ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبادل نظر درباره تله پاتی (دور آگاهی)

mohammad varaste
29-07-2013, 22:36
تله پاتی یا دور آگاهی به معنی این هست که ما به ذهن شخص دیگری که در مکان دیگه ای هست بریم و چیزی رو به اون الهام کنیم .

(برای اطلاعات بیشتر حتما سرچ کنین)
میخواستم بدونم نظر شما در باره این موضوع چیه .
آیا به همچین چیزی اعتقاد دارین یا خیر
این کار به وسیله روح انجام میشه یا ریشه در چیز دیگه ای داره به نظرتون ؟

اگه کسی انجام داده یا روشهایی رو بلده خواهشا تجربیاتشو به اشتراک بذاره:n12:

havzhini
29-07-2013, 22:57
تله پاتی یا دور آگاهی به معنی این هست که ما به ذهن شخص دیگری که در مکان دیگه ای هست بریم و چیزی رو به اون الهام کنیم .
بنظرم این تعریف اصلا درست نیست
نمیشه گفت ما توی ذهن دیگری میریم
چون اولا دلیل این عمل روشن نیست و هم اینکه بصورت تصادفی و ناخوداگاه این مسئله صورت میگیره و من تا نشنیدم اختیاری کسی بتونه توی ذهن فرد خاصی بره

من شخصا چندیدن تجربه در این مورد داشتم و به صورتی بوده که عینا برام وجودش اثبات شده هست ولی دلایل و مکانیزم رو هنوز هیچکس بهش پاسخ نداده
و فقط با افراد خیلی خاص برای هر فرد این تجربه انجام میشه مثل 2قلوها یا عشاق

ولی اصلا این مورد رو با مسائل مارایی مثل روح و امثالهوم بهیچ وجه گره نمیشه زد و بنظرم مثل هیپنوتیزم میشه براش جواب پیدا کرد

REZAHOSEYNGANI
29-07-2013, 23:00
به نظرم نوعی وسوسه هستش
یعنی همون مخ طرف مقابل رو تیلید کردن:n02:

mohammad varaste
30-07-2013, 03:14
بنظرم این تعریف اصلا درست نیست
نمیشه گفت ما توی ذهن دیگری میریم
چون اولا دلیل این عمل روشن نیست و هم اینکه بصورت تصادفی و ناخوداگاه این مسئله صورت میگیره و من تا نشنیدم اختیاری کسی بتونه توی ذهن فرد خاصی بره

من شخصا چندیدن تجربه در این مورد داشتم و به صورتی بوده که عینا برام وجودش اثبات شده هست ولی دلایل و مکانیزم رو هنوز هیچکس بهش پاسخ نداده

ولی اصلا این مورد رو با مسائل مارایی مثل روح و امثالهوم بهیچ وجه گره نمیشه زد و بنظرم مثل هیپنوتیزم میشه براش جواب پیدا کرد
این تعریفی بود کلی که توی چند جا دیده بودم .و با شما موافقم و به همین دلیل هم گفتم سرچ کنین که تعاریف دیگه رو هم ببینید.:n12:

میشه شما بگین چجور این کار رو کردین ؟
توی خواب این کار رو کردین یا بیداری ؟
لطفا اگه میشه جزئیات بیشتری در این باره بگین.

Stream
30-07-2013, 03:16
به نقل از ویکیپدیا:

Telepathy or telepathically is the transmission of information from one person to another without using any of our known sensory channels or physical interaction.

از اونجایی که حتی یک مورد ثبت شده و تایید شده از این ادعا تابحال در دنیا پیدا نشده، من دلیلی نمی بینم این قضیه رو چیزی فراتر از یک فکر و خیال داستانی و سینمایی فرض کنم. از اونجایی که یک عده قصد درآمدزایی و ... از این روش رو دارند من این مدعیان تله پاتی که سرویس ارائه می کنند رو شارلاتان و کلاه بردار می دونم و اعتقاد به صحت این چیزها رو هم اعتقادی شبه علمی می دونم.

آیا این تجربیات شما باید برای بقیه سند و مدرک و شواهد به حساب بیاد؟ آیا در محیط کنترل شده علمی بود؟ شواهدی که از تله پاتی دوقلوها و عشاق هست چیست و این شواهد چطور بدست اومدند، شرایط آزمایش چه بوده و در کدوم ژورنال چاپ شدند؟

havzhini
30-07-2013, 11:09
آیا این تجربیات شما باید برای بقیه سند و مدرک و شواهد به حساب بیاد؟ آیا در محیط کنترل شده علمی بود؟ شواهدی که از تله پاتی دوقلوها و عشاق هست چیست و این شواهد چطور بدست اومدند، شرایط آزمایش چه بوده و در کدوم ژورنال چاپ شدند؟
هرگز حرف من نه سند هست نه به کسی میخوام وجود همچین چیزی رو اثبات کنم و نه حتی هرگز خواهم گفت همچین چیزی وجود داره
بلکه من شخصا نوعی تجربه در این موارد داشتم ولی هیچ دلیل و سندیتی پشتش نیست و هیچ درکی که دلیل این اتفاق چی بوده ندارم
پس من نگفتم که حرف من سند و شوهد حساب بیاد و شما باید اونو بپذیرید که حتی من خودم هرگز اینو بطور قطع چیزی که وجود داره نمیبینم و ممکنه یه توهم در مغز من بوده باشه
پس لطفا هر کس نظری میده سریع جبهه گیری نکنین جلوش که انگار خواسته ته تز ارائه بده

