PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی بزرگداشت رائول گنزالس – شالکه 9 - 0 السد

City 17
28-07-2013, 17:53
درهم کوبیده شدن السد در بازی بزرگداشت رائول گنزالس، شالکه 9 – 0 السد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شب گذشته گلزنکرشن مهمان ویژه ای داشت، رائول گنزالس ستاره و اسطوره رئال مادرید و شالکه برای آخرین بار پیراهن شالکه را در فلتینز آرنا بر تن کرد.

این بازی توسط سران شالکه برای بزرگذاشت رائول ترتیب داده شده بود که در بدو ورود خود با استقبال گرمی مواجه شد. او در صحبت هایی در بدو ورود خود به آلمان گفت: "احساس غرور می کنم که به خانه بازگشته ام. دو سال فوق العاده را در آلمان سپری کردم و بی صبرانه منتظر بازگشت به شالکه هستم تا جشن بزرگی را برگزار کنیم."

نزدیک به 62 هزار هوادار برای تماشای این بازی به فلتینز آرنا آمده بودند و بسیاری از آن ها پیراهن شماره 7 رائول را بر تن داشتند، در اطراف ورزشگاه پوسترهای زیادی نصب شده بود و باشگاه شالکه به مناسبت 40 گلی که رائول در طی دوران دو سال حضورش با آبی ها به ثمر رساند، 40 پیراهن امضا شده رائول را به حراج گذاشت.

در این دیدار که با نتیجه پرگل 9 بر صفر به سود شالکه پایان یافت، رائول برای هر تیم یک نیمه به میدان رفت و دو بار موفق به گلزنی شد، همچنین در جریان بازی 5 فرزند رائول: اکتور، ماتئو، خورخه، اوگو و ماریا نیز در ورزشگاه حضور داشتند و بعد از پیروزی تیم آلمانی و به هنگام بالای سر بردن جام، پدرشان را با پیراهن شماره 7 همراهی کردند.

دراکسلر که یک پاس گل بسیار زیبا را با پشت پا برای رائول فراهم کرد بعد از پایان بازی گفت: "من به او (رائول) مدیون بودم، او (در دوران حضورش در شاکله) به من کمک زیادی کرده است، او نمی توانست بدون گلزنی خداحافظی کند، سراسر شالکه می توانند از اینکه بازیکنی با جایگاه رائول زمانی برای ما بازی کرده است احساس غرور کنند."

رائول در ماه آگوست هم به اسپانیا سفر خواهد کرد تا بعد از سه سال از ترک سانتیاگو برنابئو با السد در 35 اُمین دوره مسابقات جام سانتیاگو برنابئو که در روز 22 آگوست در مادرید برگزار می شود شرکت کند. این بازی به منظور خداحافظی هواداران رئال مادرید با رائول گنزالس اسطوه تمام نشدنی باشگاه است.

منابع: Goal ، SkySports، سایت رسمی باشگاه رئال مادرید.

Masoud King
28-07-2013, 19:37
بازم غیرت یه باشگاه آلمانی
با وجود اینکه دو سال رائول براشون بازی کرد این همه براش احترام قائل شدن ولی مادرید ... :n27:

City 17
28-07-2013, 23:49
بازم غیرت یه باشگاه آلمانی
با وجود اینکه دو سال رائول براشون بازی کرد این همه براش احترام قائل شدن ولی مادرید ... :n27:

اعتراض وارده:n02: ... هدف اصلی من از زدن این تاپیک یادآوری همین موضوع بود:n06:
جدایی رائول یک جورایی ناگهانی شد، باشگاه(~پرز) توی اون شرایط یعنی اون تابستان پر رفت و آمد غفلت کرد و بازی خداحافظی برگزار نکرد.
توی این مدت فکر می کنم همه منتظر بودند تا رائول به طور کامل بازنشسته بشه تا بازی خداحافظی رسمیش رو در مادرید داشته باشه تا اینکه به طور ناگهانی توی برنامه امسال گنجانده شد.
موردی که مطرحه زمان بازی هست که روز قبل از بازی با گرانادا در لالیگاست، به نفعه پرزه که این دفعه دقت کنه:n24: