ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوی بد دهان

ba maram
26-07-2013, 09:31
سلام دوستان
این می تونه تاپیک و یا استارتی باشه برای شروع یه تاپیک جامع در مورد بوی بد دهان که خیلیا مثل من بهش دچارن
و اما در مورد خودم
من دهانم از سن 14 15 سالگی بوی خوبی نداشته تقریبا و دوست ندارم دیگه اینطوری شم. یه جورایی خجالت می کشم و سرم به زیره اکثر مواقع و قتی دارم با کسی که روبه رومه حرف می زنم
برای این کار برم دکتر خوب میشم ؟ دکتر حلق و بینی برم آیا؟
پیشاپیش ممنونم از رهنماییتون

soroosh_cz
26-07-2013, 13:49
من خودم چنین مشکلی داشتم...
همیشه مسواک میزنم و دندون و لثه ام کاملا سالمه، ولی متوجه میشدم وقتی بعد از مدت زیادی چیزی نخورم، نفسم (یعنی از توی حلق) بوی بد میگیره... واویلایی بود.
تا اینکه رفتم پیش دکتر حلق و بینی یه بررسی کرد گفت حفره های لوزه ات بزرگه، تیکه های غذا جمع میشه پشتشون (و واقعا هم چنین بود، رفتم خونه با انگشت دست زدم یه وضی بود اصن) بم گفت دو راه حل داری، یا صبر میکنی تا لوزه ات کوچیک بشه به مرور زمان و این مشکلت هم برطرف میشه یا جراحی میکنی لوزه رو در میاری، منم گفتم چند مدت صبر میکنم ببینم چی میشه، حالا هر از چندگاهی با انگشت پشت لوزه هام رو تمیز میکنم ولی حس میکنم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و بوی دهنم خیلی دیرتر شروع میشه...

البته شنیدم که ناراحتی معده هم ممکنه بوی بد دهان رو ایجاد کنه....
ولی اولویت بررسی با دهان و دندان و لثه ها، بعدش حلق و بینی و بعدش گوارش هست، اونطوری که متخصص به من گفت.

NorthBridge
26-07-2013, 16:44
بیشتر مشکلات بوی دهان در وهله ی اول مربوط به پوسیدگی دندانهاست (که در مردم ایران بعلت بی توجهی عمومی به بهداشت دندانها شایع هست) در وهله ی دوم مربوط به مشکلات دستگاه گوارش و یا غدد لنفاوی حلقی (لوزه ها) ست که پیشتر توضیح دادند چرا . باید منظأ مشکل رو با چک کردن تک تک گزینه ها پیدا کرد و در صدد رفعش بود

متوجه میشدم وقتی بعد از مدت زیادی چیزی نخورم، نفسم (یعنی از توی حلق) بوی بد میگیره
شخصی که دارای وضعیت بهداشت دهان و دندان و همچنین دستگاه گوارش مطلوبی هست اگر مدت طولانی هم چیزی نخوره بوی بد از دهانش به مشام نمیرسه و فقط بوی ketone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حس میشه که آزار دهنده نیست

raana
26-07-2013, 22:45
بوی بد دهان علل زیادی میتونه داشته باشه:بیماری لثه-مشکلات دندانی-سینوزیت-سنگ لوزه-بیماری های مری-مشکلات معده-

هلیکوباکتر پیلوری-مشکلات دوازدهه مشکلات روده ای و.......

باید تک تک اینا بررسی بشه...تا بشه فهمید..منشا از کجاست.....

برای اطلاعات بیشتر میتونی به این تاپیک ها هم سر بزنی

هالیتوز علل پاتولوژیک.تنفس بد بو.کمک لطفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرک گلو(نمی دونم شاید نشه گفت چرک!) هنگام بیدار شدن از خواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ba maram
26-07-2013, 23:21
ممنون از همه دوستان

من مسواک می زنم اما فقط صبحا :n27: شبا زورم میاد بزنم:n19:
و ظهرا به دلیل شغلی که دارم نمیشه اما شبا هم ازین به بعد می زنم ببینم تغییری درش ایجاد میشه یا نه

ضمنا سروش جان اینکه پشت لوزه هاتون رو تمیز می کنید یعنی چی ؟؟؟!
با چی ؟ چجوری ؟ دقیقا لوزه میشه ته دهان دیگه ؟:n13:

ba maram
26-07-2013, 23:27
ضمنا من از گلوم هر چند وقت یکبار ذرات سفید رنگ اندازشم تقریبا لندازه عدس می مونه و از دهانم خارج میشه و بوی شدیدا بدی داره
و
احساس می کنم همین بو از دهانم خارج میشه

soroosh_cz
27-07-2013, 00:43
بیشتر مشکلات بوی دهان در وهله ی اول مربوط به پوسیدگی دندانهاست (که در مردم ایران بعلت بی توجهی عمومی به بهداشت دندانها شایع هست) در وهله ی دوم مربوط به مشکلات دستگاه گوارش و یا غدد لنفاوی حلقی (لوزه ها) ست که پیشتر توضیح دادند چرا . باید منظأ مشکل رو با چک کردن تک تک گزینه ها پیدا کرد و در صدد رفعش بود

شخصی که دارای وضعیت بهداشت دهان و دندان و همچنین دستگاه گوارش مطلوبی هست اگر مدت طولانی هم چیزی نخوره بوی بد از دهانش به مشام نمیرسه و فقط بوی ketone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حس میشه که آزار دهنده نیست
والا این چیزی که میگم، اصلا ربطی به معده نداره، حالا آقای بامرام میدونه... آدم وقتی چیزی بخوره که معده اش مثلا باعث ایجاد بوی دهنش بشه یا دهنش بو بگیره میفهمه، این چیزی که میگم، معمولا با خلط پشت گلو هم همراهه، مثلا بعد از 3-4 ساعت، حلق که کمی خشک شد، بوی نامطبوع شدیدی(اگر بشه مثال زد شاید در حد چرک زیر ناخن شست پا :n21: ) از دهن بیرون میاد، چون توی حلق هم هست، متاسفانه حرف که بزنی تمام بو خارج میشه... نفس هم بو میگیره. بعد از خشک شدن حلق، اگر بازم چیزی نخوری، احتمالش هست اون ذراتی که باعث این بوی بد میشن از جا کنده بشن و مثلا تو سرفه ای چیزی به بیرون پرت بشن... :n29:

ضمنا من از گلوم هر چند وقت یکبار ذرات سفید رنگ اندازشم تقریبا لندازه عدس می مونه و از دهانم خارج میشه و بوی شدیدا بدی داره
و
احساس می کنم همین بو از دهانم خارج میشه
اینا لوزه هان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عدس که فکر نکنم، :n02: خیلی بزرگه... تقریبا اندازه ی برنج و یا تیکه های برنج :n02: گرچه برنج نیستن. این عکس رو روی نت دیدم، یه چیزی تو همین مایه ها، مثل اینکه بشون میگن سنگ لوزه:

یه چنتا کتبا هم برای رفع این مشکل هست ولی همه 27$ قیمت دارن و من نتونستم از جایی PDF گیر بیارم.
احتمالا شما هم مشکل منو دارید... من طوری بود که توی آیینه همون ذرات سفید رو میدیدم... ذره که چه عرض کنم...
با انگشت... والا چیز بهتری پیدا نمیکردم، گرچه فکر نمیکنم بهداشتی باشه. ناخونای انگشت اشاره ام رو میگیرم و کامل تمیز ضدعفونی میکنم، بعدش تمیز میکنم... کاریه که دکتر گفت بکنم...
بهترین راه حل هم جراحی و خارج کردن لوزه هاست... ولی توصیه نمیشه به همه...