ببینید دوست عزیز برخورد علمی کردن با مسائل با تخطعه کردن خیلی متفاوته
از کسی مدرک و شواهد میخوان که یه تئوری ارائه بده و بگه همچین چیزی رو من کشف کردم یا این نظریه که من میدم دلیلش اینه و 100% درسته ولی من فقط گفتم تجربیاتی در این زمینه بهم دست داده و این دلیل بر دروغگو بودن من نمیشه
ممکنه فردا علم به این مسئه مثل دژاوو که شما درغگوو ختاب میکردین کسانی رو که این تجربه رو داشتن جواب علمی بده که فقط یه اختلال و توهم هست یا ممکنه مثل هیپنوتیزم که تونایی کنترل مغز رو داره هم جواب علمی بده
پس کسی تجربه ای رو بیان میکنه کوبیدن چوب علم بر سرش اصلا درست نیست بلکه علم میگه بشنو و سوال کن و برو دنبال کشف حقیقت نه اینکه چون یه فرد دلیلی نداره اونو باید سرکوب کرد

این تعریفی بود کلی که توی چند جا دیده بودم .و با شما موافقم و به همین دلیل هم گفتم سرچ کنین که تعاریف دیگه رو هم ببینید.:n12:

میشه شما بگین چجور این کار رو کردین ؟
توی خواب این کار رو کردین یا بیداری ؟
لطفا اگه میشه جزئیات بیشتری در این باره بگین.

من خودم کاری نکردم یا تلاشی نکردم که بخوام بگم چطور این کارو کردم و کاملا ناخوداگاه هست
من یک تفکر یا توهم یا هرچیزی که بشه اسمش رو گذاشت به مغزم خطور کرد مثل خیلی از فکرهایی که هر روز ممکنه هزاران مورد توی مغز ما خطور کنه......مثلا فلانی الان کجا ممکنه باشه
بعد که با همون فرد تماس گرفتم دیدم که اون فرد در اون لحظه که من فکر کردم ممکنه چه جایی دقیقا همون جا باشه و مواردی از این دست
ربطی به خواب هم اصلا نداره
فقط هم تا حالا با 2نفر همچین حالاتی رخ داده که چندیدن بار این تجربه وجود داشته

این حرف من هم نه سنده نه میخوام چیزی رو ثابت کنم و نه هیچ چیزی دیگه و فقط تجربه ای بوده که من داشتم
حالا ممکنه کلا توهم مغز باشه ممکنه اصلا بیماری باشه یا یه دلیل منطقی داشته باشه که بعدا علم بهش جواب بده

Stream
30-07-2013, 12:55
هرگز حرف من نه سند هست نه به کسی میخوام وجود همچین چیزی رو اثبات کنم و نه حتی هرگز خواهم گفت همچین چیزی وجود داره
بلکه من شخصا نوعی تجربه در این موارد داشتم ولی هیچ دلیل و سندیتی پشتش نیست و هیچ درکی که دلیل این اتفاق چی بوده ندارم
پس من نگفتم که حرف من سند و شوهد حساب بیاد و شما باید اونو بپذیرید که حتی من خودم هرگز اینو بطور قطع چیزی که وجود داره نمیبینم و ممکنه یه توهم در مغز من بوده باشه
پس لطفا هر کس نظری میده سریع جبهه گیری نکنین جلوش که انگار خواسته ته تز ارائه بده

ببینید دوست عزیز برخورد علمی کردن با مسائل با تخطعه کردن خیلی متفاوته
از کسی مدرک و شواهد میخوان که یه تئوری ارائه بده و بگه همچین چیزی رو من کشف کردم یا این نظریه که من میدم دلیلش اینه و 100% درسته ولی من فقط گفتم تجربیاتی در این زمینه بهم دست داده و این دلیل بر دروغگو بودن من نمیشه
ممکنه فردا علم به این مسئه مثل دژاوو که شما درغگوو ختاب میکردین کسانی رو که این تجربه رو داشتن جواب علمی بده که فقط یه اختلال و توهم هست یا ممکنه مثل هیپنوتیزم که تونایی کنترل مغز رو داره هم جواب علمی بده
پس کسی تجربه ای رو بیان میکنه کوبیدن چوب علم بر سرش اصلا درست نیست بلکه علم میگه بشنو و سوال کن و برو دنبال کشف حقیقت نه اینکه چون یه فرد دلیلی نداره اونو باید سرکوب کرد

چون شما گفتید عینا وجودش برای شما اثبات شده است خواستم بدونم اساس این قضیه چیه و قصدم پرسش بود نه کوبیدن چوب علم! چون شما در همه تاپیک ها ذهنیت علمی داشتید حدس می زدم اگه چیزی براتون عینا اثبات شده پس باید شواهد و مدارک قابل اطمینانی داشته باشید. سوء تفاوهم نشه من فقط گفتم افرادی که قصد درآمدزایی از این راه رو دارند شارلاتان و کلاه بردار هستند که فکر نمی کنم نظر شما هم چیزی به جز این باشه.

