ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست آموزش ساخت autorun

salar79
29-07-2013, 14:21
سلام من می خوام یاد بگیرمچطور توی نت پد یه اتوران ساده تا متوسط بنویسم!!
دوستان پیشا پیش ممنون!فقط خواهشا یه دستور ندید و بگید جای این اونو بزار جای اون اینو!!!!!!

n00b
30-07-2013, 01:54
سلام...///به لینک های زیر مراجعه کنید...///[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در رابطه با هر کدوم از دستورات اگه توضیحی خواستید بگید...//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salar79
30-07-2013, 14:21
دوا عریز من تازه با این جور فرمان ها آشنا شدم:n27: و در ضمن اینگلییم اصلا خوب نیست!!!:n28:

saeed_136915
30-07-2013, 14:58
سلام
با Autorun.inf کار زیادی نمیتونین بکنین ولی به هر حال خدمت شما:
اول از همه واسه Autorun باید هدرش رو حتما بنویسین. اینجوری:

برای تغییر ایکون درایو اینجوری میتونین بنویسین:

یا :

که تو حالت اول ایکون انتخابی پسوند ico. داره ولی توی دومی یه فایل exe. هست که میتونه چند تا ایکون داخلش داشته باشه که با عددی که بعد از اسم ایکون میاد میتونین اون رو انتخاب کنین.
اگر هم ایکون توی پوشه ی دیگه ای باشه میتونین اینطوری بنویسین:

برای اجرای برنامه ی خاصی هم با دابل کلیک روی درایو باید اسم فایل اجرایی رو به فایل اتوران بدین. اینجوری:

اگر برنامه تون توی پوشه ی دیگه ای باشه مثل همون ایکون باید مسیرش رو بدین.

برای اینکه گزینه های جدیدی به منوی راست کلیک درایوتون اضافه کنین باید اینطوری بنویسین:

Setup& برچسبی که به منوی راست کلیک اضافه میشه رو مشخص میکنه و setup.exe هم اسم برنامه ای هست که با کلیک روی اون گزینه از راست کلیک اجرا میشه.

واسه تغییر برچسب (Label) درایو هم میتونین اینجوری بنویسین :

میتونین چندتا گزینه اضافه کنین که واسه هرکدوم باید این دوتا خط رو اضافه کنین.

این هم یه نمونه از فایل Autorun.inf :

salar79
30-07-2013, 15:15
چهار تا سوال داشتم:
1:شما گفتید اتوران .اینف زییاد ازش کار نمیاد می شه دقیقا چند نوع اتوران داریم؟؟با هر نوع چه کار هایی می تونیم انجام بدیم من نوشتن اتوران رو برای این طور کار ها نمی خوام بیش تر برای کار های بیشتر جنبه ی نرم افزاری داره می خوام که وقتی فردی این رو باز اطلاعاتی رو براش به نمایش بزاره!!

2:من دقیقا قسمتی که بر رو راست کلید یک گزینه اضافه میشه رو نفهمیدم!!!

3:در ضمن چرا باید 0, رو بزارم!اینطور که من فهمیدم برای اتفاده از آیکون یک فایل exe استفاده میشه درسته؟؟

4:این فرمانی که توی نت پد نوشتم رو باید با پسوند اینف ثبت کنم اون وقت پسوند اینف که اجرایی نیت چجوری اجرا کنم!!

