ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اخطار ISDone.dll در بازی های بلک باکس

omid_zendegi
27-07-2013, 23:30
سلام
چند روز پیش یه بازی بلک باکس دانلود کردم موقع نصب تا 99 درصد میرفت و بعد اخطار isdone.dll میداد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کمی که تحقیق کردم ظاهرا من اولین نفری نیستم که با این مشکل برخوردم تا بحال بیشتر از 10 بازی بلک باکس نصب کردم و این اولین باره که با یکیشون مشکل پیدا کردم اون 2 - 3 تا راهی هم که تو همین انجمن و سایر سایتا نوشتن امتحان کردم جواب نداد خواستم بپرسم کسی راه جدیدی پیدا نکرده واسه حل این مشکل؟ با این سرعت کم نت دانلود دوباره خیلی سخته اگه تونستین مشکل رو حل کنید ممنون میشم روشتون رو به اشتراک بزارید:n16:

omid_zendegi
03-08-2013, 20:44
سلام
چند روز پیش یه بازی بلک باکس دانلود کردم موقع نصب تا 99 درصد میرفت و بعد اخطار isdone.dll میداد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کمی که تحقیق کردم ظاهرا من اولین نفری نیستم که با این مشکل برخوردم تا بحال بیشتر از 10 بازی بلک باکس نصب کردم و این اولین باره که با یکیشون مشکل پیدا کردم اون 2 - 3 تا راهی هم که تو همین انجمن و سایر سایتا نوشتن امتحان کردم جواب نداد خواستم بپرسم کسی راه جدیدی پیدا نکرده واسه حل این مشکل؟ با این سرعت کم نت دانلود دوباره خیلی سخته اگه تونستین مشکل رو حل کنید ممنون میشم روشتون رو به اشتراک بزارید:n16:

الو،کسی نیست کمک کنه :n28:

m-pirouzeh
24-08-2014, 16:41
سلام لطفا جواب بدید

ali-u
24-08-2014, 17:18
سلام لطفا جواب بدید

علیک سلام
چی رو جواب بدیم ؟

yakimura sanada
25-08-2014, 18:17
توی قرنطینه ی آنتی ویروست ببین فایل isdone.dll هستن یا نه اگ بود restore کن اگ نبود:
اینو دانلود کن (دانلود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد از طریق این صفحه نصبش کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirhoos
11-07-2017, 23:56
ببخشیدمنم به این اروربرخوردم
اقای
yakimura sanada
من برنامروقبلادانلودکردم ولی دوباره ارورمیده وانتی ویروسم ندارم چون ویندوز10روتازه نصب کردم

من خیلی ازراه هاروانجام دادم ولی جواب نداده
اگرکسی بلده وتاحالاانجامش داده جواب بده
ممنون میشم