ba maram
27-07-2013, 00:51
به به چه عکسایی :n02: همه دارن میارن بالا این تاپیک رو می بینن فک کنم :n09:
آقا من که ناخون ندارم با چی اون تیکه های لعنتی رو در بیارم ؟ :n08: (شوخی)
حالا یه چند وقتی این کارارو می کنم ببینم چی میشه
:n18:

soroosh_cz
27-07-2013, 00:56
به به چه عکسایی :n02: همه دارن میارن بالا این تاپیک رو می بینن فک کنم :n09:
آقا من که ناخون ندارم با چی اون تیکه های لعنتی رو در بیارم ؟ :n08: (شوخی)
حالا یه چند وقتی این کارارو می کنم ببینم چی میشه
:n18:

:n02: خودمون کم میاریم بالا... ما که در معرضشیم :n02: هی زیارتشون میکنیم
من میگم با ناخون نکن اینکارو...
حالا دست بزنی متوجه میشی، لوزه خیلی حساسه و نرمه، حدا بی ناخون هم بش فشار بیاد ممکنه خون بیاد.
باید دستت رو بکنی تو حلقت، با انگشت پشت لوزه رو تمیز کنی، هر از چندگاهی هم فشار کوچیکی به لوزه وارد کن چون پشتش جمع میشه.

راستی اگر بعد از اینکه این کار رو کردی، فهمیدی توی حلقت و بوی دهنت بدتر شده، بدون که تیکه ها، جدا شدن ولی شسته نشدن... حتما آب غرغره کن و مطمئن شو خارج شدن :n25::n25:

raana
27-07-2013, 17:53
عکس رو بزارین تو اسپویلر...ملت نبیبنن خوب:n02:

اون لینک دومی که داده بودم رو مطالعه میکردین..توضیح داده شده بود....

وجود ذرات سفید رنگ تو گلو .......اون ذرات به سنگ لوزه معروفه...
به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید
داروی این مشکل یه قرص ساده هست که برای از بین بردن باکتری های بی هوازیه
2-3 روز که این قرص رو بخورید خیلی سریع سنگهای لوزه از حلق پاک می شه
و ماده ی غذایی که باعث تشدید این مشکل میشه شکر هست...حالا به هر صورتی شکلات- شیرینی و...

شستشوی مداوم گلو با آب نمک بسیار توصیه میشه.........

البته بعد از اتمام مصرف دارو..معمولا این مشکل باز برمیگرده(البته بازم بستگی به بدن فرد داره)...که تنها راهش جراحی هست........

باغبون
28-07-2013, 23:14
سلام
فکر کنم اگر شما فقط روزی سه بار مسواک بزنید یعنی بلافاصله بعد از صبحانه، ناهار و موقع خواب تجربه خوبیه بعد از یک مدت احساس میکنید که دیکه دهان بوی بد نمیده امتحانش ضرری نداره این یه تجربه شخصیه(البته اگر مشکل از جای دیگه نباشه).ضمنا میوه و غذاهای فیبر دار هم برای از بین بردن بوی بد دهان خیلی خوبن.یکی از عواملی که باعث بد بو شدن دهان افراد میشه اینکه دهان خشک میشه پس اب زیاد بخورید.این چیزایی که نوشتم تجربه شخصیه و مطمئنا در مورد همه ادمها جوابگو نیست اما ارزش تجربه کردن داره:n01:

سوگل.
29-03-2014, 21:07
دوستابی که مشکل هیلیکوباکتر داشتن درمان شدن؟؟

Ar@m
29-03-2014, 21:41
اگه منظورتون اینه که آیا هلیکوباکتر درمان شدنیه یا نه, بله کاملا درمان شدنیه

سوگل.
29-03-2014, 22:29
یعنی شما دارو مصرف کردید و کامل نتیجه گرفتید؟

Ar@m
29-03-2014, 23:09
نه. یعنی من درسشو خوندم و اگه قابل قبوله واستون تو کتابای پزشکی نتیجه گرفتن کامل خوب میشه هرچند امکان عود هست : دی

سوگل.
30-03-2014, 16:43
نه. یعنی من درسشو خوندم و اگه قابل قبوله واستون تو کتابای پزشکی نتیجه گرفتن کامل خوب میشه هرچند امکان عود هست : دی

خب دلیل اینکه انتی بیوتیک های مختلفی تجویز میشه چیه
منظورم اینکه برای هر مریضی چرا انتی بیوتیک های مختلفی تجویز میکنن و همه شون یکی نیست ؟
مثلا برای یکی از دوستانم ترکیب مترونیدازول +
آموکسی سیلین +رانیتیدین تجویز کرده بود که اون دوستم نتیجه گرفت ولی من نه!!!!
یه پزشک دیگه بیسموت، آموکسی سیلین و پنتوپرازول و مترادینازول نسخه کرده بود:n27:
این ترکیبو هنوز امتحان نکردم
و مجبورم تا وقتی که درمان نشدم مترو نیدازول بخورم:n03:

Ar@m
30-03-2014, 21:18
علتش اینه دوستتون جزو 85-90% موارد اکثریتی بوده که به درمان دارویی معمول هلیکوباکتر جواب میدن ولی شما جزو اون 10 تا 15 درصد مواردی هستی که درمان با شکست مواجه میشه و جواب نمیده. درصورت شکست درمان همونطور که پزشک دوم براتون تجویز کرده از رژیم درمانی 4 دارویی استفاده میکنن که شما شروع نکردی بخوریش!
دارو ها رو شروع کنین بعد از 2 هفته نتیجه اش رو میبینین

سوگل.
31-03-2014, 20:27
مرسی از پاسخگویی تون ولی مشکل اینجاست که این دارو 4 ترکیبه برای من تجویز نشده
منم مشکل هیلیکوباکتر دارم منم میتونم استفاده کنم یانه حتما باید پزشک برام تجویز کنه

THe DARk NighT .98
31-03-2014, 21:01
زیاد مسواک بزنید
آدامس بجوید
سبزیجات زیاد بخورید تاثیر داره

Ar@m
31-03-2014, 22:09
خواهش میکنم
حتما باید پزشک براتون شروع کنه. نه فقط بخاطر اینکه داروهای درمان هلیکوباکتر به نسخه پزشک احتیاج دارن بلکه به این خاطر که شما با یه فوق تخصص هم مشاوره ی اینترنتی یا تلفنی بکنی هیچوقت ارزش صحبت و معاینه ی رودر رو تو مطب یه پزشک رو نداره

سوگل.
01-04-2014, 11:19
خب برای تشخیص قطعی هیلیکوباکتر چه آزمایشی تجویز میشه
یا حتما باید اندوسکوپی صورت بگیره؟

raana
01-04-2014, 17:25
خب برای تشخیص قطعی هیلیکوباکتر چه آزمایشی تجویز میشه
یا حتما باید اندوسکوپی صورت بگیره؟

راههای تشخیص....آزمایش خون-آندوسکوپی-تست تنفس-نمونه برداری و....

معمولا در مرحله اولیه..آرمایش خون انجام میشه.... اگر موردی مشاهده بشه .......... بعد از اون آندوسکوپی و نمونه برداری از جدار معده صورت میگیره

سوگل.
03-04-2014, 10:10
راههای تشخیص....آزمایش خون-آندوسکوپی-تست تنفس-نمونه برداری و....

معمولا در مرحله اولیه..آرمایش خون انجام میشه.... اگر موردی مشاهده بشه .......... بعد از اون آندوسکوپی و نمونه برداری از جدار معده صورت میگیره
خب من ازمایش خون دارم و ماله همین چند روز پیشه از کجای ازمایش خون تشخیص میدن؟میشه بیشتر توضیح بدید
ببخشید من انقد سوال میپرسم

raana
03-04-2014, 21:35
تو جواب آزمایش خون یه مورد به اسم H.pylori هست اگر اشتباه نکرده باشم....که رنج نرمال زده شده...در کنارش هم جواب آزمایش شما.....البته آزمایش خون زیاد دقیق و قطعی نیست.....

معمولا آندوسکوپی نتیجه قطعی رو نشون میده....و بعد از درمان هم تست تنفس یا آزمایش مدفوع انجام میشه....تا نتیجه درمان مشخص بشه...

