مشاهده نسخه کامل
: ترسناک ترین بازی عمرتون
واقعا عذر میخوام.تاپیک قبلی رو حواسم نبود اشتباه نوشتم.لطفا پاک شود.خوب حالا بریم سراغ اصل مطلب ترسناک ترین بازی عمرتون چی بوده؟:34:
بذار اول خودم شروع کنم.من بیشترین بازی ای که ازش ترسیدم slender man بوده.خیلی ترسناکه.:34:
من قبلا ها از بازی Walking Dead میترسیدم ولی الان دیگه برام مسله mario شده:n09:
بذار اول خودم شروع کنم.من بیشترین بازی ای که ازش ترسیدم slender man بوده.خیلی ترسناکه.:34:
لینک دانلود میدی مام یه نگاه کنیم؟:n05:
لینک دانلود کیدی مام یه نگاه کنیم؟:n05:
اینم از لینکش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).rar
رمز:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از لینکش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).rar
رمز:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام همین الان یه تاپیک دانلود بازی های ترسناک زدم برید نگاه کنین بازی های ترسناکی رو برای دانلود گزاشتم جوری که این شکلی میشید::weird::sq_6::sq_21:
سلام همین الان یه تاپیک دانلود بازی های ترسناک زدم برید نگاه کنین بازی های ترسناکی رو برای دانلود گزاشتم جوری که این شکلی میشید::weird::sq_6::sq_21:
میشه لینک بدی پیدا نکردم.
من از resident evil series بیشتر از همه ترسیدم.:n04:
Masoud King
30-07-2013, 21:54
بعضی از دوستان اینجا رو با چت روم اشتباه کنن
لطفا رعایت کنید تا مشکلی پیش نیاد
ممنون
mohammad varaste
31-07-2013, 09:36
من یادمه اول دبستان بودم مکس پین 1 تازه اومده بود
مرحله اولش باید تو یه حموم میرفتی پر از خون بود خیلی گند زد به اعصابم چون واقعا بچه بودم
ولی بازی دیگه ای منو نترسوند
mohammad varaste
31-07-2013, 09:47
ولفینشتاین رو یادم رفت خداییش اون بازی بد جور منو میترسوند:n09:
ولفینشتاین رو یادم رفت خداییش اون بازی بد جور منو میترسوند:n09:
دقیقا اون بازی منم رو خیلی میترسوند.مخصوصا وقتی توقبرستون زیر زمین بودی و اون مرده های از پشت بهت حمله میکردند.:n04:
میشه لینک بدی پیدا نکردم.
داداش ببخشید هنوز تاپیک رو نزده بودم قبلش به شما گفتم ولی مسله اینکه ارور داد و از p30worlds خود به خود پرید بیرون باید از اول بنویسم ببخشید:n28::n14:
shabnam1986
31-07-2013, 20:28
اویل دید واسه پلی استیشن وان
shabnam1986
31-07-2013, 20:29
شما با این سیستم گیم های روز رو بازی میکنی؟
شما با این سیستم گیم های روز رو بازی میکنی؟
بله.میدونم این بازی گرافیکش مقوایه.ولی ترسناک ترین بازی ای بود که کردم.در ضمن dead space 2 و silent hill هم کمی ترسناک بود.
ach-1357
01-08-2013, 00:29
رزیدنت اویل twooooooooooooooooo
شـیـفــو
01-08-2013, 07:06
سلندر ، سری سایلنت هیل ، یه بازی فلش هم بود 5-6 سال پیش از همین فروم دانلود کردم خیلی ترسناک بود ، اویل 3 هم همینطور .
emperor561
01-08-2013, 08:15
ای بابا برید روئین تن بازی کنیدتابفهمیدبازی ترسنک یعنی چی
ای بابا برید روئین تن بازی کنیدتابفهمیدبازی ترسنک یعنی چی
این روئین تن رو نوین پندار فارسی کرده بود یعنی ته بازی ترسناک بود اون موقع جوی که داشت هنوز تو هیچ بازی ندیدم.
