مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن سیستم و کار نکردن فن CPU
سلام یک سیستم سوکت 775 دارم
گرافیکش 9500 جی تی هستش
تصویر روی مانیتور اصلا ندارم وقتی هم کامپیوتر رو روشن میکنم فن سی پی یو یک لحظه چند ثانیه میچرخه بعدش ثابت میمونه کامپیوتر روشنه ولی تصویری نیست یعنی هیچی بالا نمیاد
فن رو زدم به یکی از پورت های فن ها کیس دیدم شروع به کار کرد پس فن فکر کنم مشکلی نداشته باشه ؟؟؟
در ضمن باطری مادر برد هم در آوردم تا بایوس پیش فرض بشه ولی باز هم نشد مشکل از چیه ؟؟؟ ممکنه از سی پی یو هم باشه ؟؟؟
سلام یک سیستم سوکت 775 دارم
گرافیکش 9500 جی تی هستش
تصویر روی مانیتور اصلا ندارم وقتی هم کامپیوتر رو روشن میکنم فن سی پی یو یک لحظه چند ثانیه میچرخه بعدش ثابت میمونه کامپیوتر روشنه ولی تصویری نیست یعنی هیچی بالا نمیاد
فن رو زدم به یکی از پورت های فن ها کیس دیدم شروع به کار کرد پس فن فکر کنم مشکلی نداشته باشه ؟؟؟
در ضمن باطری مادر برد هم در آوردم تا بایوس پیش فرض بشه ولی باز هم نشد مشکل از چیه ؟؟؟ ممکنه از سی پی یو هم باشه ؟؟؟
این مشکل خیلی علت میتونه داشته باشه یک علتش از فن سی پی یو است میتونه از خود باتری مین باشه باید با یک باتری مین دیگه تست بشه
رم ها رو جا به جا کنید با یک رم دیگه تست کنید و اسلات های رم رو تمیز کنید
اسلات گرافیک رو تمیز کنید و با یک گرافیک دیگه تست کنید
با یک پاور دیگه سیستم چک بشه درست نشد مشکل میتونه از مین و بایوس مین باشه
نظر اکستریم نظر درستیه.
فقط یه نکته در مورد باتری بایوس اینکه وقتی باتری رو در میارید باید حتما کابل برق سیستم رو از پریز جدا کنید. بعد از در آوردن باتری یکی دو دقیقه صبر کنید تا اگر برق ذخیره ای توی خازنها مونده کاملا تخلیه بشه و بایوس ریست بشه. البته راه سریعترش اینه که دو سر جاباتری رو برای حدود 5 ثانیه با یه وسیله فلزی به هم وصل کنیم تا تخلیه شارژ خازنها صورت بگیره و بایوس ریست بشه.
به خازنهای روی مادر بورد دقت کنید ببینید سرشون یه خورده برآمده نشده و بادکردگی نداره؟ اگه اینطوریه باید اونا رو تعویض کنید تا مشکلتون حل بشه.
ممنون دوستان اولش مثل اینکه کابل sata هارد کمی اومده بود بیرون بعدش زدمش رم رو از جا در آورده دوباره زدم جا و اون موقع که من باطری رو در اورده بودم مثل اینکه طبق گفته دوستمون همت یادم رفته بود کابل رو هم بکشم
مشکل رفع شد سپاس از دو دوست خوبم exterme و :همت
:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.