرکانس رو 3 اگه میخواست توربو بزنه یه علامت ~ میزاشت بین فرکانس ها ولی نزاشته
حالا من نفهمیدم این لپ تاپ بالاخره توربو داره یا نه ؟؟؟
بعد این توربو بوست که میگن مال یه لحظه هستش یعنی مثلا 2-3 دقیقه سی پی یو میشه 3 یا اینکه اگه سی پی یو صلاح ببینه تا مثلا آخر بازی (1 ساعت یا 2 ساعت ) فرکانس همون 3 میمونه ؟؟؟
این لپ تاپ دوتا گرافیک داره بعد سویچش اتوماتیک انجام میشه یا دستی ؟؟
راستی لپ تاپی معرفی نکردید یا نگفتید کدومش از نظرتون بهتره واسه کار من
REZAHOSEYNGANI
30-07-2013, 00:09
مرسی از اینکه جواب دادین ممنون
فقط یه تناقظ (اگه درست نوشته باشم :n08::n02:) تو مشخصات دوتا سایت زیر هستش که هر دو هم معتبرن
سایت بالا (دی جی کالا) فرکانس سی پی یو رو زده 1.9 با توربو شده 3
اما کیمیا آنلاین زده فرکانس رو 3 اگه میخواست توربو بزنه یه علامت ~ میزاشت بین فرکانس ها ولی نزاشته
حالا من نفهمیدم این لپ تاپ بالاخره توربو داره یا نه ؟؟؟
بعد این توربو بوست که میگن مال یه لحظه هستش یعنی مثلا 2-3 دقیقه سی پی یو میشه 3 یا اینکه اگه سی پی یو صلاح ببینه تا مثلا آخر بازی (1 ساعت یا 2 ساعت ) فرکانس همون 3 میمونه ؟؟؟
این لپ تاپ دوتا گرافیک داره بعد سویچش اتوماتیک انجام میشه یا دستی ؟؟
راستی لپ تاپی معرفی نکردید یا نگفتید کدومش از نظرتون بهتره واسه کار من
گرافیک هم وقتی سوییچ میشه که بازی کنی یا کارهای سنگین
من خودم مدل Dell و HP رو پیشنهاد میدم
این سری K مدل ASUS گرافیک ضعیفی داره
610M هست
aminhitman
30-07-2013, 00:22
سوال در مورد توربو و فرکانس سی پی یو رو هم اگه لطف کنید جواب بدید عالیه
لنوو چه طوره ؟
aminhitman
30-07-2013, 15:30
دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید شدید نیاز دارم
mojtabaivi
30-07-2013, 15:47
شما که 99.99 درصد واسه بازی میخوای لپ تاپ بگیری، سی پی یوت زیاد مهم نیس، یعنی اصلا لازم نیس توربو کنی
بین این لپ تاپ هام z500 از همه گرافیکش واسه بازی بهتره، اگه با مشکل داغ کردن میتونی کنار بیای
parsicola
30-07-2013, 16:08
اگه عجله داری ، msi cx61 بگیر با قیمت 2700 که خوراک بازی هم هست با کارت گرافیک قوی 645m و پردازنده i7
لینک سایت فروشنده و گارانتی کننده: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه آخراهای موجودیشونه.
REZAHOSEYNGANI
30-07-2013, 17:00
این msi صفحه نمایشش lcd هست؟
led نیست؟
aminhitman
30-07-2013, 18:40
شما که 99.99 درصد واسه بازی میخوای لپ تاپ بگیری، سی پی یوت زیاد مهم نیس، یعنی اصلا لازم نیس توربو کنی
بین این لپ تاپ هام z500 از همه گرافیکش واسه بازی بهتره، اگه با مشکل داغ کردن میتونی کنار بیای
با سلام داغ کردن تا چه حد؟؟ من زیاد مشکلی با داغ کردن ندارم ولی اونقدر داغ میکنه به خودش آسیب بزنه؟؟
لنوو زیاد جا افتاده نیس قطعاتش هست گارانتی معتبرش هست؟؟
REZAHOSEYNGANI
30-07-2013, 18:43
آقا شما اصلا برای بازی نباید لپ تاپ بخری!
یا لپ تاپ مخصوص بازی بخر یا یه کنسول یا یه pc!
همه لپ تاپ ها داغ میکنن
مگر این که مخصوص بازی باشن
parsicola
30-07-2013, 21:27
این msi صفحه نمایشش lcd هست؟
led نیست؟
تقریبا همه لبتاپ ها صفحه شون lcd هست که پشتشون چندتا led وظیفه نور پس زمینه رو برعهده داره. واسه همین بهشون میگن Led backlight . کیفیت تصویرش در حد خودش خوبه برای مقایسه و مثال ، از لنوو z500 بهتره (االبته اگه تصویر z500 رو دیده باشی)
aminhitman
30-07-2013, 23:55
آقا شما اصلا برای بازی نباید لپ تاپ بخری!
یا لپ تاپ مخصوص بازی بخر یا یه کنسول یا یه pc!
همه لپ تاپ ها داغ میکنن
مگر این که مخصوص بازی باشن
من آخه اگه بخوام pc بگیرم باید خیلی بیش از لپ تاپ هزینه کنم شما ببین الان یه i7 در میاد 1300 همین یه cpu اینقدی حالا حساب کن مادربورد و گرافیک و رم و تمام قطعات داخل کیس کمه کمش 3 یا 3 و نیم در میاد. لپ تاپ گیم میخوام بگیرم دیگه پس لپ تاپ بیزینسی میخوام؟؟ یعنی شما میگی لپ تاپ گیم داغ نمیکنه؟ من گفتم مشکلی ندارم با داغ کردن فقط به خودش آسیب نزنه مهم نیس داغ کنه
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 10:00
من آخه اگه بخوام pc بگیرم باید خیلی بیش از لپ تاپ هزینه کنم شما ببین الان یه i7 در میاد 1300 همین یه cpu اینقدی حالا حساب کن مادربورد و گرافیک و رم و تمام قطعات داخل کیس کمه کمش 3 یا 3 و نیم در میاد. لپ تاپ گیم میخوام بگیرم دیگه پس لپ تاپ بیزینسی میخوام؟؟ یعنی شما میگی لپ تاپ گیم داغ نمیکنه؟ من گفتم مشکلی ندارم با داغ کردن فقط به خودش آسیب نزنه مهم نیس داغ کنه
خب وقتی داغ کنه آسیب میبینه دیگه
aminhitman
31-07-2013, 10:45
یعنی با وجود کول پد و فن داخلش بازم آسیب میبینه؟؟ پس این همه آدم که لپ تاپ دارن بازی میکنن داغ هم میشه ولی خود لپ تاپ آسیبی نمیبینه! من فامیلمون داره اینقدر داغ میشه که دست آدم میسوزه ولی یه پارچه میزاره روش و به بازیش ادامه میده چیزیش هم نشده تا حالا
. با کول پد هم باز آسیب میبینه لپ تاپ؟؟
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 11:08
بله آسیب میبینه
نه این که شما امروز بخری بعد دو سه روز آسیب ببینه!
تو دراز مدت نشون میده
یکی از رفیقام لپ تاپش داغ کرده بود تاچ پدش سوخت!
یا گرافیک میسوزه
ولی اگر میخوای بازی کنی کنسول بخر
من یکی که اصلا قبول ندارم اجزا لپ تاپ ها طوری طراحی میشن که با گرمای زیاد سازگاری دارند و مشکلی پیش نمیاد ,این دوستمون هم حتما در مورد مدلهای قدیمی صحبت میکنن که مشکلاتشون در سری های جدید رفع شده یااا که مشکل بخاطر داغی نبو ه.
aminhitman
01-08-2013, 18:30
دقیقا منم تو همین فکر بودم که با اینکه 2 ساله یکی از فامیلامون داره همونطور که گفتم به حدی داغ میکنه پد کنار دستش که واقعا عین وقتیه که ماهیتابه توش روغن داغ باشه یعنی به قدری داغ میشه که دستت دقیقا میتونم بگم میسوزه ولی راحت یه پارچه میزاره رو اون قسمت دیگه گرمایی حس نمیکنه و راحت بازیشو میکنه مشکلی هم براش پیش نیومده تا الان. این مشکل رفع شده مخصوصا که کول پد هم بزاری
اگر میشه مدل مد نظرتون رو بهم معرفی کنید
دقیقا منم تو همین فکر بودم که با اینکه 2 ساله یکی از فامیلامون داره همونطور که گفتم به حدی داغ میکنه پد کنار دستش که واقعا عین وقتیه که ماهیتابه توش روغن داغ باشه یعنی به قدری داغ میشه که دستت دقیقا میتونم بگم میسوزه ولی راحت یه پارچه میزاره رو اون قسمت دیگه گرمایی حس نمیکنه و راحت بازیشو میکنه مشکلی هم براش پیش نیومده تا الان. این مشکل رفع شده مخصوصا که کول پد هم بزاری
اگر میشه مدل مد نظرتون رو بهم معرفی کنید
خب میشه از کیبورد جانبی استفاده کرد نمیشه؟
aminhitman
02-08-2013, 11:07
آره میشه ولی خوب تا حالا که نکرده در ضمن تمام پورت های یو اس بیش اشغاله کلا 4 تا داره یکی موس دوتا دسته یکی دیگه هم برای اتصال گوشی
همش مشغوله :D
ولی کی برد لپ تاپ بیشتر حال میده تا جانبی
علی شفائیان
02-08-2013, 11:20
خب یه hp probook4540s-hبخر یه کول پد حال کن
با بودجه شما بهترین انتخاب z500با گرافیک740درسته نمایشگر معمولی داره و باطری هم در نمیاد(البته در صورت بروز مشکل نمایندگی تعویض خواهد کرد)ولی چون شما گیمری بالاترین گرافیک با بودجه شما رو این مدل میتونه بهتون بده,با در نظر گرفتن این نکته که با این بودجه نمیتونید توقع بالایی داشته باشید و در پس از مدتی از عهده ی اجرای بازیهای جدید بر نمیاد(لپ تاپ ها گیم بالای 5تومنه).بهتره کنسول بگیرید انتخاب با خودتونه.
سلامت باشید
aminhitman
02-08-2013, 18:51
به نظر شما تا چه مدت میتونه به من کار بده؟ یه سوال دیگه باطری Z500 در نمیاد خوب من چن جا خوندم اگه باطری رو در حالی که 100 هست دوباره شارژ کنید بعد یه مدت کاملا داغون میشه. درسته؟ لپ تاپ که همش به برقه باطری هم تا ته پره این مشکل ساز میشه؟؟ لپ تاپ های گیم ارزون نمیشن؟؟ خیلیه 5 میلیون تومن. بعدم بازی های الان به زور از دوهسته سی پی یو و گرافیک 1 گیگ استفاده میکنن یعنی شما میگی زود قدیمی میشه و دیگه بازی ها نمیاد؟
مشکل باطری z500 برای همه سوال پیش میاره ولی خیلی جدی نیست و برای,اطمینان میتونی,به کلوب z500 همینجا مراجعه کنی و از کاربراش سوال کنی.لپ تاپ گیم کلا گرونه اگر اندکی ارزون شه مدلایی که دیگه قدیمی شده و خریدش معقولانه نیست.
ای اعداد اندازه ها خیلی مهم نیست ببینید یه گرافیک ا770باندازه 500مگ قطعا از گرافیک 740با4گیگ بهتره.برای بازی هم بیشتر گ افیک درگیره تا پردازنده,
نه اینکه بازی یالا نیاد مثلا بازی های جدیدتر که امکانات قویتر نیاز داره در سیستم شما با لگ و تاخیر اجرا میشه,البته بازیهای خیلی سنگین برای بازیهای معمولی فعلا نگران نباشید.
hooraman
24-12-2013, 00:52
اشتباه در انتخاب بخش....
به نظر شما تا چه مدت میتونه به من کار بده؟ یه سوال دیگه باطری Z500 در نمیاد خوب من چن جا خوندم اگه باطری رو در حالی که 100 هست دوباره شارژ کنید بعد یه مدت کاملا داغون میشه. درسته؟ لپ تاپ که همش به برقه باطری هم تا ته پره این مشکل ساز میشه؟؟ لپ تاپ های گیم ارزون نمیشن؟؟ خیلیه 5 میلیون تومن. بعدم بازی های الان به زور از دوهسته سی پی یو و گرافیک 1 گیگ استفاده میکنن یعنی شما میگی زود قدیمی میشه و دیگه بازی ها نمیاد؟
اصلا در اوردن باتری درست نیست الان باتری ها طوری شدن که با نرم افزار میشه شارژو قطع کرد و از برق استفاده کرده که بهتره بیش از 90 درصد شارژ نشه همینطور تو 10 درصد شارژ کنه خودتون بهتر میدونین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.