مشاهده نسخه کامل
: یادگیری لغت همراه با تلفظ صحیح؟
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من رشته کامپیوتر میخونم به دلیل مشغله کاری فعلآ نمی تونم کلاس زبان برم .(البته بعدآ می خوام برم)
می خواستم بدونم برای یادگیری لغات همراه با تلفظ درست چه روشی رو پیشنهاد میدین(نرم افزار یا ......).
البته هدفم از یادگیری لغات خوندن کتاب های کامپیوتری به زبان اصلی هستش(به نظرتون این روش کافیه؟)
ممنون
Mohammad Yek110
27-07-2013, 02:35
سلام
فیلم و سریال !
اکثر دیکشنری های معروف توشون یه علامت بلندگو هست که تلفظ میکنه.
sajjad1973
27-07-2013, 16:09
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من رشته کامپیوتر میخونم به دلیل مشغله کاری فعلآ نمی تونم کلاس زبان برم .(البته بعدآ می خوام برم)
می خواستم بدونم برای یادگیری لغات همراه با تلفظ درست چه روشی رو پیشنهاد میدین(نرم افزار یا ......).
البته هدفم از یادگیری لغات خوندن کتاب های کامپیوتری به زبان اصلی هستش(به نظرتون این روش کافیه؟)
ممنون
یه دیکشنری که تلفظ صوتی هم داره بریز رو گوشیت - هر لغت جدیدی که میخوای یاد بگیری همون لحظه تلفظش هم یاد بگیر - برای اینکه تلفظ درست رو بشنوی بهتره دیکشنری که میریزی رو گوشیت جوری باشه که تلفظ رو از طریق اینترنت لود میکنه - معمولا اون دیکشنری هایی که تلفظ رو از طریق خود گوشی اجرا میکنن - تلفظشون درست نیست -
ممنون از پاسخ های دوستان
می خواستم بدونم تو خوندن یه کتاب یا فهمیدن یه فیلم به زبان اصلی چقدر لغت تآثیر داره و بقیه موارد چقدر تاثیر دارن (گرامر)
راستی این نرم افزار هایی که هستن مثل رزتا استون یا نصرت یا این جی 5 اینا کمک می کنن در یادگیری زبان؟ حتی تو سایت جی 5 طرف 70000 هزار تا لغت حفظ بود آیا میشه؟
ممنون
ممنون از پاسخ های دوستان
می خواستم بدونم تو خوندن یه کتاب یا فهمیدن یه فیلم به زبان اصلی چقدر لغت تآثیر داره و بقیه موارد چقدر تاثیر دارن (گرامر)
راستی این نرم افزار هایی که هستن مثل رزتا استون یا نصرت یا این جی 5 اینا کمک می کنن در یادگیری زبان؟ حتی تو سایت جی 5 طرف 70000 هزار تا لغت حفظ بود آیا میشه؟
ممنون
سلام دوست عزیز.
خب ببین مثلا خود من گرامر خوبی ندارم ولی دایرهی لغات نسبتاً خوبی دارم و از یک جمله، 70 الی 80 درصدش رو میتونم درک کنم. و این فقط به خاطر دایرهی لغات خوب هست. توصیهی من به شما اینه که مثل خود من، یک دفترچهی کوچیک، مخصوص لغاتی که یاد میگیری تهیه کنی. هر وقت لغت جدید یاد میگیری اون لغت رو بلافاصله (به همراه معنی) توی دفترچه یادداشت کن. و در طی روزهای آینده دوباره به اون دفترچه نگاهی بنداز (البته اگه میتونی دفترچه رو از اول برای خودت مرور کن). این کار باعث میشه که به مرور زمان، لغات از حافظهی کوتاهمدت به بلندمدت منتقل بشه. برای درک یه فیلم یا در واقع تقویت قوهی شنیداری یا شنوایی، فقط باید جمله بشنوی. هیچ راه دیگری وجود نداره. یعنی انقدر باید بشنوی که مثلا بتونی تشخیص بدی اون کلمه به آمریکایی تلفظ شده یا بریتانیایی.
پس اولویت من اینجوریه:
اول- افزایش دایرهی لغات به همراه تلفظ صحیح اونها که بعضی از دیکشنریها این قابلیت رو دارن. از نرمافزار MsTalkit هم میتونی استفاده کنی.
برای کاربرد لغات در جمله هم میتونی از سایت farsi123.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی.
دوم- گوش کردن به سریال و یا هر چیز مفید دیگه مثل داستان کوتاه و یا هر فایل صوتی انگلیسی و یا اخبار انگلیسی و ...
سوم- گرامر
چهارم- پیدا کردن یک رفیق که بتونی باهاش فقط انگلیسی صحبت کنی. اگر هم نتونستی کسی رو پیدا کنی، لااقل با خودت حرف بزن. به نظر من هیچ ایرادی نداره.
پنجم- نوشتن یک مقاله یا انشا به انگلیسی برای تقویت Writing
در ضمن این نرمافزارها و نصرت و ... هیچ تاثیری ندارن. اگر هم تاثیری داشته باشه، انقدر ناچیزه که اصلا ارزش صرف کردن وقت نداره.
موفق باشی. :n01:
البته اینو بگم که برای خوندن کتابای در مورد کامپیوتر به دایره لغات زیادی نیاز ندارین .... با توجه به اینکه رشتتون هم کامپیوتره یه درصدی از لغاتشم بلدین ....
حالا من نمی دونم انگلیسیتون در چه سطحی هستش ولی پیشنهاد می کنم یکی از اون کتابایی که می خواین بخونینینو یه نگاهی بندازین الان ... شاید همین الانشم اماده باشین ...
من فقط برای این هدفتون گفتما ... شاید نتونین بقیه ی مواردو توی زبانتون قوی کنین از این روش ...
ممنون از شما دوستان عزیز که پاسخ دادید به سوال من
من کتاب های در زمینه کامپیوتر رو متوجه میشم اما بیشتر مواقع نیاز مبرم دارم به مترجم گوگل یعنی به نظر خودم دایره لغاتم به شدت ضعیفه (یعنی ضعیف شده) البته فقط نمی خوام که مخصوص به
خوندن کتاب های کامپیوتری باشه کلآ می خوام سطح خودم رو ببرم بالا .
در ضمن نظرتون چیه کارت های لایتنر بگیرم چون دیگه می خوام بیشتر مواقع دم دست باشه و بتونم یه تعدادی لغات رو در روز از لایتنر حفظ کنم (البته تلفظ رو هم با نرم افزار می تونم چک کنم)
در ضمن همیشه نمیشه از گوشی یا کامپیوتر استفاده کرد.
ممنون از تمامی دوستان
MicrosoftH
30-07-2013, 01:35
البته داداش میتونی از دیکشنری کوچیک های جیبی هم استفاده کنی و دیکشنری آکسفورد و دانلود کن هم ریشه یابی و صورت های مختلف و بهت میگه و هم تلفظ عالی (ماشین نیست تلفظش)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.