مشاهده نسخه کامل
: من میخوام یه ربات بسازم که از مکانی فیلم تهیه کنه و ارسال نماید برای ارسال فیلم باید از چه سرویسی استفاده کنم؟
samadsam
25-07-2013, 11:35
سلام دوستان من میخوام یه ربات بسازم که از مکانی فیلم تهیه کنه و ارسال نماید برای ارسال فیلم باید از چه سرویسی استفاده کنم؟
از اینترنت دردسر های زیادی خواهد داشت و در هر شرایطی امکان پذیر نیست.
Saeed Dz
25-07-2013, 12:11
سلام دوستان من میخوام یه ربات بسازم که از مکانی فیلم تهیه کنه و ارسال نماید برای ارسال فیلم باید از چه سرویسی استفاده کنم؟
البته فکر نمیکنم شما به تنهایی بتونی یک روبات بسازی به خاطر اینکه برای این کار نیاز به یک گروه متشکل از چندین تخصص (برق، مکانیک و ...) هستش.
شما میتونی از سرویس وایرلس استفاده کنی که در واقع بی سیم و تغریبن همه جا قابل دسترس هستش.
samadsam
06-08-2013, 19:41
یه سوال دیگه بدون نیاز به اینترنت میشه فیلم ارسال کرد؟
madadnoki
17-08-2013, 10:42
بله باید از یک device فرستنده و گیرنده که وایرلس هست استفاده کنید ولی فکر میکنم قیمتش خیلی بالا بشه.....اسم device رو یادم نیست........تو google یه سرچ بزن پیدا میشه.....بزن : فرستنده و گیرنده وایرلس رباتیک
میتونی یه کار دیگه هم بکنی....فیلم رو save کنی وقتی روبات برگشت به محل اول ، اون رو ببینی
منظورتون از ارسال فیلم چیه ؟
اگه منظورتون ارسال تصاویر زنده هست که باید یک فرسنده ویدیوی تهیه کنید و خروجی دوربین رو به وسیله اون ارسال کنید و یک گیرنده که به مانیتور وصل شده باشه تا تصاویر رو دریافت کنید
فرستنده ها از 100 میلی وات تا چند وات هستن و بردشون هم از 200 متر - تا 30 -40 کیلومتر میتونه باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.