PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل وایو با ویندوز 8

Nocturne
29-07-2013, 17:34
سلام. ویندوز 8 ریختم با دکمه فانکشن مشکل داشت. از سایت سونی برای مدل خودم قسمت ِ "Notebook Control and Utilities" رو دانلود کردم اما کار نکرد چون مال ویندوز 7 هست. تازه با باتری هم مشکل ایجاد کرد و حالا مجبورم بدون باتری با لپ تاپ کار کنم. لطفا راهنمایی کنید. آیا سونی واسه درایورهای ویندوز 8 فکری نکرده ؟

badboys_87
29-07-2013, 18:44
مدل لپ تاپت چیه؟؟

biostar
29-07-2013, 19:22
تمامی درایور ها و تولز ها (تاکید میکنم تمامی) دانلود و نصب بشه

و سپس ویندوز آپدیت بشه(حتما بشه)

اونوقت 100 درصد کار میکنه

Nocturne
29-07-2013, 21:25
مدل لپ تاپت چیه؟؟ea22ea اما تو سایت سونی نیست و ea22fx رو بجاش رفتم (مال من تو آسیا پسیفیک زده که سردر نیاوردم از کجا درایوراش میاد)

تمامی درایور ها و تولز ها (تاکید میکنم تمامی) دانلود و نصب بشه

و سپس ویندوز آپدیت بشه(حتما بشه)

اونوقت 100 درصد کار میکنه

خب خودش درایورها رو زده ویندوز 7 ، منم امتحان کردم مشکل ایجاد کرد. منطقی نیست این همه رو دانلود کنم. یعنی یکی دوتاش ایراد داشته باشه ولی اگه همه ش باشه ایراد نداشته باشه؟
آیا اگر ریکاوری کنم همون 7 خودش باشه بعد 8 رو به صورت آپگرید نصب کنم درایورها به 8 انتقال پیدا میکنه؟

badboys_87
29-07-2013, 21:41
بعضی مدل ها فقط برای آسیا یا خاورمیانه تولید میشه..

ببین اگه درایور هاش فقط برای سون هست.باید قید ویندوز 8 رو بزنی

آیا اگر ریکاوری کنم همون 7 خودش باشه بعد 8 رو به صورت آپگرید نصب کنم درایورها به 8 انتقال پیدا میکنه؟

فکر نکنم.ولی امتحانش ضرر نداره

am_merman01
01-08-2013, 02:19
دوستان عزیز سلام
من هم یه مشکلی تو همین مایه ها به F12 سونی دارم. اگه راه حل مناسبی پیدا کردید من رو هم خبر کنید.
در مورد به روز رسانی ویندوز باید بگم که خیلی تاثیری نداره چون درایور ها مربوط به ویندوز 7 هستش و اصلا موقع نصب ارور میده و نصب نمیشه.

am_merman01
02-08-2013, 07:39
دوستان عزیز سلام
من هم یه مشکلی تو همین مایه ها به F12 سونی دارم. اگه راه حل مناسبی پیدا کردید من رو هم خبر کنید.
در مورد به روز رسانی ویندوز باید بگم که خیلی تاثیری نداره چون درایور ها مربوط به ویندوز 7 هستش و اصلا موقع نصب ارور میده و نصب نمیشه.

باز هم سلام خدمت دوستان عزیز :n11:
مشکل من بالاخره حل شد:n19::n20:
مسئله خیلی راحت تر از چیزی بود که فکر میکردم:n13:
باتوجه به انیکه بیشتر چیپ ست های موجود بر روی لپ تاپ های سونی ساخت خود سونی نیست و توسط شرکت های دیگه ساخته شده و فقط در کیس سونی جمع شده کافی بود که تک تک درایورها رو از سایت های سازنده اون ها چیپ ست ها دانلود کنم:n02::n05:
الان هم همه قسمت های لپ تاپم کار میکنه . :n20: البته برای اینکه بفهمم سازنده بعضی از چیپ ست ها کدوم شرکته یکم به مشکل بر خوردم ولی خوب با یکم گشت و گزار تو اینترنت همه شون رو پیدا کردم.
البته بعضی هاشون مثل درایور بلوتوث نیاز به دانلود آنلاین هنگام نصب برنامه داشت که خیلی اذیت کرد و فکر کنم یه 10 یا 20 باری موقع دانلود قطع شد و مجبور بودم که از اول دانلود رو شروع کنم .:n21:
به شما هم توصیه میکنم همین کار رو انجام بدید . انشا الله که مشکلتون حل بشه.
موفق باشد:n16:

Nocturne
11-08-2013, 22:49
سلام. ویندوز 8 ریختم با دکمه فانکشن مشکل داشت. از سایت سونی برای مدل خودم قسمت ِ "Notebook Control and Utilities" رو دانلود کردم اما کار نکرد چون مال ویندوز 7 هست. تازه با باتری هم مشکل ایجاد کرد و حالا مجبورم بدون باتری با لپ تاپ کار کنم. لطفا راهنمایی کنید. آیا سونی واسه درایورهای ویندوز 8 فکری نکرده ؟

خب یه چیز خیلی جالب فهمیدم مشکلی که با باتری داشت اصلا ربطی به ویندوز 8 نداشت. درایوری که رو سایت سونی هست ایراد داره
الان یه 7 دیگه ریختم باز همینطور شد . قبل از نصب اون درایور مشکل نداشت اما بعدش با باتری مشکل پیدا کرد...

Nocturne
11-08-2013, 22:49
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز :n11:
مشکل من بالاخره حل شد:n19::n20:
مسئله خیلی راحت تر از چیزی بود که فکر میکردم:n13:
باتوجه به انیکه بیشتر چیپ ست های موجود بر روی لپ تاپ های سونی ساخت خود سونی نیست و توسط شرکت های دیگه ساخته شده و فقط در کیس سونی جمع شده کافی بود که تک تک درایورها رو از سایت های سازنده اون ها چیپ ست ها دانلود کنم:n02::n05:
الان هم همه قسمت های لپ تاپم کار میکنه . :n20: البته برای اینکه بفهمم سازنده بعضی از چیپ ست ها کدوم شرکته یکم به مشکل بر خوردم ولی خوب با یکم گشت و گزار تو اینترنت همه شون رو پیدا کردم.
البته بعضی هاشون مثل درایور بلوتوث نیاز به دانلود آنلاین هنگام نصب برنامه داشت که خیلی اذیت کرد و فکر کنم یه 10 یا 20 باری موقع دانلود قطع شد و مجبور بودم که از اول دانلود رو شروع کنم .:n21:
به شما هم توصیه میکنم همین کار رو انجام بدید . انشا الله که مشکلتون حل بشه.
موفق باشد:n16:

میشه بیشتر توضیح بدید چطوری این کارو کردید ؟ اگه از برنامه های مخصوص نصب درایور استفاده کردید نام ببرید

biostar
14-08-2013, 21:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک ! پیدا کردنش آسون بود !

درایور ها هم هست ، درایور های ویندوز 8 هم هست.

اگر مشکلت حل نشد از برنامه driverPacK استفاده کن

Nocturne
15-08-2013, 22:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک ! پیدا کردنش آسون بود !

درایور ها هم هست ، درایور های ویندوز 8 هم هست.

اگر مشکلت حل نشد از برنامه driverPacK استفاده کن
اون صفحه رو هم دیده بودم متاسفانه درایوری که مشکل منو درست کنه نداره! controls & utilities منظورمه... البته controls و utilities جدا نوشته بود نصب کردم هردو رو هیچ اتفاقی نیفتاد!
برای ویندوز 8 هم ظاهرا درایور نداره فقط یه نرم افزار بودش

راهش همون driverPacK هستش. مرسی