خواهش میکنم دوست عزیز:n01:

aghameysam
12-02-2015, 02:00
بعد اگه تو تمام موارد گفته شده چيزي ديده نشد چي؟

hani.h
11-04-2015, 09:08
منم مشكل بوي دهان دارم كه به طور ناگهاني تو حلقمه ولي اين چيزايي كه ميگين نداشتم و نديدم خيليم دكتر رفتم :n28:

aghameysam
16-04-2015, 11:22
منم مشكل بوي دهان دارم كه به طور ناگهاني تو حلقمه ولي اين چيزايي كه ميگين نداشتم و نديدم خيليم دكتر رفتم :n28:

سرطان بوی دهان داری؟
من حرف می زنم اينجا پستم دلت ميشه

M.R.S.
16-04-2015, 17:02
در موارد بسیار نادر سرطان های دهان و حلق میتونن با بوی بد دهان تظاهر کنن
بیشتر علت بوی بد دهان بیماری های دهان و دندان مثل پوسیدگی و عفونت لثه و.... هست
در ورجه بعدی بیماری های مربوط به بینی و راه هوایی مربوط به اون
در درجه بعد لوزه ها عامل بوی بد دهان هستند
بیماری های معده و حلق نباید باعث بوی بد دهان بشه
بهتر هست برای بررسی و رفع مشکل به دندانپزشک مراجعه کنین
متخصصین گوش و حلق و بینی هم میتونن کمک کنن

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

raana
17-04-2015, 12:41
سرطان بوی دهان داری؟
من حرف می زنم اينجا پستم دلت ميشه

دوست عزیز.....سرطان بوی دهان که میگید...ذهنیت کاربران رو به سمت سرطان میبرید.....باعث نگرانیشون میشید....

در صورتی که شما منظورت به خاطر بوی بدی هست که به هیچ عنوان از بین نمیره...به خاطر همین میگی سرطان بوی دهان که نیازی هم به استفاده از این واژه نیست....هالیتوز نام صحیح این مشکل هست.....

ba maram
17-04-2015, 13:13
سلام دوستان
می بینم که تاپیکی که استارت زدم مفید بوده و خیلیا این مشکل رو تا حدی دارند
من فردا جواب آزمایشی که به تازگی دادم رو قراره برم بگیرم
آزمایش کامل هست
خون ادرار و مدفوع
دوستان به نظرتون چه نکاتی رو باید ببینم توی آزمایشم تا نشان دهنده ی ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری باشه ؟؟
ممنون

aghameysam
17-04-2015, 16:32
دوست عزیز.....سرطان بوی دهان که میگید...ذهنیت کاربران رو به سمت سرطان میبرید.....باعث نگرانیشون میشید....

در صورتی که شما منظورت به خاطر بوی بدی هست که به هیچ عنوان از بین نمیره...به خاطر همین میگی سرطان بوی دهان که نیازی هم به استفاده از این واژه نیست....هالیتوز نام صحیح این مشکل هست.....

سلام .اتفاقا دوست عزيز اين نوع بوی دهانی كه من دارم ميگم و دوستان بهش اشاره كردن از سرطان بد تره و بوی دهان معمولی نيست معمولا تمام بوهای دهان با چند روش شناسایی و پيدا ميشن كه كه اين مورد اصلا تاحالا هيچ دكتری نه شناسایی و نه درمانش كرده منبع هم انجمنی هست که از چندين سال پيش 50هزار كاربر داشته و از اين مشكل رنج می بردند وانجمن ايرانيش كه يك ماه 15 نفر و اين وبلاگ كه كامنتهاشو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونين ببينين چقدر هستند كه تاحالا نتيجه ای نگرفتند

