ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Cut نشدن فایل

sazman1
26-07-2013, 20:35
با سلام
به طرز جالبی وقتی پوشه ای مثل My videos رو به درایو دیگه ای cut میکنم بجای اینکه کات بشه کپی میشه ..بعدش وقتی فایل کپی شده ی درایو مقصد رو پاک میکنم ، فایل مورد نظر نه تنها هیچ اثری ازش تو سطل آشغال نیست بلکه از جای اصلیش یعنی درایو مبدا هم پاک میشه!
شما میدونید چراا تو سطل آشغال هدایت نشد واز همه جا حذف شد؟

reza41
26-07-2013, 23:35
تو تنظیمات سطل آشغال میتونین طوری تنظیم کنین که وقتی فایلی رو پاک میکنین مستقیم حذف بشه و داخل سطل آشغال نره

sazman1
26-07-2013, 23:50
پاسخی که شما دادید ربطی به سوال من نداره
صحبت کات نشدن هست

EzioStrong
27-07-2013, 09:04
سلام دوست عزیز.
من فکر کنم که سیستم شما ویروسی شده یه کل سیستم رو از روی Safe Mode یا از طریق یه آنتی ویروسی که از روی بوت اجرا بشه ، ویروس کشی کن شاید مشکلت حل شد.
(البته ممکنه بعد از ویروس کشی سیستمت دیگه بالا نیاد[اگه ویروسه خیلی قوی باشه این مشکل پیش میاد]):n12::n27:

reza41
27-07-2013, 15:20
پاسخی که شما دادید ربطی به سوال من نداره
صحبت کات نشدن هست

دوست عزیز شما یه بار دیگه سوال خودتون رو بخونید

با سلام
به طرز جالبی وقتی پوشه ای مثل My videos رو به درایو دیگه ای cut میکنم بجای اینکه کات بشه کپی میشه ..بعدش وقتی فایل کپی شده ی درایو مقصد رو پاک میکنم ، فایل مورد نظر نه تنها هیچ اثری ازش تو سطل آشغال نیست بلکه از جای اصلیش یعنی درایو مبدا هم پاک میشه!
شما میدونید چراا تو سطل آشغال هدایت نشد واز همه جا حذف شد؟

حالا خودتون قضاوت کنید.

sazman1
27-07-2013, 17:25
دوست عزیز شما یه بار دیگه سوال خودتون رو بخونید

حالا خودتون قضاوت کنید.
من که میدونم دارم چی میگم .شما منظور منو متوجه نشدی.
وقتی فایل کپی شده ی درایو مقصد رو پاک میکنم ، فایل مورد نظر نه تنها هیچ اثری ازش تو سطل آشغال نیست بلکه از جای اصلیش یعنی درایو مبدا هم پاک میشه!
مبدا C
مقصد D
وقتی فایلی که از c به D کات کردم ،کپی شد. حالا همین فایل کپی رو که تو D هست وقتی حذف میکنم از C حذف میشه و حتی تو سطل آشغال هم نرفت.