یعنی کس دیگه های بازی ترسناک نکرده؟:n13:
italodance
27-08-2013, 09:42
RE 2
dead space 2 & 3
:n29::n30::n30::n30::n30::n30::n30:
slender manاز همه ترسناک تره با این که تا اخرش رفتم ولی بازم ترسناکه:n05:
pooyakhaste
22-09-2013, 00:02
من که از silent hill مثل چی می ترسیدم :n30:
مخصوصا این آخریش homecoming
هیچی manhunt نمیشه!
لامصب صدای راوی عین صدای jigsaw بود !!!
وقتی هم که کسی نزدیک میشد ضربان قلب یارو بالا میرفت و کلا هیجان بدی به گیمر منتقل میشد
donkeyoxte
06-10-2013, 22:54
resident evil 4
badboys_87
27-10-2013, 23:39
کسی out last رو بازی نکرده؟؟ خیلی ترسناکه بازی تازه منتشر شده
matr!x_2008
27-10-2013, 23:54
رزیدنت اویل 4
Silent Hill 4: The Room
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
goodman2012
08-01-2014, 13:55
سلام دوستان بازی THE THING هم بازی خیلی ترسناکی هست که من بیشتر از رزیدنت اویل ازش ترسیدم.
MichaelQwerty
09-01-2014, 19:40
سلام
هیچ بازی به fear نمیرسه از اسمشم مشخصه
منم Fear مخصوصا از نوع 3:n10:
دوستان هیچ بازیی به ترسناکی سایلنت هیل 4 نمیرسه. اوج وحشته... خداییش نبوغ خاصی به خرج دادن.
اینو بدونید بالا برید پایین بیاید, از این بازی ترسناکتر پیدا نمیکنید.
اونایی که این بازی رو به عنوان بازی ترسناک انتخاب نکردن, حتما بازیش نکردن.
بعدش هم به نظر من Cold Fear هست که اون هم سبک جدید ترس رو ارائه کرده بود.
اما ترس به نامردی, فقط و فقط بازگشت ولفنشتاین! یعنی به نامردی هر چه تمام تر آدم رو میترسونه حتی از سایلنت هیل 4 هم بیشتر. ولی همونطور که گفتم به نامردی این کار رو میکنه!
ولی سایلنت هیل اضطراب زیادی رو وارد میکنه. خیلی جالبه.
Behrouz_se60
11-01-2014, 10:49
Doom 3 هم اضافه کنید به علاوه Resident Evil که یکی از سریهاش آدم مرتب مجبور بود آروم بره جلو و بعد برگرد عقب! Alone in Dark هم بازی کردم وقتی وارد اتاق تاریک میشدی که باید دسته برق آسانسور رو بکشی اونم که اوج وحشت.بازی Dead Space هم ندیدم چطوری هست.ُSilent Hill هم فیلمش دیدم ولی بازی ندیدم.فعلا اوج وحشت همون بازی Doom 3 هست
Doom 3 هم اضافه کنید به علاوه Resident Evil که یکی از سریهاش آدم مرتب مجبور بود آروم بره جلو و بعد برگرد عقب! Alone in Dark هم بازی کردم وقتی وارد اتاق تاریک میشدی که باید دسته برق آسانسور رو بکشی اونم که اوج وحشت.بازی Dead Space هم ندیدم چطوری هست.ُSilent Hill هم فیلمش دیدم ولی بازی ندیدم.فعلا اوج وحشت همون بازی Doom 3 هست
Doom3 هم دقیقا مثل ولفنشتاین به نامردی آدم رو میترسونه.
من بازی ترسناک کم بازی کردم
یادم میاد ۴-۵ سال پیش یه بازی بود به اسم Cold Fear انصافا برا اون زمان فوقالعاده بودش
FOURTH RETURN
15-01-2014, 20:40
FEAR 1 مخصوصا آهنگ اولش خیلی ترسناک بود
دوستان هیچ بازیی به ترسناکی سایلنت هیل 4 نمیرسه. اوج وحشته... خداییش نبوغ خاصی به خرج دادن.