شواهد و مدارک رو برای هر ادعا میخوان، و زمانی که شواهد و مدارک ارائه بشه و اجماع نظر وجود داشته باشه تبدیل میشه به تئوری.

havzhini
30-07-2013, 13:25
چون شما گفتید عینا وجودش برای شما اثبات شده است خواستم بدونم اساس این قضیه چیه و قصدم پرسش بود نه کوبیدن چوب علم! چون شما در همه تاپیک ها ذهنیت علمی داشتید حدس می زدم اگه چیزی براتون عینا اثبات شده پس باید شواهد و مدارک قابل اطمینانی داشته باشید. سوء تفاوهم نشه من فقط گفتم افرادی که قصد درآمدزایی از این راه رو دارند شارلاتان و کلاه بردار هستند که فکر نمی کنم نظر شما هم چیزی به جز این باشه.

شواهد و مدارک رو برای هر ادعا میخوان، و زمانی که شواهد و مدارک ارائه بشه و اجماع نظر وجود داشته باشه تبدیل میشه به تئوری.
بله درسته ولی من تئوری ارائه ندادم بلکه همون اول گفتم فقط تجربه ای در این زمینه داشتم که بهم این ثابت شده این موارد وجود خارجی داره و توسط همون افراد شارلاتان و کلاه بردارن ساخته نشده

البته تحقیقاتی که روی امواج مغزی صورت گرفته برخی این حالات رو مربوط به امواج مغزی انسان میدونن (بخصوص امواج الفا) که این قابلیت رو داره که توسط افراد دیگه هم این امواج دریافت بشه و افکار بازسازی بشه در مغز
مثلا این مورد رو روی دوقلوهای همسان تونستن که ازمایش کنن و نتایجی هم داشته
ولی هنوز یک تئوری قابل قبول ارائه نشده و فقط در حد نظریه های ابتدایی هست ولی فعلا بهترین نظریه همین امواج مغزی هست که میتونه جواب درست باشه

mohammad varaste
30-07-2013, 14:20
فکر کنم بهتره علم رو در همه چیز دخیل نکنین چون علم هنوز اونقدر پیشرفت نکرده که همه چیز رو توضیح بده .
توی بحثهایی مثل رویای صادقه یا تله پاتی که فقط ادعا هستن و سند علمی براشون وجود نداره بهتره به اشخاص و تجربیاتشون رجوع بشه.
البته خوشحال میشم برای رد یا تایید این موضوع دلایل مستند و علمی آورده بشه
اما اینکه تجربیات دیگران رو نادیده بگیریم هم خیلی بی انصافیه
خب بلاخره هرچیزی دلیلی داره و قصد ما هم پیدا کردن همون دلیل هاست:n12:

havzhini
30-07-2013, 14:47
فکر کنم بهتره علم رو در همه چیز دخیل نکنین چون علم هنوز اونقدر پیشرفت نکرده که همه چیز رو توضیح بده .
توی بحثهایی مثل رویای صادقه یا تله پاتی که فقط ادعا هستن و سند علمی براشون وجود نداره بهتره به اشخاص و تجربیاتشون رجوع بشه.
البته خوشحال میشم برای رد یا تایید این موضوع دلایل مستند و علمی آورده بشه
اما اینکه تجربیات دیگران رو نادیده بگیریم هم خیلی بی انصافیه
خب بلاخره هرچیزی دلیلی داره و قصد ما هم پیدا کردن همون دلیل هاست:n12:
خب کاملا درسته هرچیزی دلیلی داره ولی اون دلیلها رو کی باید برای ما پیدا کنه؟؟؟
بجز علم چیزی دیگه بنظرتون میتونه این دلایل رو برای ما پیدا کنه؟

پس باید در هر صورت بریم سراغ علم و با ابزار علم به سوالات جواب بدیم حالا چه علم نظری چه علم فلسفی ولی این فقط علم هم میتونه جواب درست بده

ولی نداشتن دلیل علمی در زمان حال دلیل بر این نمیشه که علم نتونه بزودی به ما جواب بده مثل هزاران جوابی که در طول زمان و با تلاش و تحقیق به ما داده

mohammad varaste
30-07-2013, 15:09
خب دوست عزیز من هم میگم که تجربیات دیگران رو ببینیم و سعی در پیدا کردن دلیلشون کنیم و نیایم همه چیز رو بگیم که با توجه به علم امروز براش استدلال و منطق بیار.