مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید اینترنتی PayPal
Sh.m_note
29-07-2013, 19:15
سلام و طاعات قبول
اگه تا حالا خرید آنلاین به خصوص بین المللی کرده باشین شاید به این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخورده باشین.
می خواستم خواهش کنم اگر کسی با طرز کار این سایت آشنایی داره کمک کنه. خیلی ضروری برا
پرداخت هزینه یه سری کالا از خارج از کشور.
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-07-2013, 08:38
سلام . اگه ایران هستین و تجربه ی خرید اینترنتی از شرکتهائی مثل آمازون رو دارین لطفا بگین چطوری خرید میکنین و کالا چند روزه به دستتون میرسه و چقدر هزینه ی حمل و نقل و باربری میگیرند و چطوری پرداخت میکنید ؟ با تشکر
SNOW PATROL
30-07-2013, 09:40
سلام و طاعات قبول
اگه تا حالا خرید آنلاین به خصوص بین المللی کرده باشین شاید به این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخورده باشین.
می خواستم خواهش کنم اگر کسی با طرز کار این سایت آشنایی داره کمک کنه. خیلی ضروری برا
پرداخت هزینه یه سری کالا از خارج از کشور.
دوست من paypal به ایرانی ها سرویس نمیده شما میتونید با سرچ گوگل سایت های که خرید های paypal برای اترانی ها انجام میدن رو پیدا کنید
سلام . اگه ایران هستین و تجربه ی خرید اینترنتی از شرکتهائی مثل آمازون رو دارین لطفا بگین چطوری خرید میکنین و کالا چند روزه به دستتون میرسه و چقدر هزینه ی حمل و نقل و باربری میگیرند و چطوری پرداخت میکنید ؟ با تشکر
در مورد خرید از امازون که اصلا به ایران ارسالی نداره شما برای خرید از امازون
دو راه دارید 1. از شرکت های ایرانی که اینکار رو انجام میدن استفاده کنید که تعدادشون هم زیاده تو گوگل سرچ کنید
این شرکت ها نحوه کارشون این طور هست . قیمت نهایی کالاکه به همراه هزینه حمل و نقل هست * قیمت روز دلار + کارمزد که بین 100 تا 200 تومن هست.. اگر هم محمولتون گمرکی خورد که کم پیش میاد باید گمرکیش رو هم پرداخت کنید
2. در کشور های حوزه خلیج فارس مثل امارات ( یا هرکشور خارجی دیگه ای اما کشور های خلیج فارس باشه بهتر و سریع تر هست ) اشنا داشته باشید ادرس ایشون رو برای خرید بدید وقتی جنستون بدست ایشون رسید برای شما به وسیله پست . کارگو . مسافر و ... ارسال کنه اینجوری خیلی بهتره
خیلی از اجناس هم هزینه ارسال ندارند و با عبارت free shiping تگ شده اند و فقط شما هزینه کالا رو پرداخت میکنید
مدت زمان ارسال توسط شرکت ها هم اگر از ایالات متحده باشه بین 3 هفته تا یک ماه طول میکشه ...
موفق باشید
من هم میخواستم یه همچین تاپیکی ایجاد کنم
ولی قصدم خرید کالای فیزیکی نیست
برای شارژ اکانت سایت ها و خرید و دانلود نرم افزار باید حساب پی پال داشته باشم
کسی میتونه کمک کنه؟
پ ن: توی گوگل سرچ کردم سایت و چیز بدرد بخوری ندیدم، اگه شما سایت معتبری رو میشناسید لطفا بگید
One Minute
19-08-2013, 22:02
بچه ها راهی میشناسین که بشه حساب بانکی بین الملل داشت ؟ یعنی بشه افرادی از کشور های دیگه برای آدم وجه بفرستن ؟
One Minute
28-08-2013, 12:27
دوستان کسی نظری نداره ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-08-2013, 13:13
بچه ها راهی میشناسین که بشه حساب بانکی بین الملل داشت ؟ یعنی بشه افرادی از کشور های دیگه برای آدم وجه بفرستن ؟سلام . نيازی به داشتن حساب بانکی نیست . کافیه از صرافیهای معروف که پول حواله میکنند به ایران , پول رو براتون حواله کنند که یا واریز میشه به حسابتون یا میرید صرافی تحویل میگیرین .
