ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بالا نیومدن ویندوز 8 پس جدا کردن پارتیشن ویندوز به دو قسمت

rhdan
29-07-2013, 12:01
سلام
دوستان با نرم افزار AOMEI Partition Assistant Professional Edition تک پارتیشن هارد لپ تاپم که ویندوز 8 اورجینال داشت
را می خواستم به دو قسمت جداگانه تقسیم کنم.
اینکار انجام شد.ولی بعدش دیگه ویندوز بالا نیومد و ارور اینکه یکی از فایل های اجرایی ویندوز نمی یابم می ده.
لپ تاپ سونی وایو سری اس
موضوع مهم الان اینه که نخوام ویندوز عوض کنم وویندوز اورجینال بپره!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
29-07-2013, 13:06
سلام
دوستان با نرم افزار AOMEI Partition Assistant Professional Edition تک پارتیشن هارد لپ تاپم که ویندوز 8 اورجینال داشت
را می خواستم به دو قسمت جداگانه تقسیم کنم.
اینکار انجام شد.ولی بعدش دیگه ویندوز بالا نیومد و ارور اینکه یکی از فایل های اجرایی ویندوز نمی یابم می ده.
لپ تاپ سونی وایو سری اس
موضوع مهم الان اینه که نخوام ویندوز عوض کنم وویندوز اورجینال بپره!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویندوزتون باید ریپیر بشه

ببینید با یک ویندوز 8 میتونید ریپیر کنید یکی از فایل های سیستمی ویندوز مشکل پیدا کرده باید از دستور sfc \scannnow برای تعمیر استفاده کنید

ببینید میتونید با ویندوز لایو یا mini xp در هایرن بوت سی دی وارد سیستم بشین و یک check disk انجام بدین

rhdan
29-07-2013, 14:28
ویندوزتون باید ریپیر بشه

ببینید با یک ویندوز 8 میتونید ریپیر کنید یکی از فایل های سیستمی ویندوز مشکل پیدا کرده باید از دستور sfc \scannnow برای تعمیر استفاده کنید

ببینید میتونید با ویندوز لایو یا mini xp در هایرن بوت سی دی وارد سیستم بشین و یک check disk انجام بدین

مشکل جدیدی که الان هست اینه که وقتی طبق دستورالعمل ایــــــــــــنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می خوام یه دی وی دی را بوت کنم
می گه
operating system not found

متاسفانه مشکلی که هست لپ تاپ دست من نیست و یکم ازش دورم و تمامی اینکارا از راه دور انجام شده...
و گرنه خوب با active boot disk suite
هم میشه یه سری کارا کرد.
اگراین مشکل بوت چیزی به نظرتون نیاورد باید برم به فکر اینکه لپ تاپ یه طوری بیارم پیش خودم...
:n27: