مشاهده نسخه کامل
: کمک برای آپدیت تلویزیون سامسونگ
ASHKAN_FISHER
28-07-2013, 13:33
با سلام و خسته نباشید .
دنبال آپدیت برای تلویزیون سامسونگ با مدل UA40D6940 میگردم .
متاسفانه در سایت سامسونگ چیزی پیدا نکردم .
matinpour
28-07-2013, 14:05
با سلام و خسته نباشید .
دنبال آپدیت برای تلویزیون سامسونگ با مدل UA40D6940 میگردم .
متاسفانه در سایت سامسونگ چیزی پیدا نکردم .
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua40d6940 و نام گذاری اصلی آن ua40d6400 است و برای دانلود می توانید از این سایت استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ASHKAN_FISHER
28-07-2013, 21:18
ممنون دوست عزیز .
در صورت
آپدیت از این سایت تلویزیون دچار مشکل نمیشه ؟
matinpour
28-07-2013, 22:00
ممنون دوست عزیز .
در صورت
آپدیت
از این سایت تلویزیون دچار مشکل نمیشه ؟
دوست عزیز
خیر مشگلی بوجود نمی آید از همین سایت استفاده کنید
ASHKAN_FISHER
28-07-2013, 23:17
با عرض پوزش دوباره
فایل دانلودی فایلی با پسوند exe و حجمی حدود 90 مگ بود.
طبق دستورالعمل فولدری که از اکسترکت کردن این فایل بدست آمد را در فلشی خالی ریختم اما در تلویزیون نه پیغام آپدیتی آمد نه در قسمت پشتیبانی منو و انتخاب ارتقاء از طریق usb فایلی شناسایی شد.
با توجه به مطالبی که در انجمن های دیگر سایت خواندم احتمالا فایل با مدل تلویزیون مطابقت ندارد.
لینک اولی که دادید مرتبط با همین مدل تلویزیون ما بود؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta
matinpour
29-07-2013, 13:34
با عرض پوزش دوباره
فایل دانلودی فایلی با پسوند exe و حجمی حدود 90 مگ بود.
طبق دستورالعمل فولدری که از اکسترکت کردن این فایل بدست آمد را در فلشی خالی ریختم اما در تلویزیون نه پیغام آپدیتی آمد نه در قسمت پشتیبانی منو و انتخاب ارتقاء از طریق usb فایلی شناسایی شد.
با توجه به مطالبی که در انجمن های دیگر سایت خواندم احتمالا فایل با مدل تلویزیون مطابقت ندارد.
لینک اولی که دادید مرتبط با همین مدل تلویزیون ما بود؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta
دوست عزیز
از این فریموری که مطابق با سیستم ایران است استفاده کنید
ASHKAN_FISHER
30-07-2013, 12:37
بازهم اتفاقی نیفتاد .
من در فلش ریختم و فایل را اکسترکت کردم و به تی وی وصل کردم اما نه هشدار ارتقایی آمد و نه در قسمت \شتیبانی و ارتقا از طریق usb فایلی شناسایی شد
matinpour
30-07-2013, 15:53
بازهم اتفاقی نیفتاد .
من در فلش ریختم و فایل را اکسترکت کردم و به تی وی وصل کردم اما نه هشدار ارتقایی آمد و نه در قسمت \شتیبانی و ارتقا از طریق usb فایلی شناسایی شد
دوست عزیز
تلویزیون تان را به اینترنت وصل کنید ببیند از طریق اینترنت چیزی برای آبدیت پیدا می کند یا نه اگر نه یعنی که فایلی سازگار با سیستم شما هنوز در سایت نیست.
par_haam
24-10-2013, 19:55
با سلام و احترام مدل تلویزیون بنده UA46D6900WM می باشد. لینک مربوطه به فایل دانلود آپدیت را می توانید برای دانلود بدید ؟ با سپاس
matinpour
24-10-2013, 20:32
با سلام و احترام مدل تلویزیون بنده UA46D6900WM می باشد. لینک مربوطه به فایل دانلود آپدیت را می توانید برای دانلود بدید ؟ با سپاس
دوست عزیز
پاسخ شما را در این تایپیک دادم
دنبال آپدیت ua40f6450 هستم خودم چند روز درگیرم پیدا نمیکنم کمکم کنید
matinpour
14-12-2013, 20:49
دنبال آپدیت ua40f6450 هستم خودم چند روز درگیرم پیدا نمیکنم کمکم کنید
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید و با کنترول معمولی اگر ندارید از نمایندگی و یا فروشگاهی که کنترول می فروشند آن را تهیه کنید تمامی کنترولهای معمولی تلویزیون سامسونگ با هم سازگار هستند وارد منوی مخفی شوید و از منوی OPTION مدل اصلی تلویزیو ن تان را یادداشت کنید و اعلام کنید تا بتوانم کمک تان کنم
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > powe
فکر می کنم مدلتان این باشدF6400 و برای دانلود از این سایت بروید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکنید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40d6920 ro mitunam koja gir biyaram?
matinpour
18-12-2013, 20:38
40d6920 ro mitunam koja gir biyaram?
دوست عزیز
اگر منظور شما آبدیت فریمور تلویزیونتان است از این سایت دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکنید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sina123299
07-04-2022, 13:01
من میخواستم اپدیت کنم تلویزیون UA40D6920 ام رو ولی هیچ کدام از لینک ها کار نمیکنه
- - - Updated - - -
من میخواستم اپدیت کنم تلویزیون UA40D6920 ام رو ولی هیچ کدام از لینک ها کار نمیکنه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.