ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاهش حجم عکس در html و css

iceman39
27-07-2013, 18:04
سلام دوستان خسته نباشیید

تو وب سایت بنده هر پست یه عکس داره که اندازه هاشون بزرگه
من این تصاویر با اندازه بزرگ رو در صفحات دیگه لازم دارم و نمیتونم اصل عکس رو کوچک کنم. در صفحه اصلی سایت 15 تا از آخرین پست ها رو با عکس در ابعاد 150*150 نمایش دادم و این باعث شده صفحه اصلی سایت کوچک بشه
میخوام اندازه تصاویر صفحه اصلی حجمشون رو بیارم پایین، همون کاری که گوگل در جستجوی عکس انجام داده
الطفا راهنمایی کنید که چطوریه این قضیه؟

svb93
27-07-2013, 19:04
سلام دوستان خسته نباشیید

تو وب سایت بنده هر پست یه عکس داره که اندازه هاشون بزرگه
من این تصاویر با اندازه بزرگ رو در صفحات دیگه لازم دارم و نمیتونم اصل عکس رو کوچک کنم. در صفحه اصلی سایت 15 تا از آخرین پست ها رو با عکس در ابعاد 150*150 نمایش دادم و این باعث شده صفحه اصلی سایت کوچک بشه
میخوام اندازه تصاویر صفحه اصلی حجمشون رو بیارم پایین، همون کاری که گوگل در جستجوی عکس انجام داده
الطفا راهنمایی کنید که چطوریه این قضیه؟

سایتتون وردپرسی هست ؟

MicrosoftH
27-07-2013, 21:20
اگر وردپرسی باشه وقتی میخوایی تصویر و ادد کنی نوشته بند انگشتی و ....

iceman39
28-07-2013, 10:00
سلام، نه دوست عزیز خودم با php نوشتم

MicrosoftH
28-07-2013, 13:24
با CSS میشه درستش کرد max-width و max-height یک کلاس یا ID تعریف کنی و با CSS درستش کنی من این به ذهنم میرسه

iceman39
28-07-2013, 17:09
با CSS میشه درستش کرد max-width و max-height یک کلاس یا ID تعریف کنی و با CSS درستش کنی من این به ذهنم میرسه

نه این روش حجم عکس رو کم نمیکنه فقط نمیداره اندازه div از یه حدی تجاوز کنه!!!!
دوستان خواهشا جواب بدین! کارم لنگه ها...

smhnaji
31-07-2013, 05:30
اگر فقط از PHP استفاده می‌کنی‌، بعد از این که عکس‌ها آپلود شدن، از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن برای تغییر سایز اون‌ها.

یا این که می‌تونی از این کد استفاده کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته:
۱. من کار کردن این کد رو ۱۰۰٪ تضمین نمی‌کنم.
۲. این کد رو از سایت webcheatsheet.com گرفتم.

یا اگه توضیح بیشتری می‌خوای، می‌تونی به این صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.

اما اگر از فریم‌ورک برای نوشتن برنامه‌هات استفاده می‌کنی، بستگی به اون فریم‌ورک داره.

نکته‌ی دیگه: دوست عزیز، خوب بود عنوان بهتری انتخاب می‌کردی و همچنین سوال رو توی فروم پی‌اچ‌پی می‌پرسیدی

امیدوارم کمک کنه.

iceman39
01-08-2013, 17:06
با تشکر از smhnaji ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا دستت درد نکنه کد کاملا سالمه و کار میکنه خودم آزمایش کردم.
در ضمن من نمیدونستم این بحث مربوط به پی اچ پی هستش وگنه حتما در اونجا می پرسیدم
باز تشکر