مشاهده نسخه کامل
: html/scrinject.b.gen virus ويروس &a variant of win32/
fariborz.j
26-07-2013, 14:48
با سلام
من ويروس هاي بالا رو گرفتم نود 32 نشونشون ميده و پاك هم ميكنه ولي انگار فايل مادر واصلي شو پيدا نميكنه و كماكان ويروس فعاليت ميكنه
بجز ويروس هاي بالا ويروس هاي هم خانوادش هم هس كه به صورت عكس براتون ميذارم لطفا راهنماييم كنين
كامپيوترم هنگ ميكنه بعضي وقت ها هم اصلا خاموش نميشه وبايد از كليد پشت كيس استفاده كنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مشکل ویروس virut حل شد ؟
نرم افزار زیر رو دانلود و آپدیت کنید و اسکن کنید و مواردی که پیدا شد رو ریموو کنید
بعدش نرم افزار زیر رو دانلود و کوکی و cash رو پاکسازی کنید
در قسمت application مطمئن شید تمام تیک ها زده شده و بعدش Analyze و بعد run ccleaner
fariborz.j
26-07-2013, 23:30
شما مشکل ویروس virut حل شد ؟
نرم افزار زیر رو دانلود و آپدیت کنید و اسکن کنید و مواردی که پیدا شد رو ریموو کنید
بعدش نرم افزار زیر رو دانلود و کوکی و cash رو پاکسازی کنید
در قسمت application مطمئن شید تمام تیک ها زده شده و بعدش Analyze و بعد run ccleaner
بله تا قسمتي حل شد ولي خيلي از فايلهاي اصلي رو هم نرم افزار پاك كرده بود،ولي تا اومدم به خودم بجنبم اين ويروس هاي جديد وارد كامپيوترم شدند
حالا بايد ببينم با اين نرم افزارا مشكلم حل شه
ممنون از راهنماييت
بازم سر بزن جواب اينكه اين ويروس ها پك شدخ يا نه رو همين جا ميذارم
بله تا قسمتي حل شد ولي خيلي از فايلهاي اصلي رو هم نرم افزار پاك كرده بود،ولي تا اومدم به خودم بجنبم اين ويروس هاي جديد وارد كامپيوترم شدند
حالا بايد ببينم با اين نرم افزارا مشكلم حل شه
ممنون از راهنماييت
بازم سر بزن جواب اينكه اين ويروس ها پك شدخ يا نه رو همين جا ميذارم
من بهتون گفتم نود رو غیرفعال کنید , بعدش فایل های ویروسی رو از قرنطینه خارج کنید تا گندزدایی بشه که فکر نکنم این کار رو کرده باشید به همین خاطر فایل های سیستمی آسیب دیده
باشه من اینجا رو چک میکنم
پیغام تو صفحه شخصی هم نذاری باز میام چک میکنم :دی
fariborz.j
28-07-2013, 01:27
من بهتون گفتم نود رو غیرفعال کنید , بعدش فایل های ویروسی رو از قرنطینه خارج کنید تا گندزدایی بشه که فکر نکنم این کار رو کرده باشید به همین خاطر فایل های سیستمی آسیب دیده
باشه من اینجا رو چک میکنم
پیغام تو صفحه شخصی هم نذاری باز میام چک میکنم :دی
فايل هايي كه گفته بودي رو دانلود و اجرا كردم
فايل اول رو اپ ديت كردم واين ويروس هاي زير رو پيدا كرد ولي بازم نود 32 به فايل هاي ديگه اين ويروس رو نشون ميده مخصوصا به فايل هاي دانلودي
به نظرت چه ويروسي هس ؟؟ چون چن تا اسم داره و فقط تو variant و gen virus مشتركن
مرسي داداش از لطفت :n16:
چون ويروس اذيت ميكنه بهت پي ام ميدم كه سريتر بيايي:goatee:
شما بهترین کار اینه ویندوز عوض کنید به خصوص بعد از ویروس virut و پاکسازی ویروس حتماً باید ویندوز عوض شه
البته خیلی از این ویروس هایی که نود پیدا کرده (همون varinat ) کرک و adware هستند که خطر چندانی ندارن و gen virus هم که میگین یه سری کوکی هست که با ccleaner باید پاک شده باشه
هنوز به نظرم بهترین کار برای شما تعویض ویندوزه
fariborz.j
31-07-2013, 21:58
