مشاهده نسخه کامل
: خط های ابی در مانیتور
immoratal
25-07-2013, 14:55
باسلام
مانیتور من حدود 2 3 هفتهای هست که در اون خط های ابی به وجود اومده و بیشتر خودش را توی رنگ سفید نشون میده میشه راهنمایی کنید که مشکل از چیه؟؟؟ مدل مانیتورم lg 2261vpهست و اینکه با hdmi گرافیک را بهش وصل کردن
راستی اگه جای تاپیک اشتباه هست مدیرهای گرامی به جای درست منتقلش کنند باتشکر :n28::n28:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TREASURES
25-07-2013, 15:03
سلام
شما از کابلای دیگه استفاده کنید برای اتصال به گرافیک .....(بجز HDMI)
ess_1362
25-07-2013, 18:56
به نظر بیشتر نویز میاد
پیشنهاد می کنم با رابط dvi هم یک تستی داشته باشید
باسلام
مانیتور من حدود 2 3 هفتهای هست که در اون خط های ابی به وجود اومده و بیشتر خودش را توی رنگ سفید نشون میده میشه راهنمایی کنید که مشکل از چیه؟؟؟ مدل مانیتورم lg 2261vpهست و اینکه با hdmi گرافیک را بهش وصل کردن
راستی اگه جای تاپیک اشتباه هست مدیرهای گرامی به جای درست منتقلش کنند باتشکر :n28::n28:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک مانیتور دیگه هم سیستم رو چک کنید اگه بازم این مشکل بود یا ایراد از گرافیک است یا درایور گرافیک
ولی اگه با مانیتور دیگه سیستم مشکل نداشت اون مانیتور یا ممکنه ایراد داشته باشه یا مشکل ممکنه از کابل دیتا باشه
رفرش ریت مانیتور اگه روی 60 هرتز است روی 59 هرتز قرار بدید
immoratal
25-07-2013, 20:27
اقا کابل dvi زدم درست شد ولی من از مانیتور خروجی صدا میگیرم واسه همین از hdmi استفاده میکنم راه حل این مشکل چیه؟
اقا کابل dvi زدم درست شد ولی من از مانیتور خروجی صدا میگیرم واسه همین از hdmi استفاده میکنم راه حل این مشکل چیه؟
خوب کیفیت اسپیکر که بهتره
شما از کنسول بازی مگه استفاده میکنید ؟
اگه اینطوری است hdmi هم وصل باشه میتویید با دکمه source بین اونها سوئیچ کنید
ess_1362
26-07-2013, 11:32
کابل hdmi کیفیت خوبی نداره(البته این مدلی که شما استفاده می کنی)
حتما یک کابل با کیفیت و استاندارد تهیه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.