اینو بدونید بالا برید پایین بیاید, از این بازی ترسناکتر پیدا نمیکنید.
اونایی که این بازی رو به عنوان بازی ترسناک انتخاب نکردن, حتما بازیش نکردن.
بعدش هم به نظر من Cold Fear هست که اون هم سبک جدید ترس رو ارائه کرده بود.
اما ترس به نامردی, فقط و فقط بازگشت ولفنشتاین! یعنی به نامردی هر چه تمام تر آدم رو میترسونه حتی از سایلنت هیل 4 هم بیشتر. ولی همونطور که گفتم به نامردی این کار رو میکنه!
ولی سایلنت هیل اضطراب زیادی رو وارد میکنه. خیلی جالبه.
بله همون طور که صفحه قبل هم گفتم برای من هم سایلنت هیل 4 ترسناک ترین بازی عمرم هستش.
سبک ترس این بازی طوریه که بر فرض یک کلید ته یک راهرو قرار داره و ما باید بریم ته راهرو کلید رو برداریم حالا اینجا بحث اینه که چجوری این مسیر راهرو رو طی کنیم.
چند تا ایه قرآن و فوت و صلوات و اینا ادم میفرسته تا به کلید میرسه و نفس عمیق میکشه بعد تو راه برگشت هم کلی اضطراب و دلهره که الان میریزن سرت که میبینی راهرو رو طی کردی کلید هم برداشتی و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده ولی اندازه نسف وزن بدنت گوشت کم کردی :دی
ولی خدا اون روز رو نیاره که اون دخترهای مو دارز که با بدنی برعکس کشون کشون روی زمین اونم با اون صدای نفس نفس کشیدن وحشتناکشون خودشون رو به ادم میرسوندن در حالی که با هیچ چیز هم نمیمردن و چاره کار فقط روشن کردن شمع بود. :دی
یا مثلا این بچه های دو سر، شخصا یادمه یه چند موردی تا اینارو دیدم بلند شدم رفتم :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FOURTH RETURN
16-01-2014, 10:18
بله همون طور که صفحه قبل هم گفتم برای من هم سایلنت هیل 4 ترسناک ترین بازی عمرم هستش.
سبک ترس این بازی طوریه که بر فرض یک کلید ته یک راهرو قرار داره و ما باید بریم ته راهرو کلید رو برداریم حالا اینجا بحث اینه که چجوری این مسیر راهرو رو طی کنیم.
چند تا ایه قرآن و فوت و صلوات و اینا ادم میفرسته تا به کلید میرسه و نفس عمیق میکشه بعد تو راه برگشت هم کلی اضطراب و دلهره که الان میریزن سرت که میبینی راهرو رو طی کردی کلید هم برداشتی و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده ولی اندازه نسف وزن بدنت گوشت کم کردی :دی
ولی خدا اون روز رو نیاره که اون دخترهای مو دارز که با بدنی برعکس کشون کشون روی زمین اونم با اون صدای نفس نفس کشیدن وحشتناکشون خودشون رو به ادم میرسوندن در حالی که با هیچ چیز هم نمیمردن و چاره کار فقط روشن کردن شمع بود. :دی
یا مثلا این بچه های دو سر، شخصا یادمه یه چند موردی تا اینارو دیدم بلند شدم رفتم :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هنوز بازیش نکردم به نظرت الان ارزش داره بازیش کنم با توجه به بازیهای جدیدی که اومده با گرافیکهای آنچنانی؟
من هنوز بازیش نکردم به نظرت الان ارزش داره بازیش کنم با توجه به بازیهای جدیدی که اومده با گرافیکهای آنچنانی؟
از نظر من که هر گیمری واجب که یک بار این سری یا یکی از قسمت های این بازی رو تجربه کنه
اما دلیل گرافیکش یک نکته هستش که بله دیگه سایلنت هیل حتا اون زمان هم گرافیکش بالایی نداشت و بیشتر روی طراحی های هنری تاکید داشت
ولی با این حال فضاهای ترسناک رو بتونه القا کنه چون تاریکی و عذاب و جهنم نیازی به گرافیک بالا نداره
ولی نکته ای که مهم اینه که گیم پلی این بازی دیگه کهنه شده و برای ادمی که با بازی های روز اخت شده بازی کردن و تحمل گیم پلی مثل سایلنت هیل حتما سخت میشه.