شما بهتر?ن کار ا?نه و?ندوز عوض کن?د به خصوص بعد از و?روس virut و پاکساز? و?روس حتماً با?د و?ندوز عوض شهالبته خ?ل? از ا?ن و?روس ها?? که نود پ?دا کرده (همون varinat ) کرک و adware هستند که خطر چندان? ندارن و gen virus هم که م?گ?ن ?ه سر? کوک? هست که با ccleaner با?د پاک شده باشههنوز به نظرم بهتر?ن کار برا? شما تعو?ض و?ندوزه با سلامراستش تمامي كاراي كه گفتي رو مو به مو انجام دادم ولي بازم به نظر ميرسه كه كاميپيوتدم نرمال كار نميكنه وهنوز ويروس مخربي تو كامپيوتر هس.بعد انجام دادن مامي مراحل بالا بازم درايو سي رو اسكن كردم بازم نود ويروس نشون داد كه يكيشون dll بود ويكشون هم فايك اپديت كننده كا ام پلير بود.همچنين برنامه CCleaner قسمت رجيستري هر قدر گزينه تعمير رو ميزنم نشون ميده كه رجيسترهاي خراب رو پاك ميكنه ولي بعد از ريست كردن ويندوز باز هم عينن همون كليد هاي رجيستري رو نشون ميده بنظرت اين كار مشكوك نيست؟تازه يه چيز ديگه هم تازه فهميدم ، فايل هاي پي دي اف كه اسمشون فارسي بود كنارش يه فايل ديگه ايجاد شده كه حجمش حدود صفر هس.ميترسم ويندوز رو پاك كنم و بازم ويروس دوباره فعاليت كنه. به نظرت اين موارد نشون دهنده ويروسي بودن نيستنميشه يه نرم افزلر ريپير ( تعمير كننده فايل هاي سيستمي ويندوز) برام معرفي كني تا هنوز از اين ويندوز استفاده كنيم وبعد اطمينان كه همه ويروس ها حذف شدن ، ويندوز رو عوض كنم ؟؟
fariborz.j
31-07-2013, 22:01
شما بهترین کار اینه ویندوز عوض کنید به خصوص بعد از ویروس virut و پاکسازی ویروس حتماً باید ویندوز عوض شه
البته خیلی از این ویروس هایی که نود پیدا کرده (همون varinat ) کرک و adware هستند که خطر چندانی ندارن و gen virus هم که میگین یه سری کوکی هست که با ccleaner باید پاک شده باشه
هنوز به نظرم بهترین کار برای شما تعویض ویندوزه
با سلامراستش تمامي كاراي كه گفتي رو مو به مو انجام دادم ولي بازم به نظر ميرسه كه كاميپيوتدم نرمال كار نميكنه وهنوز ويروس مخربي تو كامپيوتر هس.بعد انجام دادن مامي مراحل بالا بازم درايو سي رو اسكن كردم بازم نود ويروس نشون داد كه يكيشون dll بود ويكشون هم فايك اپديت كننده كا ام پلير بود.همچنين برنامه CCleaner قسمت رجيستري هر قدر گزينه تعمير رو ميزنم نشون ميده كه رجيسترهاي خراب رو پاك ميكنه ولي بعد از ريست كردن ويندوز باز هم عينن همون كليد هاي رجيستري رو نشون ميده بنظرت اين كار مشكوك نيست؟تازه يه چيز ديگه هم تازه فهميدم ، فايل هاي پي دي اف كه اسمشون فارسي بود كنارش يه فايل ديگه ايجاد شده كه حجمش حدود صفر هس.ميترسم ويندوز رو پاك كنم و بازم ويروس دوباره فعاليت كنه. به نظرت اين موارد نشون دهنده ويروسي بودن نيستنميشه يه نرم افزلر ريپير ( تعمير كننده فايل هاي سيستمي ويندوز) برام معرفي كني تا هنوز از اين ويندوز استفاده كنيم وبعد اطمينان كه همه ويروس ها حذف شدن ، ويندوز رو عوض كنم ؟؟
بهترین نرم افزار برای تعمیر فایل های ویندوز خود ویندوز هست و این کار رو باید با دی وی دی ویندوز انجام داد
شما اگر هشدار virut رو دریافت نمیکنید ویندوز رو عوض کنید و همه این مشکلات با عوض کردن ویندوز برطرف میشه
fariborz.j
02-08-2013, 16:29
ميشه بگي با دي وي دي چطوري ميشه؟
نه ارور ويروت دريافت نميكنم فقط واريانت و جن ويروس هس كه بازم مشاهده ميكنم
راستي يه سوال:
چطور از سايت تبليغاتي adlf.y عبور كنيم كه ويروس نگيريم اين سايت پر ويروس هس و بيشتر ويروس ها از اين سايت به پي سي منتقل ميشن ولي چون اگثر سايت هاي دانلود رايگان به اين سايت لينك ميدن
ميشه بگي با دي وي دي چطوري ميشه؟
نه ارور ويروت دريافت نميكنم فقط واريانت و جن ويروس هس كه بازم مشاهده ميكنم
راستي يه سوال:
چطور از سايت تبليغاتي adlf.y عبور كنيم كه ويروس نگيريم اين سايت پر ويروس هس و بيشتر ويروس ها از اين سايت به پي سي منتقل ميشن ولي چون اگثر سايت هاي دانلود رايگان به اين سايت لينك ميدن
شما چه مقاوتی میکنید در مقابل ویندوز عوض کردن :دی
لینک زیر رو بخونید
در مورد سوال دوم من اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم همچین چیزی بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.