ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشــــاوره برای خرید لپ تاپ سری جدید

mojtaba-h
25-07-2013, 03:56
با سلام خدمت دوستان عزیز.چند مدتیه میخوام لپ تاپ بگیرم.نهایت بودجمم 2500 هستش.واسه خرید هم عجله ندارم.به نظرتون الان بخرم یا نگه دارم مهرماه که لپ تاپای جدید میان ازونا بخرم؟؟؟؟؟ ؟این لپ تاپای سری جدید i5 ندارن فقط i7 هستن؟؟؟؟؟؟؟؟چون فک نکنم بودجم به i7 ها برسه:n27: نظرم رو Asus N550 jv هستش.البته اگه i5 شون هم بیاد
ممــــــنـــون

Highbury
25-07-2013, 09:57
هر وقت نیاز دارید تهیه کنید و هروقت نیاز داشتین تاپیک بزنید. نمیشود تا مهرماه 10 صفحه پیش بریم
تا 2500 بهترینها v3 571- hp 4540- lenovo z500 می باشند

3aman021
25-07-2013, 12:56
هر شرکتی وقتی جنس هاش رو وارد بازار میکنه از بهترین ها شروع میکنه بعد متوسط و بعد ضعیف ها رو وارد بازار میکنه.لپ تاپ های جدید هم همینطور هیچ شرکتی نمیاد اولین لپ تاپش رو با پردازنده ci5 معرفی کنه پس مدلهای معرفی شده و یا عرضه شده جدید فعلا همگی پردازندشون ci7هستند این دلیل نمیشه که هیچ مدلی با پردازنده ci5 تولید و عرضه نشه . به تدریج وارد بازار خواهند شد!

Abdolreza2012
25-07-2013, 17:12
دوستان از اوله مهر لپ تاپ های سری جدید معرفی میشه؟؟؟؟؟
به نظرتون حدود قیمتشون چنده؟
امکان داره با ورود اونها لپ تاپ های موجود الان قیمتشون کم بشه؟

Highbury
25-07-2013, 17:16
نه عزیز لبتاب موبایل نیست که قیمتش سقوط آزاد کنه
الان 4530 و 5110 مگه ارزان شدن؟ حتی از سری جدیدخودشون هم گرونتره.
دوستان باور کنید دو ماه بعد قرار نیست عنصر جدیدی کشف بشه، یا دلار بشه 500 تومان یا پژو 405 قابلیت پرواز رو بدست بیاره.
تکنالاژی همین است. اون زمان که میگفتم تفاوتی بین سندی بریج و ایوی بریج نیست کجا بودین.
لبتاب رو هروقت لازم داری بخر و در اون زمان ببین چی تو بازار موجوده.
تصور اینکه مردم فکر میکنن 4 ماه بعد حدود 50 هزار کمتر میشه آزارم میده. آقاجان شما تا 4 ماه بعد بیشتر از 50 تومان از لبتاب استفاده میکنید. قرار نیست که 3-4 ماه توی موزه یا صندوقچه بذاریدش. استفادش رو میکنید و بابتش پول میدین
چند کشور رفتم، این خصلت رو فقط توی ایران دیدم.

Abdolreza2012
25-07-2013, 17:27
نه عزیز لبتاب موبایل نیست که قیمتش سقوط آزاد کنه
الان 4530 و 5110 مگه ارزان شدن؟ حتی از سری جدیدخودشون هم گرونتره.
دوستان باور کنید دو ماه بعد قرار نیست عنصر جدیدی کشف بشه، یا دلار بشه 500 تومان یا پژو 405 قابلیت پرواز رو بدست بیاره.
تکنالاژی همین است. اون زمان که میگفتم تفاوتی بین سندی بریج و ایوی بریج نیست کجا بودین.
لبتاب رو هروقت لازم داری بخر و در اون زمان ببین چی تو بازار موجوده.
تصور اینکه مردم فکر میکنن 4 ماه بعد حدود 50 هزار کمتر میشه آزارم میده. آقاجان شما تا 4 ماه بعد بیشتر از 50 تومان از لبتاب استفاده میکنید. قرار نیست که 3-4 ماه توی موزه یا صندوقچه بذاریدش. استفادش رو میکنید و بابتش پول میدین
چند کشور رفتم، این خصلت رو فقط توی ایران دیدم.

عزیز ، من دنباله جدیدترینم نه ارزونترین ( در عین حال با قیمیت مناسب )
من میخوام سیستمی بخرم که تو بازی چندسال منو ساپورت کنه
50 تومن پولی نیست که بخوام بخاطرش 4 ماه صبر کنم.سئوال منم ربطی با رئیس جمهور بعدی نداشت که شما فکر میکنی من منتظرم تا بیاد و معجزه کنه که قیمیت دلار بشه 510 تومن
در ضمن تفاوت بین سندی بریج و ایوی بریج چه ربطی با سئوال من داره یا اینکه شما چند تا کشور رفتین؟
به من ربطی نداره کی چه خصلتی داره یا قراره 4 ماه دیگه عنصری کشف بشه که مثلا 405 پرواز کنه

تکنالاژی = تکنولوژی :n02: تلفظ انگلیسیش رو به فارسی نوشتی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما ناظری ، پس جواب سئوال رو بده ( چیزایی که بعدش گفتی ربطی به سئوال من نداشت ):n15:

Highbury
25-07-2013, 22:06
شما ناظری ، پس جواب سئوال رو بده ( چیزایی که بعدش گفتی ربطی به سئوال من نداشت )

دوست بزرگوار
جواب سوال شما را جامع دادم.
هیچکس آینده را پیش بینی نمیکنه. یکی از کاربرا سال گذشته بنده را متهم کرده بود به کسی که بازاری هستم و مردم را به گران خریدی توصیه میکنم. گرچه اون موقع اصلا ایران نبودم
در جواب گفتم اگر کسی نیاز داره مشاوره میگیره . من مشاور کارهای کلان اقتصادی نیستم که بگم صبر کن یا اقدام کن. چند ماه بعد پ خ داد کاش همون وقت میخریدم چون لبتاب دو برابر گران شد. برای من مهم نبود که گران میشه یا نمیشه. من کار خودم را کردم
هیچکس از آینده خبر نداره.

Abdolreza2012
26-07-2013, 01:25
دوست بزرگوار
جواب سوال شما را جامع دادم.
هیچکس آینده را پیش بینی نمیکنه. یکی از کاربرا سال گذشته بنده را متهم کرده بود به کسی که بازاری هستم و مردم را به گران خریدی توصیه میکنم. گرچه اون موقع اصلا ایران نبودم
در جواب گفتم اگر کسی نیاز داره مشاوره میگیره . من مشاور کارهای کلان اقتصادی نیستم که بگم صبر کن یا اقدام کن. چند ماه بعد پ خ داد کاش همون وقت میخریدم چون لبتاب دو برابر گران شد. برای من مهم نبود که گران میشه یا نمیشه. من کار خودم را کردم
هیچکس از آینده خبر نداره.