ازتون واقعا تشکر می کنم!!:n16:
خداریا ما رو از این شوتی در بیار!!!:n28:

saeed_136915
30-07-2013, 15:37
1- واسه اتوران فقط همین autorun.inf رو داریم که همین چندتا کار بیشتر استفاده میشه. ولی بیشتر با این autorun.inf برنامه ای رو که مخصوص اتوران نوشتن اجرا میکنن. مثلا تو مجموعه های نرم افزاری یه برنامه ی خاصی واسه معرفی و اجرای نصب نرم افزارها مینویسن و اون رو با اتوران اجرا میکنن.
2- مثلا توی اتوران نمونه که گذاشتم دوتا گزینه اضافه شده : Configure و Install که وقتی روی درایو اون راست کلیک میکنیم این دوتا اضافه شدن که تو حالت عادی نبودن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- فایل های exe یا dll میتونن داخلشون چندتا ایکون داشته باشن. مثلا شما وقتی میخوایین توی ویندوز ایکون یه پوشه رو عوض کنین به صورت دیفالت ایکون های داخل فایل shell32.dll باز میشن که داخلش چندتا ایکون هست. ایکون اول میشه 0 ، دومی میشه 1 و ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- بله با پسوند inf. داخل دایوی که میخوایین اتورانش فعال بشه ذخیره میکنین (توی خود درایو نه پوشه های داخلش). خود ویندوز وقتی این فایل رو پیدا کرد اون برنامه ای که تو قسمت OPEN مشخص شده رو باز میکنه. خود فایل inf. اجرایی نیست

salar79
30-07-2013, 15:43
آخ!ببخشید من درست من با مفهوم اتوران آشنا نیستم!!پس اون اتوران ها که بصورت بد افزار استفاده میشه از چه دستوراتی استفاده میکنن؟؟؟

salar79
30-07-2013, 15:51
یعنی من با قرار دادن این فرمان درون یکی از درایو ها یک گزینه ی جدید اضافه به نام ستاپ که فایل ستاپ دات اگزه رو اجرا میکنه درسته!!

درسته؟؟
:n27:
و در مورد این دو دستور
هیچکدوم رو متوجه نشدم
مثلا فهمیدم دستور دوم در مورد چیه برای نصبه!!ولی وقتی فایل ستاپی رو اجرا کنیم خوب شروع به نصب میشه دیگه!!

saeed_136915
30-07-2013, 17:04
آخ!ببخشید من درست من با مفهوم اتوران آشنا نیستم!!پس اون اتوران ها که بصورت بد افزار استفاده میشه از چه دستوراتی استفاده میکنن؟؟؟

خود فایل .inf بد افزار نیست. ولی بدافزارهای اتوران با استفاده از اون فایل اجرایی خودشون رو باز میکنن. شما وقتی اتوران تعریف میکنی واسه یه درایو وقتی اون درایو (مثلا یه فلش) به سیستم وصل میشه فایلی که تو قسمت OPEN تعریف شده بدون اینکه کاربر بخواد اجرا میشه. بدافزار ها هم اینجوری خودشون رو روی سیستم اجرا میکنن.

یعنی من با قرار دادن این فرمان درون یکی از درایو ها یک گزینه ی جدید اضافه به نام ستاپ که فایل ستاپ دات اگزه رو اجرا میکنه درسته!!

درسته؟؟
:n27:
و در مورد این دو دستور
هیچکدوم رو متوجه نشدم
مثلا فهمیدم دستور دوم در مورد چیه برای نصبه!!ولی وقتی فایل ستاپی رو اجرا کنیم خوب شروع به نصب میشه دیگه!!

ببینین تو خط اول اون اسمی که توی گزینه ی راست کلیک میاد رو مشخص میکنه. (توی عکسی هم که گذاشتم اگه دقت کنین همون نوشته شده)
تو خط دوم هم فایلی که با زدن اون گزینه اجرا میشه مشخص شده. حالا اینجا setup.exe هست ولی فرقی نمیکنه شما میتونی x.exe بزنی یا y.exe

.AraMesh.
01-08-2013, 18:45
:n18: سلام" دستتون درد نکنه. ب نظر منم برنامه نویسی کلا پیچیدگی داره ، ذهن آزاد میطلبه.
حالا برا ماها ک تو کارش نیستیم ، فهمیدن علائم و نشانه ها و دستوراتش سخته. اینه ک مورد به مورد سوال پیش میاد این براچی اون براکجا. :n01: