ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفی کتابهای پایه فلسفه

mohammad varaste
28-07-2013, 14:02
راستش خیلی وقته که در کنار درس مطالب فلسفه رو از طریق اینترنت پیگیری میکنم .و با اصطلاحات و عقاید مختلف آشنا هستم .
اما خیلی وقتها حس میکنم باید پایه ای این موضوعات رو بلد باشم .
خیلی علاقه دارم که کتابها و مراجعی که توی دانشگاه های دنیا درس داده میشن رو بخونم و این مبحث رو به صورت آکادمیک و حرفه ای دنبال کنم.
اگه دوستان میشناسن کتابهایی رو که بشه شروع کرد لطفا معرفی کنن:n12:

mohammad varaste
30-07-2013, 10:08
بچه ها خواهشا اگه کسی چیزی میدونه بگه

V E S T A
30-07-2013, 16:05
سلام

همین انجمن هم سرچ کنید هم کتاب هم تاپیک مرجع برای فلسفه و منطق زیاد هست این تاپیک ها رو ببینید:

مقالات مرتبط با فلسفه و منطق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رساله منطقی-فلسفی (تراکتاتوس) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نیهیلیسم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاریخ خدا باوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نقدی بر برهان دفع خطر احتمالی (شرط بندی پاسکال) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اصطلاحات فلسفه و منطق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر براتون امکان داره موضوع اصلی کتاب یا اینکه تو چه حوزه ای باشه(مثلا فلسفه غرب؟) یا اسم نویسنده ها(داخلی یا خارجی؟) یا اسم کتاب رو بگین تا آپلود بشه براتون

M . Sayid
30-07-2013, 16:14
فلسفه یه سیر تاریخی داره شما باید بشینی از اولش بخونی تا بفهمی چرا فیلسوف بعدی اینو گفت !!

کتاب تاریخ فلسفه کاپلستون هست که فک کنم 12 جلده و همشون قطورن !

خیلی علاقه دارم که کتابها و مراجعی که توی دانشگاه های دنیا درس داده میشن رو بخونم و این مبحث رو به صورت آکادمیک و حرفه ای دنبال کنم.

جوری که اساتیدش تدریس می کنن با اونچه خودت ازون مطالبی که می خونی برداشت می کنی فرق داره ! امکان اشتباه توی خودخوانی زیاده ! ینی شما هر چقدرم که خودت بخونی به پای تحصیلات آکادمیکش نمی رسه !

mohammad varaste
30-07-2013, 17:13
سلام

همین انجمن هم سرچ کنید هم کتاب هم تاپیک مرجع برای فلسفه و منطق زیاد هست این تاپیک ها رو ببینید:

مقالات مرتبط با فلسفه و منطق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رساله منطقی-فلسفی (تراکتاتوس) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نیهیلیسم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاریخ خدا باوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نقدی بر برهان دفع خطر احتمالی (شرط بندی پاسکال) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اصطلاحات فلسفه و منطق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر براتون امکان داره موضوع اصلی کتاب یا اینکه تو چه حوزه ای باشه(مثلا فلسفه غرب؟) یا اسم نویسنده ها(داخلی یا خارجی؟) یا اسم کتاب رو بگین تا آپلود بشه براتون
نه خب منم خواستم که شما معرفی کنین .
مثلا اونی که ترم اول رشته فلسفه هست و چیز زیادی نمیدونه توی دانشگاه های معتبر چه کتابهایی بهش تدریس میشه ؟
--------------------------

خودمم بیشتر علاقه به فلسفه سپتی سیستها دارم.
فکر نکنم این عقیده مانیفست داشته باشه ولی اگه کتابهایی در این رابطه هست معرفی کنین.

mohammad varaste
30-07-2013, 17:18
فلسفه یه سیر تاریخی داره شما باید بشینی از اولش بخونی تا بفهمی چرا فیلسوف بعدی اینو گفت !!

کتاب تاریخ فلسفه کاپلستون هست که فک کنم 12 جلده و همشون قطورن !

جوری که اساتیدش تدریس می کنن با اونچه خودت ازون مطالبی که می خونی برداشت می کنی فرق داره ! امکان اشتباه توی خودخوانی زیاده ! ینی شما هر چقدرم که خودت بخونی به پای تحصیلات آکادمیکش نمی رسه !

ممنون کتاب بسیار خوبی معرفی کردین

Arash4484
30-07-2013, 22:58
سلام.
کتابی که دوستمون معرفی کردند کتاب فوق العاده ای است ولی تا جایی که من به صورت آزاد در کلاسهای فلسفه دانشگاه حضور پیدا میکردم، سطحی بالاتر از مورد درخواست شما را دارد، و بیشتر در مقطع بالاتر از لیسانس آنهم بصورت بخشی برای درسی مطرح بود.
من کتابهای مثل تاریخ فلسفه دورانت و تاریخ فلسفه غرب راسل رو پیشنهاد میکنم که درسته که در اندازه اثر پیش نیستند و به آنها نقدهایی وارد است ولی نثری سبکتر و همینطور حجمی کمتر و برای آشنایی مناسبترند. ضمن اینکه در سیر شخصیتی با حالت بیوگرافی شخصیتها جای تنفس میدهند. برای مخاطب عام بسیار جالب و انگیزه حرکت به کتب بعدی است.
کتاب تاریخ فلسفه امیل بریه رو مطالعه نکردم ولی زیاد توصیه میشه بخصوص بخاطر برای جامع بودن ولی متاسفانه هنوز ترجمه دو کتاب پایانی اون باقی است.(راستی این موضوع در مورد کاپلستون هم شامله و این مجموعه نه جلدی ، دو جلد دیگر الحاقی داره که تا جایی که اطلاع دارم ترجمه نشده)
فرضم این است که با توجه به مطالعه شما با فلسفه و منطق به اندازه دوره دبیرستان آشنایی دارید، وگرنه می توانید همون کتابای درسی رو هم تهیه و مطالعه فرمایید.

Untouchable
31-07-2013, 00:02
به نظر من ساده ترین و مفید ترین کتاب ها واسه شروع الفبای فلسفه و دنیای سوفیه :n01:

V E S T A
31-07-2013, 00:45
اگر کتاب هایی که دوستان معرفی کرن رو برای دانلود نیاز دارین براتون تو 4shared آپلود میکنم . این دو کتاب رو برای نمونه می تونید مطالعه کنید.

یکی

تاریخ فلسفه غرب /برتراند راسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با حجم 6.51 مگابایت و 622 صفحه هست

و

تاریخ فلسفه: توصیف و تحلیل (این کتاب مجموعه ای جمع آوری شده از سایر کتب تاریخ فلسفه نظیر تاریخ فلسفه کاپلستون و همچنین تاریخ تمدن ویل دورانت و لذات فلسفه است.)

حجم 1.88 مگابایت و 221 صفحه هست.

تاریخ فلسفه کاپلستون هم اگر برای دانلود می خواین pdf این کتاب 9 جلد و به زبان انگلیسی هست.

لذات فلسفه و تاریخ فلسفه ویل دورانت هم نسخه الکترونیکی شون هست فقط یکم حجم شون بالاست که تو تاپیک جدا اگر فرصت شد براتون آپلود میکنم.

mohammad varaste
31-07-2013, 03:59
ممنون کتاب راسل رو شروع میکنم:n16: این کتابهایی که معرفی کردین همش تاریخ فلسفه بودش.همیشه در درجه اول باید تاریخ فلسفه رو خوند؟ و بعد خود فلسفه رو خوند ؟

Arash4484
31-07-2013, 12:06
فرقی نمیکنه دوست عزیز...
شما در تاریخ فلسفه هم با تفکرات و مکاتب آشنا شده و میبینید که در مرحله بعد چه ایراداتی به آن وارد شده و چطور اصلاح شده و تطور یافته.
بعد میتوانی در هر زمینه ای مطالعه مختص رو داشته باشی ولی در اون هم جدا نیست و مرتب به تاریخ تبادلات فکری اشاره میشه و چرا اینطور شد و چطور این استنباط شد و اون رد شد.
یکی است.