مشاهده نسخه کامل
: کمک در راه اندازی شبکه وایرلس
mmahdi302
29-07-2013, 11:21
سلام دوستان
میدونم سوالم تکراری ولی توی هر تاپیکی میری یکی گفته میشه یکی گفته نمیشه
من می خوام یه مودم d-link2640 که وایرلس هم داره بخرم مودم قراره در حالت bridge به اینترنت متصل باشه
من می خامpc با کابل lan به مودم و لب تاپ رو هم با کابل وایرلس کانکت کنم
می خاستم ببینم با این مودم میشه علاوه بر شبکه اینترنت یه شبکه بین لب تاپ و pc ایجاد کرد که داده بین شون share بشه؟ در ضمن میخام امنیتشم بالا باشه یعنی میشه روی شبکه بین لب تاپ و PC رمز گذاشت که هرکی نتونه از داده ها استفاده کنه؟
مورد دوم من میخام با لب تاپ صفحه مانیتور PC رو ببینم و کامل بتونم کنترلش کنم امکانش هست؟
ببخشید یکم طولانی شد
این مودمی که انتخاب کردم جواب این کارایی که من میخامو میده یا نه؟
پیشاپیش متشکرم
mmahdi302
29-07-2013, 18:19
up.......................
ehsan102
29-07-2013, 18:44
سلام دوستان
میدونم سوالم تکراری ولی توی هر تاپیکی میری یکی گفته میشه یکی گفته نمیشه
من می خوام یه مودم d-link2640 که وایرلس هم داره بخرم مودم قراره در حالت bridge به اینترنت متصل باشه
من می خامpc با کابل lan به مودم و لب تاپ رو هم با کابل وایرلس کانکت کنم
می خاستم ببینم با این مودم میشه علاوه بر شبکه اینترنت یه شبکه بین لب تاپ و pc ایجاد کرد که داده بین شون share بشه؟ در ضمن میخام امنیتشم بالا باشه یعنی میشه روی شبکه بین لب تاپ و PC رمز گذاشت که هرکی نتونه از داده ها استفاده کنه؟
مورد دوم من میخام با لب تاپ صفحه مانیتور PC رو ببینم و کامل بتونم کنترلش کنم امکانش هست؟
ببخشید یکم طولانی شد
این مودمی که انتخاب کردم جواب این کارایی که من میخامو میده یا نه؟
پیشاپیش متشکرم
مودم میکشه
نیازش واسه کار شما فقط پورت LAN و وایرلس بودنشه
........
اگه روی پی سی ها و لپتاپ یک مدل ویندوز نصب کنی خیلی راحت میتونی عمل sharing file رو انجام بدی
مثلا ویندوز ایکس پی نصب کن که شبکه کردنش خیلی راحت تره ، البته از نظر من
...........
رمز که فکر نکنم بشه گذاشت
اما میشه دسترسی کاربران رو برای پوشه هارو مدیریت کرد
..........
صفحه نمایش PC رو هم با استفاده از remote desktop خود ویندوز میتونی ببینی
و همینطور با نرم افزار net support school
موفق باشی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
mmahdi302
01-08-2013, 18:05
دوستان من میخام با این مودم یه pc به صورت lan و یه لب تاپ و سه تا موبایل به صورت wifi که هر کدوم به طریق bridge کانکت شن راه بندازم
امکانش هست؟
ehsan102
01-08-2013, 18:25
دوستان من میخام با این مودم یه pc به صورت lan و یه لب تاپ و سه تا موبایل به صورت wifi که هر کدوم به طریق bridge کانکت شن راه بندازم
امکانش هست؟
خب راه بندازید راحته که
واسه وایرلس رمز بذار
بعد گوشی و لپ تاپ رو بهش کانکت کن
من دقیقا متوجه درخواستتون نشدم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
mmahdi302
01-08-2013, 23:53
همه اینها همزمان از کانکشن bridge میتونن استفاده کنند؟ یا باید از auto connect استفاده کرد؟
m.m.m5651
03-08-2013, 05:53
homegroup که راه میندازید میشه روی کلش پسورد گذاشت، تا حالا ازش استفاده نکردم. اگر هم از راست کلیک > پراپرتیز > فایل شیرینگ استفاده می کنید که پسوردش میشه همون پسورد یوزر، اطلاعات بیشتر: Google SMB
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.