البته دوستان تكرار می كنم كه اين يك نوع از بوی دهان معمولی نيست و دوستانی كه بوی دهان تازه دچار ميشن اينجارو نخونن چون اين يك مشكل چندين ساله هست و مشكل شما راحت حل ميشه
لطفا پستهای منو پاك نكنيد فقط هدفم كمك و اطلاع رسانی هست

aghameysam
17-04-2015, 16:35
سلام دوستان
می بینم که تاپیکی که استارت زدم مفید بوده و خیلیا این مشکل رو تا حدی دارند
من فردا جواب آزمایشی که به تازگی دادم رو قراره برم بگیرم
آزمایش کامل هست
خون ادرار و مدفوع
دوستان به نظرتون چه نکاتی رو باید ببینم توی آزمایشم تا نشان دهنده ی ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری باشه ؟؟
ممنون
تجربه ی من با اين آزمايشات زياد بوده و هر آزمايشی بشدی ميگن هيچيت نيست :) البته باز پيشكسوتها هستند اون تجربه بود

ba maram
17-04-2015, 18:32
ممنونم
خواهشمندم دوستان اهل فن دکتری هم بیان و نظرشون رو بیان کنند

hani.h
18-04-2015, 08:32
اگر تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیاین من کامل درمورد مشکلم توضیح دادم کسایی دیگه هم که این مشکل رو دارن هستن لطفا بیاین اوجا تا با هم به یه نتیجه ای برسیم

hani.h
18-04-2015, 10:19
ميشه سايت رو معرفي كنين ؟؟

aghameysam
20-04-2015, 23:33
ميشه سايت رو معرفي كنين ؟؟
badboo.blogfa.com

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-02-2018, 23:23
سلام

چند وفت پیش هم یک برنامه پزشکی در یک کانال برون مرزی نصون داد که یک دکتر متخصص گوش و حلق و بینی میگفت : عده ی زیادی از مردم که موقع نفس کشیدن در دماغشون بوی معذرت میخوام مدفوع احساس میکردند , بعد از چند روز شستشوی بینی با مخلوطِ آب جوشیده ی ولرم و نمک )محلول یک دهم درصدی آب نمک( و همزمان نوشیدنِ آب زیاد در طول روز , این مشکلشون حل شده
علتش اینه که اگر بو از سینوسهای گونه و پیشانی باشه , آب نمک باعث توقف رشد و تکثیر باکتریها میشه و آب زیاد خوردن هم باعث رقیق شدنِ ترشحاتِ سینوسها و خروج باکتریها و رفتنش به معده و کشته شدنش با اسید معده میشه .
خودِ آب نمک هم دَخلِ خیلیهاشون رو میاره
غلظتِ آب نمک نباید زیاد باشه و نباید برای روزهای طولانی انجام بشه . مثلاً روزی یک بار و برای دو هفته . بعدش یک هفته نباید انجام بشه و نتیجه رو ببینید و بهداشت رو هم رعایت کنین تا دوباره سینوسها آلوده نشه
اگر باعث خونریزی از بینی میشه پس باید متوقف بشه و برید پیش دکتر متخصص
اگر بوی بدِ مُزمن هست باید با رادیولوژی از سر مکانِ عفونت مشخص بشه .
رنگِ مکان عفونت روشنتر دیده میشه در عکس رادیولوژی . باید درمان بشه با آنتی بیوتیکِ مناسب توسط دکتر متخصص
================================
نکته مهم :
آبی که باهاش کانال بینی و سینوسها شستشو داده میشه باید حتماً استریل باشه
اگر مشکل بودجه ندارید از داروخانه آب نمکِ استریل بخرید و در جای تاریک و خنک نگهداری کنین .

بهتره هر بار فقط دو بسته کوچک بگیرید یعنی 250 سی سی (ربع لیتری) یا نیم لیتری تا زود مصرف بشه و مدتِ زیاد باز نمونه
باید دمای آب موقع شستشو در حد بدن باشه یعنی 37 یا 40 پس قبل از مصرف در جایی بذارید که سرد نباشه
از داروخانه سک ظرف یا قوری مخصوص شستشوی بینی هم بخرید و طبق دستورش ازش استفاده کنید
اگر از آب جوشیده استفاده میکنین باید حداقل 2 دقیقه به آرامی بجوشه و بعدش دربش رو ببندید تا ولرم بشه و استفاده کنین .
شستشوی دهان و غرغره هم خیلی مفید هست با اضافه ی همون آبِ جوشیده ی ولرم شده
آب نمکِ غرغره و دهان شویی لازم نیست استریل باشه ولی باید تمیز و قابل شرب باشه
بعد از شستشوی بینی و دهان تا 20 دقیقه چیزی نخورید و نیاشامید
غرغره و دهان شوئی با آب نمک باید 45 دقیقه بعد از مسواک زدن انجام بشه . بهتره نخ هم زده بشه تا آبنمک بهتره بین دندانها نفوذ کنه .