بله
حرفتون رو کاملا قبول دارم ولی خب من دنبال یه لپ تاپ در حد 2500 هستم ولی هیچ گزینه خوبی پیدا نکردم.یعنی نه اینکه نباشه ها ولی مثلا یکی همه چیش خوبه ولی گرافیکش ضعیفه و ....
خلاصه اینکه چیزی باشه که راضی کننده باشه پیدا نکردم
حالا به نظرتون بهترین لپ تاپی که با این قیمت بشه گرفت چیه؟نهایت 2600
بعد برند مهم نیست فقط یه چیز خوب باشه که کیفیت خوبی داشته باشه
برای کارها و بازی های معمولی
بعد اینکه cpu ترجیحا ci7 و گرافیک هم 2 باشه
من خودم دو مدل مدنظرم هست
که هر دو مدل یه عیب هایی داره
1 _ HP Pavilion g6-2314se
که صفحه نمایشش براقه و اذیت میکنه ولی سیستم کلیش خوبه
2_ HP Pavilion g6-2314sh
که به نظر گرافیکش از بالایی ضعیفتره و هاردش هم 750 گیگه ولی صفحه نمایش و کیفیته بهتری داره

حالا نظرتون بینه این دو کدوم خوبه؟
و با توجه به بودجم دیگه چه لپ تاپی خوبه؟
مرسی

m0fidi
26-07-2013, 01:33
بله
حرفتون رو کاملا قبول دارم ولی خب من دنبال یه لپ تاپ در حد 2500 هستم ولی هیچ گزینه خوبی پیدا نکردم.یعنی نه اینکه نباشه ها ولی مثلا یکی همه چیش خوبه ولی گرافیکش ضعیفه و ....
2_ HP Pavilion g6-2314sh
که به نظر گرافیکش از بالایی ضعیفتره و هاردش هم 750 گیگه ولی صفحه نمایش و کیفیته بهتری داره

مرسی

سلام
چرا به z500 -i7با گرافیک 740 نگاهی نمیندازی?میدونم صفحه نمایش تعریفی نداره ,تو این رنج قیمت یه چیز بی نقص و کامل نداریم هر کدوم یه جورین در هر صورت بسته به اولویتتانن باید انتخاب کنید.

Abdolreza2012
26-07-2013, 01:59
سلام
چرا به z500 -i7با گرافیک 740 نگاهی نمیندازی?میدونم صفحه نمایش تعریفی نداره ,تو این رنج قیمت یه چیز بی نقص و کامل نداریم هر کدوم یه جورین در هر صورت بسته به اولویتتانن باید انتخاب کنید.

بی نقص که میدونم با این قیمت نمیشه ولی یه چیز تقریبا کامل
z500 رو هم دیده بودم
چندتا مشکل داره که یکیش همون صفحشه دومی اینکه داغ میکنه زیاد
که برای من که احتمالا باهاهش بازی میکنم زیاد خوب نیست
سوم اینکه رمش 6 گیگه و اون دوتایی که من گفتم 8 هستن
و یه مورد دیگه که البته مطمئن نیستم اینه که شنیدم باتریش در نمیاد

+
ممنون ولی حالا اگه شما جای من بودین چه مدلی رو انتخاب میکردین؟

Abdolreza2012
26-07-2013, 13:55
Abdolreza jan Kollan mozue topic ro Avaz kardia:n02:
Albatte Eibi nadare mn khodamam Donbale ye loptope monaseb tu in rengam
Asus N43SM ham tarifesho shenidam be unam fek kon:n05:
ببخشید مجتبی جان چون دیدم بودجمون یکیه گفتم منم همین جا درخواست مشاوره بدم :n16:
asus هم که گفتیو نگاه کردم کیفیتش خوبه و سیستمش یکم پایینتره از اون چیزایی که مدنظرم هست
حالا تو یه نگاه به لپ تاپ هایی که من گفتم بکن شاید خوشت اومد
( فارسی بنویسی بهتره:n16:)

sarafara
26-07-2013, 14:05
دقیق منهم با همین بودجه میخوام لپ تاپ بگیرم...منتها حداکثر تا یه هفته دیگه باید انتخابم رو کرده باشم ...از زد 500 و ایسر وی 3 بدم نمیاد...شما گزینه بهتری نمی شناسین ؟ ...

Abdolreza2012
26-07-2013, 14:10
دقیق منهم با همین بودجه میخوام لپ تاپ بگیرم...منتها حداکثر تا یه هفته دیگه باید انتخابم رو کرده باشم ...از زد 500 و ایسر وی 3 بدم نمیاد...شما گزینه بهتری نمی شناسین ؟ ...

شما یه نگاه به hp 4540sh بکنین
لپ تاپ خوبیه

sarafara
26-07-2013, 14:25
شما یه نگاه به hp 4540sh بکنین
لپ تاپ خوبیه
بله این مدل رو از نزدیک هم دیده ام ولی از نظر ظاهری چیزی میخوام که باریک و حداقل شبیه اولترابوکها باشه ! جدا از اینکه سخت افزارش هم قوی باشه !....پیدا میشه ؟:n13:

Abdolreza2012
26-07-2013, 14:30
z500 تقریبا میشه گفت باریک و نزدیک به انتظاراتون هست ولی فکرکنم z500 سخت افزارش ضعیفتره از hp که من گفتم هست و صفحه نمایشش تعریفی نداره

sarafara
26-07-2013, 14:38
خب ...بعد از زد 500 از لپ تاپهای سامسونگ هم خوشم میاد...البته فکر کنم با این بودجه نمیشه سری های بالاشو خرید !

Abdolreza2012
26-07-2013, 14:50
شما کدوم مدل سامسونگ خوشتون میاد ؟
بعد با این z500 مقایسه کنین هر کدوم که بهتر بود بود انتخاب کنین

mojtaba-h
26-07-2013, 15:19
خب ...بعد از زد 500 از لپ تاپهای سامسونگ هم خوشم میاد...البته فکر کنم با این بودجه نمیشه سری های بالاشو خرید !
سلام.2ماهی میشه دنبال یه لپ تاپ خوب میگردم. بعد اپل و سونی که قیمتاشون سرسام آوره ایسوز و لنوو بهترین برند ها هستن.سعی کنین لپ تاپی که میگیرین ازین دو برند باشه.زد 500 هم لپ تاپ خوبیه.همه چیزش عالیه فقط اگه با پلپمپ بودن باتریش و داغ کردنش و صفحه نمایش نسبتا ضعیفش بتونید راه بیایید!!!:n27:
من ایسوز N43sm رو به بقیه لپ تاپها ترجیح میدم.فقط یه ایراد که داره پردازندش از نسل دوم پردازنده هاست.که اونم واسه کاربرای عادی اصلا فرقی نداره.از لحاظ ظاهری هم 20 20:n01:
باز خود دانید...

