PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اولین شماره مجله " گیم کیوسک "

Turok-71
28-07-2013, 15:54
" کاور رسمی گیم کیوسک 1 "

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این مجله ی فخیمه رو با همراهی رفقا زدیم و واسه اولین شماره خیلی خوب شده و امیدوارم که خوشتون بیاد.همونطور که از تیتر پیداست اولین شماره هستش و مرداد ماه 92 عرضه شده.شماره ی بعدی هم حولو حوش اواسط شهریورماه عرضه میشه.هر انتقاد یا پیشنهادی داشتین توی همین تاپیک مطرح کنید لطفا.

سردبیر: البـرز اوستـا
دبیر: شروین ژاوه

اعضای تحریریه:
بنیامین سلیمانی
امیر حسین مرادی
امیر همایون شیرانی
مهراد نمازی
مهدی راستی

گرافیست: مجید آبسالان

دانلود مجله با کیفیت بالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود مجله با کیفیت پایینتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن: از دوستان اگه کسی تمایل به همکاری با مجله داشت بهم پ.خ بزنه!

mjorh
28-07-2013, 22:05
دستت درد نکنه ، زیاد نخوندم هنوز ولی مجله ی عالیی به نظر میاد ! :n12:

Layken
30-07-2013, 15:27
البرز عالی بود خیلی خوشم اومد.
من یکی دو تا پیشنهاد دارم:

مثل روال همه مجله ها اول خبرهای کوتاه رو بزارید بعد خبرهای کنفرانس هارو بزارید
اینجا شما کنفرانس ها و مقایسه دو کنسول رو بردید اخر مجله که باید درست بعد از اخبار کوتاه و قبل از پیش نمایش ها و نقد ها باشه.
حتا انتخاب های بهترین های سال یا بهترین های هر کنفرانس هایی مثل E3 رو قبل از هر نقد و پیش نمایشی انجام بدید.
پس بعد از اخبار و تشریح کنفرانس و انجام مقایسه ها میرسیم به پیش نمایش های بازی ها
اینا خیلی عالی بودن و من خیلی لذت بردم ولی میتونید با کاستن حجم اطلاعاتیشون یدونه پیش نمایش دیگه اضافه کنید.

اما بعد از همه اینها نقد ها قرار بگیرن و ترتیب نقد ها به این صورت که اول نقد های عناوین انحصاری PC
بعد نقدهای عناوین مولتی بعد انحصاری های مایکروسافت و سر اخر انحصاری های سونی، چه دستی و چه HD

سعی کنید بین نقد ها از تصاویر کمیکی یا ارتی استفاده نکنید و حتما از محیط خود بازی استفاده کنید (بین پیش نمایش ها موردی نداره ولی بین نقد ها خواننده رو ضده میکنه)

میتونید اخر مجله یک برگ یا دو برگ به یک موضوع نوستالژیک اشاره کنید (البته بعد ها)

ای دی منم بده به اون منتقد TLoU یک کار کوچیک دارم باهاش، نخودی :دی
ولی در کل خیلی عالی بود حتما ادامه بدید :n16:

galms2
30-07-2013, 20:37
یک سوال داشتم. قیمتش چنده و آیا میشه از کیوسک های توی خیابون خریدش؟