ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نحوه ی اتصال PIN های LED های HDD و POWERSW در مین P8B75

Altairezio
26-07-2013, 18:17
دوستان اگه یکی لطف کنه به صورت تصویری و روی تصویر بهم یاد بده که این دو تا سیم ال ای دی ها رو باید به کجا ها وصل کنم ممنون میشم!
چراغ HDD تقریبا" مطمئن شدم مال کجاس ولی مال پاور همچنان در حاله ای از ابهام برام هر کاری میکنم روشن نمیشه!(چراغ قرمز مال HDD روشن میشه ولی چراغ سبز مال PSW روشن نمیشه!)
ممنون میشم راهنمایی کنین:n11::n16::n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_136915
26-07-2013, 18:47
سلام
روی خود برد نوشته که به کجا باید وصل بشه. فقط باید + و - رو درست بزنین. سیم سیاه باید منفی باشه. اگه چراغش روشن نمیشه جای + و - رو عوض کنین

absineh
26-07-2013, 20:11
دفترچه مادربوردرا مطالع کنیددرقسمت توضیحات پاوردقیقا با شکل توضیح داده شده که میتوانیدازآن استفاده کنید.

Altairezio
27-07-2013, 08:05
سلام
روی خود برد نوشته که به کجا باید وصل بشه. فقط باید + و - رو درست بزنین. سیم سیاه باید منفی باشه. اگه چراغش روشن نمیشه جای + و - رو عوض کنین

دفترچه مادربوردرا مطالع کنیددرقسمت توضیحات پاوردقیقا با شکل توضیح داده شده که میتوانیدازآن استفاده کنید.

واقعا" ممنون دوستان یعنی مشکلاتم به کل حل شد!:n24:
بابا میگم نمیشه تو دفترچشم هر چی نوشته رو کردم نشد!
میمونه اون جریان +و - که یه بار امتحان میکنم ممنون

EXTREME
27-07-2013, 13:22
واقعا" ممنون دوستان یعنی مشکلاتم به کل حل شد!:n24:
بابا میگم نمیشه تو دفترچشم هر چی نوشته رو کردم نشد!
میمونه اون جریان +و - که یه بار امتحان میکنم ممنون

مثبت و منفی تو همون روشن بودن سیستم برای led ها هم میتونید تست کنید اگه اشتباه زده باشین led روشن نمیشه جاشو عوض کنید روشن میشه