m0fidi
26-07-2013, 15:47

سلام
سامسونگ تو این رده حرفی واسه گفتن نداره نه اینکه بد باشه ,رقباش بهتر کار میکنن+امتحانشونم پس دادن .
همونطور که دوستمون گفتن بهترینهای الان
Z500
4540
V3
هستند,4540 پردازنده و صفحه نمایشش خوبه ولی گرافیکش ضعیفه ,v3هم بعضیا همینجا ازش ناراضی بودند وگرنه از نظر کارایی با لنوو فرقی نداره و نمایشگر بهتری هم داره ولی طراحی و بدنش ضعیفه خبلیا هم میگن ایسر خرابیش زیاده شخصا چیری ازش ندیدم و خیلیا هم دارن و ازش راضین ولی کلن احتمالاته دیگه .میمونه z500 که برای رفع شدن ابهامات به z500club همینجا م اجعه کنید تا خیالتون راحت شه .باطریشم اگه بعد عمری خراب شد انگار توسط نمایندگی قابل تعویضه
سری k ایسوس هم به اولترا ولی پردازندش ضعیفه.
سلامت باشید

m0fidi
26-07-2013, 15:58
بله
2_ HP Pavilion g6-2314sh

مرسی

دوست خوبم سری g6hp خوبه و کاربراش ازش راضی بودند ولی این نکته رو هم در نظر بگیر که سری g6کیفیت پایین تری نسبت به probook4540 داره نمایشگر و بدنه و...
مثل نسبت سری k ایسوس به سری n
یا سری e1به v3
با اینکه همشون خوبن و کارشون رو درست انجام میدن

سلامت باشید

Abdolreza2012
26-07-2013, 16:27
دوست خوبم سری g6hp خوبه و کاربراش ازش راضی بودند ولی این نکته رو هم در نظر بگیر که سری g6کیفیت پایین تری نسبت به probook4540 داره نمایشگر و بدنه و...
یا سری e1به v3

سلامت باشید

دوست عزیز من تو پست اول یه اشتباه کردم که هر دو تا لپ تاپ رو یکی نوشتم منظورم از دومین لپ تا همون hp4540s-h هست که به نظر گرافیکش ضعیفه

alireza_blue
27-07-2013, 12:27
یا سری e1به v3

سلامت باشید

دوست عزیز چون بحث hp رو کردی میپرسم ..

کیفیت کار سری ENVY نسبت به سری probook‌ یا pavilion چجوریه؟

m0fidi
27-07-2013, 15:37
دوست عزیز من تو پست اول یه اشتباه کردم که هر دو تا لپ تاپ رو یکی نوشتم منظورم از دومین لپ تا همون hp4540s-h هست که به نظر گرافیکش ضعیفه

مشکل نایی که کم و بیش قصد بازی دارند با 4540همینه دیگه چون واقعا نسبت به قیمت کیفیت وطراحی خوبی داره,میمونه z500,v3,msi-cx61 که عز بین اینها با اینکه بسیار به هم نزدیکند z500مطمین تره.البته این یه نظر شخصیه .بهتره از نزدیک ببینید و تحقیق کنید تا انتخاب بهتری کنید.

m0fidi
27-07-2013, 15:46
دوست عزیز چون بحث hp رو کردی میپرسم ..

کیفیت کار سری ENVY نسبت به سری probook‌ یا pavilion چجوریه؟

سلام,
سذی envy فوق العادست.کیفیت نمایشگر,بدنه,اسپیکر....در سطح خیلی خوبیی قرار داره.و معمولا برای کاربری حرفه ای طراحی میشه.

Thor God
27-07-2013, 17:00
بله
2_ HP Pavilion g6-2314sh

مرسی

دوست عزیز در جریان کامل تاپیک نبودم اما متوجه هستم که چی میخوای.
باید یک تاپیک جدید باز میکردید تا صاحب تاپیک به نتیجه میرسید.
تا 2 و نیم هم یه مدل میخواید که همه چی داشته باشه و تاچندین سال هم راحت جواب بده.
باید بگم که همچین چیزی تقریبا محاله باید از یک مورد بزنید. من مدل CX61 از MSI رو پیشنهاد میدم که برای شما هم مناسب هست.(بالاخره یه کم هم باید افزایش بودجه بدی)
سری پاولیون هم و کلا HP برند با کیفیتی هست و میتونید با آسودگی خاطر خرید کنید.

به شخصه با صبر کردن خیلی مخالفم و میگم همین الان بخرید.

بله این مدل رو از نزدیک هم دیده ام ولی از نظر ظاهری چیزی میخوام که باریک و حداقل شبیه اولترابوکها باشه ! جدا از اینکه سخت افزارش هم قوی باشه !....پیدا میشه ؟:n13:

اگر قدرت براتون مهم نیست K56 و z500 انتخاب مناسبی هستن اما هر دو کیفیت نمایشگر پایینی دارن و K56 هم کیفیت بدنه پایینی داره. اما z500 بهتره
بهتره یه تاپیک جدید باز کنید

Highbury
28-07-2013, 00:21
تا 2500 برای گیم z500 خوبه.
مشکل گرم شدن رو نداره. یعنی گرمای پاتولوژیک که مشکل زا باشه نداره.
اگر گیمر حرفه ای نیستید
acer v3
hp 4540
lenovo g580 با گرافیک 635

m0fidi
28-07-2013, 00:32
اگر قدرت براتون مهم نیست K56 و z500 انتخاب مناسبی هستن اما هر دو کیفیت نمایشگر پایینی دارن و K56 هم کیفیت بدنه پایینی داره. اما z500 بهتره

بزرگوار چرا z500 رو ضعیف میدونید مگه پردازندش چه تفاوت محسوسی با cx61 داره?

Abdolreza2012
28-07-2013, 03:12
تا 2500 برای گیم z500 خوبه.
مشکل گرم شدن رو نداره. یعنی گرمای پاتولوژیک که مشکل زا باشه نداره.
اگر گیمر حرفه ای نیستید
acer v3
hp 4540
lenovo g580 با گرافیک 635

شما نظرتون نسبت به CX61 از MSI چیه؟
امروز رفتم پیش یکی از رفیقام که تو همین زمینه فعالیت میکنه در مورد msi پرسیدم گفت این برند کلا زیاد جالب نیست

faded
28-07-2013, 10:40
من دنبال یک لپ تاپ برای کارهای روزمره خانگی میگردم که قیمتش مناسب باشه صفحه نمایش لمسی داشته باشه و DVD RW داشته باشه چون نمی خواهم اکسترنال بخرم و اینکه لپ تاپی هست وب کم نداشته باشه حالا چی پیشنهاد میکنید ؟ و دوم اینکه خرید اینترنتی لپ تاپ درسته؟ چون همان جا تست نمیشه؟

Thor God
28-07-2013, 11:34

بزرگوار چرا z500 رو ضعیف میدونید مگه پردازندش چه تفاوت محسوسی با cx61 داره?

من کجای متن بالا نوشتم z500 ضعیفه ؟ گفتم کیفیت نمایشگرش پایینه.+ که میگن یه کم داغ می کنه و باتریش هم در ابهامه.

امروز رفتم پیش یکی از رفیقام که تو همین زمینه فعالیت میکنه در مورد msi پرسیدم گفت این برند کلا زیاد جالب نیست

دوستتون خیلی اشتباه نمودن.
تو سری گیمینگ msi و Asus بهترین مدل ها رو دارن. البته آلین وارِ دل هم خوبه اما گرونه.مثله رزار.

من دنبال یک لپ تاپ برای کارهای روزمره خانگی میگردم که قیمتش مناسب باشه صفحه نمایش لمسی داشته باشه و DVD RW داشته باشه چون نمی خواهم اکسترنال بخرم و اینکه لپ تاپی هست وب کم نداشته باشه حالا چی پیشنهاد میکنید ؟ و دوم اینکه خرید اینترنتی لپ تاپ درسته؟ چون همان جا تست نمیشه؟

لطفا یه تاپیک جدید باز کنید

m0fidi
28-07-2013, 16:14

منم آنقدر که ازش نقد دیدم ,پیشنهاد ندیدم.البته نمیشه اسمشو بد گذاشت ولی کیفیتش خیلی معمولیه .cx61 سری مبتدیه به این معنی که اولویت تولید کاهش قیمت بوده و با سری گیم قابل مقایسه نیست.

m0fidi
28-07-2013, 16:16
[QUOTE=Thor God;7777411]من کجای متن بالا نوشتم z500 ضعیفه ؟ گفتم کیفیت نمایشگرش پایینه.+ که میگن یه کم داغ می کنه و باتریش هم در ابهامه.

برادر جان سوال اینه که چرا با سری k که اولترا بوکه هم ردش کردی?
پ.ن:به متن خودتون یه نگاهی بندازین

sAeEd_kHaAn
29-07-2013, 17:41
از بین 4540 و z500 یکی رو انتخاب کن

Thor God
30-07-2013, 01:58
برادر جان سوال اینه که چرا با سری k که اولترا بوکه هم ردش کردی?
پ.ن:به متن خودتون یه نگاهی بندازین
شما الان مشکلت با پست بنده چیه ؟ تو رپلی قبلی یه حرف زدی که جواب دادم اما اینجا یه نکته دیگه داری میگی.
بحث مقایسه هم کاملا درست بود. با توجه به کاربرد هر شخص باید مدل مورد نظر رو بهش معرفی کرد. کسی که گیمر حرفه ای هست قطعا z500 براش خیلی ضعیفه اما فردی که کارهای روزمره خودش رو میخواد انجام بده مثله وب گردی و گوش دادن به موزیک z500 یه لپ تاپ ایده عال میتونه باشه

حالا مشکل شما چیه ؟
متن خودم رو هم دوباره بررسی کردم. نکته مد نظر شما رو ندیدم.

موفق باشید

aminashtari
04-08-2013, 09:55
سلام
یه لپ تاپ hp 4540s دارم. .اصلاً بازش نکردم گارانتی مادیران هست. واقعاً به نسبت قیمت لپ تاپ خوب و قوی هست. ظاهرش هم که واقعاً زیباست. آلومینیوم پولیش خورده. پول لازمم باید ردش کنم اگر خواستید ارزونتر از قیمت بازار میدم. پیغام خصوصی لطفاً

faded
06-08-2013, 20:19
علت اینکه لپ تاپ های جدید درایو نوری ندارن چیه؟؟

sarafara
15-08-2013, 13:05
سلام
سامسونگ تو این رده حرفی واسه گفتن نداره نه اینکه بد باشه ,رقباش بهتر کار میکنن+امتحانشونم پس دادن .
همونطور که دوستمون گفتن بهترینهای الان
Z500
4540
V3
هستند,4540 پردازنده و صفحه نمایشش خوبه ولی گرافیکش ضعیفه ,v3هم بعضیا همینجا ازش ناراضی بودند وگرنه از نظر کارایی با لنوو فرقی نداره و نمایشگر بهتری هم داره ولی طراحی و بدنش ضعیفه خبلیا هم میگن ایسر خرابیش زیاده شخصا چیری ازش ندیدم و خیلیا هم دارن و ازش راضین ولی کلن احتمالاته دیگه .میمونه z500 که برای رفع شدن ابهامات به z500club همینجا م اجعه کنید تا خیالتون راحت شه .باطریشم اگه بعد عمری خراب شد انگار توسط نمایندگی قابل تعویضه
سری k ایسوس هم به اولترا ولی پردازندش ضعیفه.
سلامت باشید

ممنون دوست عزیز..هنوز هم خرید نکرده ام که علتش انتظارم برای کاهش قیمتها بوده که حدودا دویست تومن شاید تو بعضی مدلها ارزونتر شده !.:n13:...نظرتون نسبت به HP Envy M6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه ؟..

3aman021
15-08-2013, 14:44
ممنون دوست عزیز..هنوز هم خرید نکرده ام که علتش انتظارم برای کاهش قیمتها بوده که حدودا دویست تومن شاید تو بعضی مدلها ارزونتر شده !.:n13:...نظرتون نسبت به HP Envy M6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه ؟..لپ تاپ خوبیه.کیفیت صداش حرف نداره .من dv6 داشتم دیزاینش مث همین مدل بود, کیفیت ساخت و بدنش خوب بود منتها خیلی داغ میکرد این مدل چون جدیدتر احتمالا بهتر باشه ,اما گرافیک معمولی داره و برای کارهای گرافیکی آنچنانی پیشنهاد نمیشه!

m0fidi
15-08-2013, 15:17
ممنون دوست عزیز..هنوز هم خرید نکرده ام که علتش انتظارم برای کاهش قیمتها بوده که حدودا دویست تومن شاید تو بعضی مدلها ارزونتر شده !.:n13:...نظرتون نسبت به HP Envy M6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه ؟..

اگه خیلی اهل بازی و کارهای سنگین نیستید بهترین و باکیفیت ترین انتخاب همینه.

sarafara
15-08-2013, 16:20
لپ تاپ خوبیه.کیفیت صداش حرف نداره .من dv6 داشتم دیزاینش مث همین مدل بود, کیفیت ساخت و بدنش خوب بود منتها خیلی داغ میکرد این مدل چون جدیدتر احتمالا بهتر باشه ,اما گرافیک معمولی داره و برای کارهای گرافیکی آنچنانی پیشنهاد نمیشه!