با این که حتما تاکید می کنم که بازیش کنی چون قدرت فکر و ذهن و تمرکزتو به چالش میکشه، می ترسی و با دنیای خاص اشنا میشی
و مهم ت رکه داستان این سری بازی ها همیشه در صدر بهترین داستان های دنیای بازی بود.
بازی اویل 3 برای اولین بار !
فقط سری سایلنت هیل تو نسل کنسول PS2 ، اون موقع که هنوز خود ژاپنیها و کمپانی کونامی بازیها رو میساختند.
به ترتیب :
سایلنت هیل 2 - بهترین داستان و عمیقترین شخصیتها
سایلنت هیل 3 - بهترین فضاسازی و کارگردانی
سایلنت هیل 4 - بهترین ایده
کلاً سری سایلنت هیل خالق سبک ترس-روانی در صنعت بازیهای کامپیوتریه
AMIR MOHAMMAD . M
23-01-2014, 22:45
امکانش نیست یه عکسی لینکی چیزی از بازی و اطلاعاتش بزارید؟:n13:
هم تاپیک جذابتر میشه هم اگه کسی خواست بازی رو تهیه کنه از همین جا آشنا شه باهاش:n20:
من که تا به حال هرچی بازی به دستم رسیده زیاد ترسناک نبوده که بخوام بگم ولی اگه دوستان لطف کنن اطلاعات هم بدن خوب میشه:n01:
evil4ترس ناک بود اونجایی که توشهرهمه بهش حمله کردن ویکی بااره برقی ازپنجره حمله کرد
out last هم تقریبا ترسناک بود.یه بار داشتم تو تیمارستانه راه میرفتم.یه در دیدم.کخم گل کرد.رفتم همین که بازش کردم یکی از اون هیولا ها داد زد و اومد تو حلقم...سکته ناقص زدم:n29:
Captain Sj
12-02-2014, 23:35
من نمیدونم چه صیغه ایه هنوزم از رزیدنت های قبل از 6 و 5 میترسم.مخصوصا 3.آخ این نمسیس که نمیاد....:n30:
چهارش هم که باید یک بقل دستم باشه برام یه جوکی جچیری تعریف کنه.اگر هم تنها باشم حسن فری میزارم با یه آهنگ ملایم:n05: برو که بریم.به خط دشمن.
:n25:تو 2 هم یه صحنه هست پنجره میشکنه کلاغ ها میریزن یک صدایی میاد آدم روح روانش پیاده میشه.:n29:
marde tanhayi
13-02-2014, 21:46
resident evil 1, 2
javad2015
15-02-2014, 22:46
fear.......
Mobham69
19-02-2014, 17:26
Amnesia : The Dark Decend:n10:
[Mohsen]
26-03-2014, 00:19
رزیدت ایول 3
به نظرم بازی های توهم انگیز مثل فیر یا سایلنت هیل ترسناک نیستند چون در بعد روانی و غیر واقعی اتفاق میوفتن ولی رزیدنت ایول پرچم دار بازی های ترسناکه (البته نه این آخری هاش!)
Resident Evil3
Manhunt
بازي Wolfenstein ، البته از قسمت 4 به بعدش. :n30:
pouria7777
19-04-2014, 15:27
مرد قلمی بدون شک...
یادمه وسطاش همیشه یادم میوفتاد که چقد دوست دارم pes بازی کنم... :n08:
به نظر من بیشتر از یه بازیه . لامصب با روح و مغز آدم بازی میکنه:n30:
egorlord
20-06-2014, 15:35
Amnesia : The Dark Decend:n10:
+1 ترسناک ترین بازی تاریخ هم شد شماره 2 شو این شرکت نساخته(a machine for pig) مضخرف هم هست (فقط یکشو برین)
مترو بعضی جاهاش واقعا قلبم رفت تو دهنم :n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.