آب نمک باعث توقف رشر باکتریها در زیر لثه و بین دندانها میشه
اشکف نداره که آب نمکِ غرغره و دهان شویی شورتر از آبنمکِ شستشوی بینی باشه
بعد از شستشوی حلق و دهان , با دهانِ بسته لبها رو خوب آب بکشین تا آب نمک نباشه روش چون ممکنه باعث خشکی لبها بشه
بعضیها وقتی آب میره توی بینیشون احساس تیر کشیدن پیشانی و گونه دارند که نشان از رسیدن آب به سینوسها هست . اگر در موقع شستشو با آب نمک استریل هم همینطور بشه خوب هست چون نشان از رسیدن آبنمک به حفره ها و یا کانالهای بین سینوسها و بینی داره
گاهی خم شدن پایین آوردنِ سر بعد از بالا کشیدنِ آب نمک باعث میشه بهتر بره توی کانالهای بین بینی و سینوس
نکته بسیار مهم :
با شستشوی بینی با آبنمک , بویائی ضعیف میشه و کمتر بوی بد از بینی حس میکنین .
این موضوع نباید فریبتون بده . دیگران با بینی سالم و قوی باید بهتون بگن که آیا بوی بد کم شده یا از بین رفته یا نه
خوردن دوغ , ماست شل , پنیر نرم , خیار و هندوانه اصلاً براتون خوب نیست . باید کلاً متوقف بشه شاید تا آخر عمر
برای گرفتن کلسیم و ویتامینها از ماست کیسه رفته به مقدار کم , میوه های کلسیم دار استفاده کنین . خوردن 3 روز یک بار قرص جوشان مولتی ویتامین در تقویت سیستم ایمنیتون خیلی تاثیر داره خصوصاً اگر میوه خور نیستید
گوشت قرمز کم بخورید خصوصاً گاو و گوساله
سرخ کردنی تا میتونین نخورید چه سالم باشید چه بیمار . خصوصاً اگر با حرارت زیاد سرخ شده و رنگش هم قهوه ای تیره شده . سرخ کردنی باید در دمای کم با روغن زیتون یا کانویل باشه و درب ماهیتابه پوشانده بشه تا حرارت حبس بشه تا با شعله ی کمتر سرخ بشه و مغز پخت بشه و طلایی بشه فقط . قطعات گوشت باید حدود یک سانت تا 1.5 سانت ضخامت داشته باشه تا با شعله کم مغز پخت بشه . اینطوری روغن هم سرطانزا نمیشه . روغن زیتون باید شفاف و سبز روشن یا طلایی روشن باشه . تیره خطرناکه
هله هوله خوری و بدخوری و روی هم خوری و پرخوری رو تعطیل کنین . پرونده ی کالباس و سوسیس و کباب کوبیده مغازه ها و اینها رو ببندید چه بیمار باشید چه سالم و در هر سِنی
پرونده ی خوردنِ سبزیجات و میوه جات ضدعفونی نشده رو ببندید تا آخر عمر . چه بیمار باشید چه سالم , از داروخانه مایع ضدعفونی بخرید و طبق دستورش مصرف کنید
مراقب باشید دوباره آلودگی به سینوسهاتون نرسه مثل زیاد نماندن در جای شلوغ و سربسته . اگر مجبورید پس ماسک بزنید و ماسک رو هم اگر بشه در آب جوش استریل کنین در هر روز یا دور بندازین .
تا میتونین از دست دادن و روبوسی دوری کنین و بعدش دست به دهان و بینی و چشمتون نزنید تا با آب و صابون 20 ثانیه مالش بدین و خوب آب بکشید و با حوله تمیز یا دستمال کاغذی تمیز خشک کنین
إن شاء الله نتیجه ی خوبی خواهید گرفت .
تجربتون رو اطلاع رسانی کنین

