مشاهده نسخه کامل
: مشکل خاموش روشن شدن سامسونگ tv UA46D6960
amirhoda
27-07-2013, 14:06
با سلام
من یه تلویزیون سامسونگ ua46d6960 دارم که پس از آپدیت فریم ور آن به 1022 پس از وارد شدن به قسمت اسمارت هنگ میکنه و بعدش tv خاموش و روشن میشه لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
matinpour
27-07-2013, 14:39
با سلام
من یه تلویزیون سامسونگ ua46d6960 دارم که پس از آپدیت فریم ور آن به 1022 پس از وارد شدن به قسمت اسمارت هنگ میکنه و بعدش tv خاموش و روشن میشه لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
دوست عزیز
در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
smhsh121
27-07-2013, 17:04
آخرین ورژنش 1023 هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirhoda
29-07-2013, 12:54
با سلام خدمت آقای متین پور من همین کار رو انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد فایل آپدیت رو هم از سایت سامسونگ داریافت کردم ورژن 1023 مدل تلویزیون UA46D6960WM هستش
amirhoda
29-07-2013, 13:12
ورژن فریم ور دانلود شده 1023 هستش ولی tv اون رو 1022 دیده
matinpour
29-07-2013, 13:44
ورژن فریم ور دانلود شده 1023 هستش ولی tv اون رو 1022 دیده
دوست عزیز
این فریمور مطابق با سیستم ایران است
amirhoda
29-07-2013, 14:05
جناب متین پور
من همین ورژن رو نصب کردم.
آیا میشه دوباره فریمور رو reinstall کرد تا شاید مشکل برطرف بشه؟
matinpour
29-07-2013, 14:29
جناب متین پور
من همین ورژن رو نصب کردم.
آیا میشه دوباره فریمور رو reinstall کرد تا شاید مشکل برطرف بشه؟
دوست عزیز
خیر نمی شود به عقب برگشت فقط یک راه می ماند آن هم از داخل منوی مخفی باید انجام شود و لازمش داشتن کنترول مخصوص است چون ممکن است در حالت عادی بعضی از آیتمها روشن نباشد برا مطالعه بیشتر به این تایپیک رفته و قسمت قرمز رنگ را مطالعه کنید. با این روش تمامی مشگلات تلویزیون شما حل می شود و تلویزیون شما به حالت اولین روز استفاده تان بر می گردد.
این تایپیک روش ساخت کنترول را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام و عرض ادب خدمت دوستانی که راهنمایی میکنن
برادرم تلویزیون سامسونگ مدل UA46f5500AR خریده و 2 ماهه که داره استفاده میکنه .متاسفانه جدیدا بدون اینکه تنظمیاتش دستکاری بشه ویا اینکه آپدیت بشه شروع میکنه به خاموش و روشن شدن . چند روز اول تعداد دفعات روشن و خاموش شدنش کم بود ولی الان تا روشن میشه چیزی حدود 3،2 ثانیه بعد خاموش میشه. با دکمه power ریموت کنترل هم خاموش نمیشه و باید از برق کشیدش .
لطفا راهنمایی بفرمایید .با تشکر
matinpour
28-12-2014, 10:35
با سلام و عرض ادب خدمت دوستانی که راهنمایی میکنن
برادرم تلویزیون سامسونگ مدل UA46f5500AR خریده و 2 ماهه که داره استفاده میکنه .متاسفانه جدیدا بدون اینکه تنظمیاتش دستکاری بشه ویا اینکه آپدیت بشه شروع میکنه به خاموش و روشن شدن . چند روز اول تعداد دفعات روشن و خاموش شدنش کم بود ولی الان تا روشن میشه چیزی حدود 3،2 ثانیه بعد خاموش میشه. با دکمه power ریموت کنترل هم خاموش نمیشه و باید از برق کشیدش .
لطفا راهنمایی بفرمایید .با تشکر
دوست عزیز
اتصالات تلویزیون اعم از کابل برق و کابلهای ارتباطی از دستگاه های دیگر را چک کنید که شل و یا لق نباشد اگر در حالت استفاده از کابل HDMI این مشگل را دارید کابل آن را تعویض کنید.
بعد از آن اگر مشگل همچنان باقی بود در حالت روشن
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
و اگر باز مشگلی بود حتماً با تعمیرگاه مجاز سامسونگ تماس بگیرید.
سلام و عرض خسته نباشید.
تلویزیون ما با مدت چهار سال مثل ساعت کار کرد اما الان تا روشنش می کنیم خاموش میشه دوباره روشن میشه. شاید بیشترین فاصله زمانیش ۱۵ دقیقه باشه یعنی ما می تونیم فقط پونضده دقیقه تلویزیون ببینیم بعد از پونضده دقیقه تلویزیون خود به خو خاموش می شه بعدش خود به خود روشن میشه به محض ورود به منو تنظیمات خاموش میشه دکمه exit هم خیلی نگه داشتم اما اتفاقی نیوفتاد. خلاصه عصابمون رو ریخته به هم اگه امانش هست کمکم کنید ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.