szh_1367
28-08-2013, 13:21
بچه ها راهی میشناسین که بشه حساب بانکی بین الملل داشت ؟ یعنی بشه افرادی از کشور های دیگه برای آدم وجه بفرستن ؟
افرادی هستند که برای شما در ازای دریافت مبلغی حسابی مثل پی پال و ویزا کارت و . . . . باز میکنند
اسم نمیبرم سرچ کنید حتما پیدا خواهید کرد
البته قبل از اینکه پولتون رو بدید دستشون از معتبر بودن اونها یقین پیدا کنید
البته میتوانید پول رو به حساب افراد دیگه واریز و معادل ریالی اون رو در ایران دریافت کنید با احتساب کارمزد - از این موراد نیز زیاد هستند فقط کافیه سرچ کنید
One Minute
28-08-2013, 14:14
سلام . نيازی به داشتن حساب بانکی نیست . کافیه از صرافیهای معروف که پول حواله میکنند به ایران , پول رو براتون حواله کنند که یا واریز میشه به حسابتون یا میرید صرافی تحویل میگیرین .
ببینید ! پول به این آسونی نمیاد برام ! میخوام برای مشتری های خارجی برنامه نویسی کنم ، بنابراین ممکن هست که پول در زمان های متوالی برام فرستاده بشه ! بنابراین نیاز هست که خودم یه حساب داشته باشم
افرادی هستند که برای شما در ازای دریافت مبلغی حسابی مثل پی پال و ویزا کارت و . . . . باز میکنند
اسم نمیبرم سرچ کنید حتما پیدا خواهید کرد
البته قبل از اینکه پولتون رو بدید دستشون از معتبر بودن اونها یقین پیدا کنید
البته میتوانید پول رو به حساب افراد دیگه واریز و معادل ریالی اون رو در ایران دریافت کنید با احتساب کارمزد - از این موراد نیز زیاد هستند فقط کافیه سرچ کنید
واقعا همچین کاری امکان پذیر هست ؟
یعنی مثلا یه حساب پی پال بخرم ، بعد مبلغی که در حساب پی پال دارم رو به این افراد بدم و معادل ریالش رو بگیرم ؟
آدرس سایت های معتبر در این زمینه رو دارید ؟ اگه میشه برام پ.خ کنید ، ممنون میشم
szh_1367
28-08-2013, 21:01
ببینید ! پول به این آسونی نمیاد برام ! میخوام برای مشتری های خارجی برنامه نویسی کنم ، بنابراین ممکن هست که پول در زمان های متوالی برام فرستاده بشه ! بنابراین نیاز هست که خودم یه حساب داشته باشم
واقعا همچین کاری امکان پذیر هست ؟
یعنی مثلا یه حساب پی پال بخرم ، بعد مبلغی که در حساب پی پال دارم رو به این افراد بدم و معادل ریالش رو بگیرم ؟
آدرس سایت های معتبر در این زمینه رو دارید ؟ اگه میشه برام پ.خ کنید ، ممنون میشم
به قول اقا محمد عزیز میتوانید از صرافی نیر استفاده کنید
هرچند که پی پال همراه با ویزا کارت برای ما ایرانیها جزء ارزوها هست ( با ایران کار نمیکند )
اما اونهایی که این کاره هستند راه دور زدنش رو بلدن
ببینید مثلا شما برنامه ای برای اقای ایکس در کشور امریکا مینویسید این اقا میخواهد دستمزد شما را از طریق پی پال پرداخت کند شما با افرادی که دارای پی پال هستند هماهنگ میکیند شماره حسابشون رو دریافت و به فرد امریکایی میدهید
فردی که پی پال به حسابش واریز میشه معادل ریالی اون رو در ایران تقدیم شما میکند
سرچ کن خرید و فروش دلارهای اینترنتی اگر سایتی یا فرد مورد اعتمادی پیدا نکردی بهم اطلاع بده تا برات پیگیری کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.