Life24
05-02-2018, 09:51
با سلام
در بوی دهان انجام این مراحل ضروری هست

1- مراجعه به دندانپزشک جهت درمان تمام پوسیدگی ها و درصورت داشتن جرم انجام جرم گیری
2- مصرف روزانه نخ دندان و دو بار مسواک و کشیدن مسواک روی زبان
3-مراجعه به متخصص گوش و حلق بینی برای معاینه که سینوزیت نداشته باشند و اگر دارن درمان کنند
4-درصورت حل نشدن مراجعه به متخصص داخلی (یا فوق تخصص گوارش و کبد) برای حل مشکل معده
5- قبل از خوابیدن تا چند ساعت غذا نخورید و شب ها غذا تند و چرب هم نخورید و چند ساعت قبل خواب غذا بخورید چون ریفلاکس معده باعث بوی دهان در روز میشود.
6- داشتن اعصاب آرام و نداشتن استرس و تغذیه مناسب مثل میوه و دوری از فست فود

اینکارها انجام بدهید تا 100 درصد مشکل حل میشود

buttheme
01-03-2018, 22:27
سلام

به نظر شما واسه صبح وقتی دهن بود میده باید چیکار را کرد ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2018, 23:35
سلام
به نظر شما واسه صبح وقتی دهن بود میده باید چیکار را کرد ؟

سلام
تمیز بودن دندانها از پلاک . پلاک بوی بسیار بدی داره . باید حداقل سالی یک بار جرم گیری بشه دندانها با رعایت بهداشت و وسایل ضدعفونی شده وگرنه باعث انتقال بیماریهای خطرناک از یک بیمار به بیمار دیگه میشه
نداشتن دندان خراب . یعنی یا پر بشه یا کشیده بشه . و اگر کشیده بشه بهترین کار اینه که فوراً به جاش دندان ایملنت کاشته بشه باکیفیت بالا . نه چینی و تقلبی .
عفونی نبودن لثه ها
درست مسواک زدن قبل از خواب و تمیز کردنِ روی زبان از غذای خورده شده
نخ زدن قبل از خواب
کاهش غذاهایی که تولید بوی بد میکنه مثل ترشیها
فرصت ندادن به مواد غذایی ترش و مواد غذایی شیرین و مواد خمیری در دهان . یعنی بعد از خوردن اینها دهان خوب آبکشی بشه و تا حد زیادی شسته بشه از اون مواد (مسواک زدن فوراً بعد از غذاهای ترش ممنوع چون مینا نرم شده و مسواک بهش صدمه میزنه . باید فقط با آب خالی آبکشی بشه و نیم ساعت بعدش مسواک زده بشه )
نیم ساعت بعد از مسواک و نخ , شستشوی دهان و حلق با آب تمیز و نمک بهداشتی طبق روشی که در همین صفحه نوشتم . اگر در بینی بوی مدفوع حس نمیشه پس شستشوی بینی لازم نیست اما شستشوی بینی به روشی که گفتم و هفته ای 2 بار برای پیشگیری بسیار مفید هست خصوصاً کسانی که خیلی با اماکن شلوغ و پرجمعیت سر و کار دارند و
سیگار و قلیان و پیپ و الکل خوری ممنوع
اگر با تمام این کارها باز هم دهان بوی بد داره باید سرچشمه ی بو پیدا بشه اول (عفونت لثه ها یا لوزه ها , عفونت ریه ها , عفونت مِری یا معده یا روده )
=================================
نکته ی بسیار مهم برای همه مردم :
تمام مواردِ باید باید بی وقفه ادامه داشته باشه تا آخر عمر و هر روز تا فرصت پوسیدگی و تجمع باکتری و تولید بوی بد پیش نیاد

p===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی