ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايجاد فرم در اكسس و چاپ اطلاعات آن

f.ka
25-07-2013, 22:45
سلام دوستان...خواهش ميكنم اگه ميتونيد به من كمك كنيد چون تو كارم به مشكل برخوردم...
من يه سري جدول دارم تو اكسل كه سه تا ستون...شماره پرونده، آدرس و پلاك و يك نامه نامه دارم ك چاپ شده س و جاي اين سه تا يعني پرونده آدرس و پلاك رو داره حالا ميخوام اين نامه ها رو بذارم تو چابگر و اطلاعات اون اكسل در جاي مناسب روي كاغذ(نامه داخل پرينتر) چاپ شه بهم گفتن فقط از طريق اكسس ميشه..ممنون ميشم بهم كمك كنيد....

reza bastani
26-07-2013, 11:05
سلام
من خوب متوجه نشدم شما چی می خواین اما کلیات کار رو گمونم فهمیدم من قبلاً می خواستم برای مدرسه مون کارت ورود به جلسه چاپ کنم مشکلی شبیه همین داشتم. من یک فایل Access برای این کار درست کردم گمونم یک نگاه بهش بندازی بتونی تغییرش بدی و مشکلت رو حل کنی. اگه دوست داشتی به من ایمیل بزن تا برات بفرستم. (آدرسم rezabastani [@] gmail.com)

f.ka
26-07-2013, 12:21
سلام ممنون ك بهم جواب داديد...ايشالا شما بتونيد بهم كمك كنيد و مشكلم حل بشه آخه يه كار خيلي فوري برام پيش اومده...
من فايل اكسل رو براتون ميفرستم اما چون حجمش زياده تعداد كمي از فيلدهاشو ميزارم...اين اكسل سه تا چهارتا ستون(شماره پرونده،آدرس و پلاك و...) داره با اطلاعات ....يه نامه دارم كه از قبل نوشته شد و 1رينت هم روي برگه آ5 گرفته شده توي نامه قسمت هايي هست بنام شماره پرونده آدرس و پلاك كه خاليه و قراره اين نامه رو داخل پرينتر بذارم و از طريق اطلاعات تو اكسل روي نامه چاپ بشه ...خواهش ميكنم كمكم كنيد ممنون
اينم لينك اكسل مورد نظر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]