من فقط از ظاهرش رو دوست دارم وگرنه مشخصه که یکمی برای این سخت افزار گرونه ...مدلی رو میشناسین که با سخت افزار خوب چنین ظاهری داشته باشه ؟..:n27:

sarafara
15-08-2013, 16:22
اگه خیلی اهل بازی و کارهای سنگین نیستید بهترین و باکیفیت ترین انتخاب همینه.

دقیقا واسه کارهای گرافیکی میخوام چون برای پروژه های ارشدم لازم دارم...بازی رو هم که هستم...پس ردش می کنین ؟..:n30:

3aman021
15-08-2013, 17:13
ظاهرش شبیه همین باشه؟یکم زودتر میگفتی یه مدل عین همین سراغ داشتم اما خب کمیابه ممکنه دیگه گیر نیاد!!

3aman021
15-08-2013, 17:14
پست تکراری شد

sarafara
15-08-2013, 19:49
ظاهرش شبیه همین باشه؟یکم زودتر میگفتی یه مدل عین همین سراغ داشتم اما خب کمیابه ممکنه دیگه گیر نیاد!!
خب ؟...ولی قیمت تا 2و نیم میلیون !...بیشتر از این نمی خوام هزینه کنم ...

NOR-1
15-08-2013, 20:57

پس z500 بگیرین مدل i7

dahaka.se7en
15-08-2013, 21:02
پس z500 بگیرین مدل i7
z500 modele A ya E
config i7 ram 8 e
قیمتش رو داری؟

NOR-1
15-08-2013, 21:17
z500 modele A ya E
config i7 ram 8 e
قیمتش رو داری؟

با گارانتی سازگار 2600
مدل A وB نداره اون برای بعضی فروشگاهاست برای تفکیک راحت تر جنسهاشون
اما اون کانفیگی که گفتین با گرافیک 635 که قدیمی تره من ندیدم اونی که الان تو بازار هست:
i7 3612
gpu 740 2G
ram 6G
hard 1T

البته دوتا اسلات رم داره یکی 4 و یکی 2
میشه 2 ورداشت جاش 4 گذاشت اما از 8 بیشتر نمیشه

dahaka.se7en
15-08-2013, 23:16
با گارانتی سازگار 2600
اما اون کانفیگی که گفتین با گرافیک 635 که قدیمی تره من ندیدم اونی که الان تو بازار هست:
i7 3612
gpu 740 2G
ram 6G
hard 1T

رم 8 گیگ آمادش تو بازار هست یا حتما باید یکیشو بر داریم جاش 4 بزاریم؟؟؟
مرسی

sarafara
15-08-2013, 23:18
با گارانتی سازگار 2600
i7 3612
gpu 740 2G
ram 6G
hard 1T

دیجی کالا یه فروش ویژه زده...یه نگاهی بندازین مشخصاتشو ..چه طوره ؟

IBM Lenovo IdeaPad Z500-H

2199000 تومان
گارانتی ویستا (الماس) | رنگ شکلاتی | بدنه فوق العاده باریک، زیبا و سبک | قاب صفحه کلید آلومینیومی | مجهز به گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی ۲ گیگابایت Nvidia GeForce GT 740M | کیبورد مجهز به نور پس زمینه

مشخصات کلی :

مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400rpm
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 740M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3aman021
16-08-2013, 00:18
دیجی کالا یه فروش ویژه زده...یه نگاهی بندازین مشخصاتشو ..چه طوره ؟
IBM Lenovo IdeaPad Z500-H 2199000 تومان
گارانتی ویستا (الماس) | رنگ شکلاتی | بدنه فوق العاده باریک، زیبا و سبک | قاب صفحه کلید آلومینیومی | مجهز به گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی ۲ گیگابایت Nvidia GeForce GT 740M | کیبورد مجهز به نور پس زمینهمشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرمپردازنده:Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MBحافظه:6 GB DDR3هارد دیسک:1024 GB 5400rpmکارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 740M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش:15.6" - Bright LEDامکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Portسایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مدل با کانفیگ i7 هم در دیجی کالا با قیمت 2500 موجوده

NOR-1
16-08-2013, 00:40
رم 8 گیگ آمادش تو بازار هست یا حتما باید یکیشو بر داریم جاش 4 بزاریم؟؟؟
مرسی

گفتم الان z500 جدید چه i5 چه i7 رم 6 دارن
اگر خواستین رم رو به 8 ارتقا بدین باید 2 بردارین جاش 4 بزارین
البته این کار گارانتی رو ساقط میکنه چون دستگاه باز میشه

NOR-1
16-08-2013, 00:43
2200 فروش ویژست؟ تو بازار 2.160 میدن

dahaka.se7en
16-08-2013, 08:12
این مدل با کانفیگ i7 هم در دیجی کالا با قیمت 2500 موجوده
کانفیگی که میگی G هست تو دیجی کالا
ولی رمش 6 هست باید بگردیم رم 8 پیدا کنیم یا باید مثلا به فروشنده بگیم آیا ؟؟؟؟
:n05:

dahaka.se7en
16-08-2013, 08:14
گفتم الان z500 جدید چه i5 چه i7 رم 6 دارن
اگر خواستین رم رو به 8 ارتقا بدین باید 2 بردارین جاش 4 بزارین
البته این کار گارانتی رو ساقط میکنه چون دستگاه باز میشه
ینی اینایی که تو دیجی زده رو 8 ه گارانتی نداره ؟؟؟؟
پس چرا زده با گارانتی؟؟؟

sarafara
16-08-2013, 11:25
این مدل با کانفیگ i7 هم در دیجی کالا با قیمت 2500 موجوده

به نظرتون حتما باید کانفیگ i7 رو بخرم ؟...این اولین لپ تاپ منه و...راهنمایی کنین !:n13:

3aman021
16-08-2013, 12:07
به نظرتون حتما باید کانفیگ i7 رو بخرم ؟...این اولین لپ تاپ منه و...راهنمایی کنین !:n13:اگه قصد دارین لپ تاپ تا چند سال براتون بمونه و قدیمی نشه حتما i7 رو انتخاب کنید.در غیر اینصورت ci5

3aman021
16-08-2013, 12:16
کانفیگی که میگی G هست تو دیجی کالاولی رمش 6 هست باید بگردیم رم 8 پیدا کنیم یا باید مثلا به فروشنده بگیم آیا ؟؟؟؟:n05:شما کاربردت هرچی باشه رم 6 هم کافیه!! بعید میدونم بتونی رم 8 پیدا کنی مگه اینکه بدون گارانتی یا گارانتی معتبر نباشه که اونم ریسک خرید رو میبره بالا!!

sarafara
16-08-2013, 12:21
اگه قصد دارین لپ تاپ تا چند سال براتون بمونه و قدیمی نشه حتما i7 رو انتخاب کنید.در غیر اینصورت ci5

البته که نمی خوام زود قدیمی بشه ...پس 7 میخرم !

Capital
16-08-2013, 14:33
بهترین لپ تاپ تو این رنج قیمت فقط و فقط لنوو z500 هست که هم گرافیک و هم پردازنده خوبی داره مخصوصا اینکه این سری که وارد ایران شد دیگه با گرافیک 740M بود.که این گرافیک توانایی اجرای خیلی از بازی ها رو داره.

sarafara
16-08-2013, 18:07
بهترین لپ تاپ تو این رنج قیمت فقط و فقط لنوو z500 هست که هم گرافیک و هم پردازنده خوبی داره مخصوصا اینکه این سری که وارد ایران شد دیگه با گرافیک 740M بود.که این گرافیک توانایی اجرای خیلی از بازی ها رو داره.
بعضی ها نظرشون اینه که کیفت صفحه تصویرش خوب نیست ...شما خودتون از نزدیک دیده این ؟...رنگهاش زنده هستن ؟..

3aman021
16-08-2013, 18:30
این دوستمون که z500 رو معرفی کردند خودشون این مدل رو دارن .کیفیت تصویرش بد نیست...

Dariush Samsung
17-08-2013, 19:09
سلام واقعا چیزایی مثل Apple Sony asus اسم دارن و قسمتشون 2 براره من خودم Apple ZONM0003x داریم هیچ فرقی ندارن الان بهترین لپ تابی که میتونی بخری Acer و Hp هست اگه هزینه بیشتر کنی میتونی ACER S7 بگیری که حرف نداره الان ACER 5742 i7 با گرافیک 2 انویدیا 2 تومنه بهترین انتخابه

sarafara
17-08-2013, 22:34
از راهنمایی همه ممنون...زد 500 آی 7 رو سفارش دادم ...رنگ شکلاتی اش واسه اینکه بک لایت داشته باشه ...فردا میرسه ..از همه دوستان ممنون !:n16:

3aman021
18-08-2013, 01:15
پیشاپیش مبارک باشه:11:

Dariush Samsung
18-08-2013, 09:56
ولی یه ضررره بیشتر تحقیقمیکردی بهتر نبود به نظر من انتخاب های بهتری هم میتونسی انجام بدی

m0fidi
18-08-2013, 10:55
تو این رنج قیمت بهترین انتخاب رو کردی .
مبارک باشه

sarafara
18-08-2013, 11:59
ولی یه ضررره بیشتر تحقیقمیکردی بهتر نبود به نظر من انتخاب های بهتری هم میتونسی انجام بدی
وای نه دیگه ...دودل بودن رو دوست ندارم...از این انجمن هم واقعا ممنونم ...راستش واسه خرید تلویزیونم هم از اینجا کمک گرفتم و نهایتش سامسونگ خریدم و خیلی خیلی راضی هستم...این مدل هم انشاء الله که خوبه...وقتی اکثریت راضی باشن نمیشه بخاطر بدشانشی یه تعداد محدود دودل شد !:n18:

sarafara
18-08-2013, 12:01
تو این رنج قیمت بهترین انتخاب رو کردی .
مبارک باشه
بعللللله دیگه...واسه یه ریزه بهتر بودن یه میلیون باید بیشتر میدادم .... :n01:

samira_googleOne
27-08-2013, 11:03
با توجه به اینکه گرافیک برات مهمه و یه پردازنده خوب میخوای که حالا حالاها جواب بده برو سراغ hp 4540s با کانفیگ core i7اش . یکم کمیاب شده ولی هنوزم میشه توی بعضی از نمایندگی ها پیداش کرد . حدود 2600 تومان باید باشه .

sarafara
27-08-2013, 12:01
با توجه به اینکه گرافیک برات مهمه و یه پردازنده خوب میخوای که حالا حالاها جواب بده برو سراغ hp 4540s با کانفیگ core i7اش . یکم کمیاب شده ولی هنوزم میشه توی بعضی از نمایندگی ها پیداش کرد . حدود 2600 تومان باید باشه .
ممنون ...زد 500 رو خریده ام ...چند روزی میشه ...بازم ممنون !

Arash_tp68
27-08-2013, 20:03
الان فقط اسوس لب تاب با پردازنده هاسول زده
فوق العادست فقط قیمتش بالاست
n55

Capital
27-08-2013, 20:27
الان فقط اسوس لب تاب با پردازنده هاسول زده
فوق العادست فقط قیمتش بالاست
n55
دوست عزیز لپ تاپ های دیگه هم هستند مثل y510 از لنوو.

Arash_tp68
28-08-2013, 20:30
فکر کنم لنوو موفق تر باشه و بازار رو توی دست میگیره

Arash_tp68
28-08-2013, 20:31
فکر کنم تا 1 ماه دیگه بازار پر میشه از لب تاب جدید با پردازنده هاسول

Capital
28-08-2013, 22:40
فکر کنم لنوو موفق تر باشه و بازار رو توی دست میگیرهالبته این مدل گرونتر هم هست اما در این شکی نیست که لنوو بازار رو تو دست میگیره مثل همین الان که با لپ تاپ هاش این کار رو کرده.

Arash_tp68
29-08-2013, 16:08
معمولا لب تاب ها 1 تا 2 ماه بعد از عرضه یک مقدار افت قیمت دارن

Capital
29-08-2013, 20:42
معمولا لب تاب ها 1 تا 2 ماه بعد از عرضه یک مقدار افت قیمت دارن
البته ارش جان باید این و هم در نظر داشت که لپ تاپ مثل بعضی محصولات دیگه نیست که خیلی افت کنه اما خوب مسلما افت رو که میکنه اصلا به امید اینکه یه روزی همه جنس ها افت افت افت کنه تا ارزونی شه.ای خداااااااااا

Arash_tp68
31-08-2013, 20:18
اره منظور از افت همون 200 الی 300 تومان است

Arash_tp68
03-09-2013, 23:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لب تاب های جدید لنوو
مهر ماه وارد باار می شوند

nilok
08-09-2013, 11:30
می خواستم بدونم بین ASUS N46 JV و HP ENVY DV6T-7214 کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟

Capital
08-09-2013, 13:07
می خواستم بدونم بین ASUS N46 JV و HP ENVY DV6T-7214 کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز من در ابتدا از لحاظ کانفیگ براتون بررسی میکنم اما قبل از این بگم که هر دو برند دارای کیفیت ساخت خوبی هستند و دوم هم اینکه من این دو مدل رو با هم بررسی نمیکنم چون قیمت این مدل hp که فرمودین با قیمت n550jv برابر هست پس n46jv را کنار بزارید و برین سراغ n550jv اما در کل در مورد کانفیک باید بگم که اگه بخوام از لحاظ پردازنده این دو مدل رو مقایسه کنم این هست که پردازنده 3630QM که متعلق به HP هست از 4700HQ ضعیف تر هست و همچنین پردازنده N550JV از نسل چهارم هست اما 7214 از نسل سوم هست و در مورد کارت گرافیک باید بگم که که گرافیک N550JV باز هم از HP قویتر هست و در مورد صفه نمایش باشد بگم که صفحه نمایش جفتشون Full HD هست ودارای یک رزولوشن هستند و جفتشون دارای صفحه نمایش های خوبی هستند اما N550JV دارای صفحه نمایش لمسی هم هست که HP غیر لمسی هست و از لحاظ وزن با هم برابرند و اما در مورد هارد باید بگم که هارد n550jv دارای دور 5400 میباشد که hp دارای دور 7200 میباشد که بالاتر هست و در اخر در مورد پورت ها هم باید بگم که جفتشون از لحاظ پورت غنی هستند و همچنین جفتشون دارای 3 پورت usb 3.0 هستند و در مورد n550jv باید بگم که صدای خوبی داره و دارای یک ووفر هم هست و در در مورد باتری هم اینو بگم که جفتشون خوب جوابگو هستند چون درسته که hp 7214 دارای باتری 6 سلولی هست و n550jv دارای باتری 4 سلولی هست اما اینو باید بگم که باتریه n550jv از نوع لیتیوم پلیمری هست اما باتریه hp 7214 از نوع یونی هست که تقریبا با هم برابر میشن.

nilok
08-09-2013, 15:08
دوست عزیز من در ابتدا از لحاظ کانفیگ براتون بررسی میکنم اما قبل از این بگم که هر دو برند دارای کیفیت ساخت خوبی هستند و دوم هم اینکه من این دو مدل رو با هم بررسی نمیکنم چون قیمت این مدل hp که فرمودین با قیمت n550jv برابر هست پس n46jv را کنار بزارید و برین سراغ n550jv اما در کل در مورد کانفیک باید بگم که اگه بخوام از لحاظ پردازنده این دو مدل رو مقایسه کنم این هست که پردازنده 3630QM که متعلق به HP هست از 4700HQ ضعیف تر هست و همچنین پردازنده N550JV از نسل چهارم هست اما 7214 از نسل سوم هست و در مورد کارت گرافیک باید بگم که که گرافیک N550JV باز هم از HP قویتر هست و در مورد صفه نمایش باشد بگم که صفحه نمایش جفتشون Full HD هست ودارای یک رزولوشن هستند و جفتشون دارای صفحه نمایش های خوبی هستند اما N550JV دارای صفحه نمایش لمسی هم هست که HP غیر لمسی هست و از لحاظ وزن با هم برابرند و اما در مورد هارد باید بگم که هارد n550jv دارای دور 5400 میباشد که hp دارای دور 7200 میباشد که بالاتر هست و در اخر در مورد پورت ها هم باید بگم که جفتشون از لحاظ پورت غنی هستند و همچنین جفتشون دارای 3 پورت usb 3.0 هستند و در مورد n550jv باید بگم که صدای خوبی داره و دارای یک ووفر هم هست و در در مورد باتری هم اینو بگم که جفتشون خوب جوابگو هستند چون درسته که hp 7214 دارای باتری 6 سلولی هست و n550jv دارای باتری 4 سلولی هست اما اینو باید بگم که باتریه n550jv از نوع لیتیوم پلیمری هست اما باتریه hp 7214 از نوع یونی هست که تقریبا با هم برابر میشن.

در مورد SONY E15129 چطور؟؟ از بین این سه تا کدوم رو توصیه می کنید؟

مهندس الهه
08-09-2013, 16:08
سلام
لپ تاپ تا قیمت 1.5 چی پیشنهاد میدید ؟
واسه کارای معموی مثل اینترنت و فیلم و . . .
و گاهن گیم

NOR-1
08-09-2013, 16:12
سلام
و گاهن گیم

LENOVO G500-G580

Capital
09-09-2013, 19:58
سلام
و گاهن گیم
دوست عزیز تو این رنج قیمت برین سراغ مدل های Samsung NP300E5V-A06 یا Samsung NP300E5V-A06 یا Fujitsu LifeBook AH-532-E یا IBM Lenovo Essential G580-U که به نظر من اول فوجیتسو و لنوو g580 رو در الویت قرار بدین.

Abdolreza2012
09-09-2013, 20:06
دوستان لپ تاپ های سری جدید کدوما تو ایران اومده؟
برا فروش؟؟
اگه لینکی دارید بذارید
مرسی

KAMYK
10-09-2013, 00:55
می دونم سوالم کمی کلی هست ولی میشه توضیح بدید از نظر کیفیت قطعات رده بندی برندهای Fujitsu Lenovo یا Dell و Hp با کانفیگ مشابه یا خیلی نزدیک به هم با چه ترتیبی قرار میگیرن. سوال بعد اینکه به نظرتون قیمت ها در مهر کمتر میشه یا نه

Capital
10-09-2013, 19:22
دوست عزیز این رنکینگ جهانی لپ تاپ، ۱۲ برند برتر سال ۲۰۱۲ هست که نظر من و دوستان دیگه نیست و یه امتیاز دهی معتبر هست که البته چون فوجیتسو تازه داره خودی نشون میده پس فعلا تو این لیست نیست اما از کسانی که این مدل رو دارند میتونید بپرسید که بدونید این مدل دارای خرابی کم و کیفیت ساخت بالا هست:
آزمون‌های زیادی در حوزه لپ‌تاپ‌ها انجام می‌شوند تا برندهای مختلف را ارزیابی کنند. این آزمون‌ها که معمولا توسط موسسات معتبر بین‌المللی اجرا می‌شوند جنبه محرمانه دارند و با اینکه نتایج آنها می‌تواند در انتخاب یک برند مناسب توسط مصرف‌کنندگان موثر باشد اما گزارش ارزیابی برندها انتشار عمومی ندارد.

در مقابل نشریات و سایت‌های اطلاع‌رسانی نیز تلاش می‌کنند با بررسی‌های مستقل به یک رده‌بندی کلی در مورد کیفیت و کارایی لپ‌تاپ‌ها برسند و در این میان مجله لپ‌تاپ به آدرس laptopmag.com و نسخه چاپی آن که با عنوان LAPTOP Magazine منتشر می‌شود هر ساله بر اساس نتایج تست‌های خود و نظر کاربرانش، آماری از برندهای برتر لپ‌تاپ‌ را منتشر می‌کند.
در این آزمایش‌ها که از ابتدا تا انتهای سال میلادی و روی بیش از ۲۰۰ مدل لپ‌تاپ انجام می‌شود ۱۰ شاخص مهم مانند کارایی، طراحی، فناوری‌های جدید، ارزش خرید و کیفیت مد نظر قرار می‌گیرند. در ادامه این رده‌بندی را مشاهده می‌کنید.

۱- اپل
جایگاه نخست این رده بندی برای چهارمین سال متوالی به اپل اختصاص دارد. لپ‌تاپ‌های اپل توانسته‌اند با کسب ۸۹ امتیاز از ۸ گروه امتیازی، رتبه اول را کسب کنند و در پنچ گروه طراحی، کیبورد و تاچ‌پد، صدا و تصویر، نرم‌افزار و بررسی فنی در صدر برندهای دیگر قرار بگیرند.
اپل تنوع زیادی در طراحی محصولات خود ندارد با این حال محصولات آن یکی از پرطرفدارترین لپ‌تاپ‌ها هستند.

۲- لنوو
لنوو برای سومین سال متوالی است که بعد از اپل در مقام دوم قرار می‌گیرد. این برند در گروه‌های فناوری‌های جدید، بررسی فنی، طراحی، کیبورد و تاچ‌پد امتیاز بالایی دارد و از نظر ارزش خرید و نوآوری نیز توانسته است نظر کارشناسان را جلب کند.
نکته قابل توجه این است که امتیاز اصلی در این برند به رده آیدیاپد تعلق دارد که به اندازه تینک‌پد‌ها حرفه‌ای نیستند اما در سال گذشته دومین برند پرفروش جهان بودند.

۳- ایسوس
ایسوس در یکسال گذشته درخشش زیادی داشته و به همین دلیل از جایگاه پنجم به رتبه سوم ارتقا پیدا کرده است. اصلاح کیبورد و افزایش کیقیت صفحه نمایش از مواردی هستند که ایسوس تمرکز زیادی روی آنها نشان داده است.
این برند اولین اولترابوک با کارت گرافیکی مستقل را معرفی کرد و از نظر نوآوری نیز با لنوو همرده است.

۴- اچ‌پی
اچ‌پی در رده‌بندی امسال به جایگاه چهارم سقوط کرده و بعد از اپل، لنوو و ایسوس قرار گرفته است.
این برند برای چند سال متوالی بین رتبه‌های اول تا سوم قرار داشت ولی امسال این جایگاه را ازدست داده است. دلیل این امر هم در نوآوری است. اچ پی در زمینه کالا و بازار مشکلی ندارد اما نتوانست به سرعت رقبای خود حرکت کند.

۵- سامسونگ
قرارگیری سامسونگ در جایگاه پنجمین برند معتبر ممکن است کمی عجیب به نظر برسد. این رده‌بندی بر اساس سهم بازار انجام می‌شود و ویژگی‌های کاربردی دارد به همین دلیل سامسونگ توانسته در میان پنج برند برتر باشد.
دلیل این موضوع را می‌توان در فناوری‌های بکار رفته در لپ‌تاپ‌های سامسونگ و طراحی آنها جستجو کرد. البته توسعه شگفت‌انگیز موبایل‌های سامسونگ در اقبال عمومی به سمت این نام بی‌تاثیر نیست.

۶- سونی
سونی با دو پله سقوط از جایگاه چهار به رتبه ششم کاهش جایگاه داده است و بین سامسونگ ودل قرار گرفته است.
این برند همچنان طراحی قابل توجهی روی محصولات خود دارد و کیفیت آنها کم نظیر است ضمن اینکه صدا و تصویر در سونی همچنان حرف اول را می‌زند. دلیل سقوط این برند را می‌تواند در سیاست‌های قیمت‌گذاری، سرعت رقبا و تاخیر این برند در محصولات سازگار با ویندوز هشت دانست.

۷- دل
دل در سال گذشته روی طراحی محصولات خود دقت زیادی داشت و حتی یک مدل تغییر پذیر میان لپ‌تاپ و تبلت ارائه داد.
با این حال تولید انبوه محصولات متوسط و نرخ بازگشت به گارانتی این محصولات باعث می‌شود کاربران این برند را با احتیاط انتخاب کنند. اگر دل به تمرکز روی طراحی و افزایش کیفیت قطعات توجه کند قطعا سال آینده جایگاه بهتری خواهد داشت.

۸- ایسر
ایسر همچنان اصرار دارد به عنوان یک برند ارزان مطرح شود. این سیاست اگرچه سهم بازار زیادی برای آن به همراه داشته اما مانع از افزایش ارزش برند می‌شود.
ایسر در سال گذشته طراحی‌های جذابی در اولترابوک‌های سری S7 انجام داد ولی از نظر نوآوری، بررسی فنی و کیفیت محصولات نیازمند یک بازنگری کلی است. البته به دلیل قیمت مناسب این برند همچنان طرفداران زیادی دارد.

۹- توشیبا
توشیبا در میان ۹ برند بررسی شده، رتبه نهم ره به خود اختصاص داده است. دلیل این امر هم کاملا مشخص است. توشیبا تمرکز خود در بازار لپ‌تاپ‌ها را از دست داده و نوآوری جدیدی در محصولات آن دیده نمی‌شود. ضمن اینکه از نظر صدا و تصویر نیز حرف زیادی برای گفتن ندارد.
توشیبا برای بازگشت به سال‌های طلایی خود علاوه بر نوآوری و طراحی باید به کیبورد، صدا و تصویر و بررسی فنی توجه کند.

mishkaa
12-10-2013, 13:25
سلام دوستان گرامی

لطف میکنین من را راهنمایی کنین
کدام یک از مدل های اسوس تا قیمت 2 تومن خوبه ؟
آیا ایسوس x450 خوبه ؟

فقط انگاری یک مدل از x450 ها باطریش 6 سلول هست ،درسته ؟

این خوبه ؟

ممنون

سوگند5243183
12-10-2013, 20:18
ASUS X550CC-i5/4/750/2G این مدل خریدم 2250 خوب است یا نه اطلاعاات بدین

leo.unique
13-10-2013, 21:17
۲- لنوو
لنوو برای سومین سال متوالی است که بعد از اپل در مقام دوم قرار می‌گیرد.
جالبه ! نمیدونستم اینو:n16:

javad1361839
21-10-2013, 04:19
کسی خبر داره لپ تاپ با پردازنده هاسول کی قراره بیاد بازار ؟؟

melika_89m
21-10-2013, 11:24
سلام دوستان با 2-3 میلیون یه لپ تاپ خوب برای کارای اداری و خونگی می خواستم ...
خودم سونی مد نظرمه ولی دوستان میگن لنوو ؟
میشه مارک و مدلی که بهتره رو به من معرفی کنید
ممنونم

Arash_tp68
25-10-2013, 21:45
ممنونم

بهترین انتخواب lenovo z500

Arash_tp68
25-10-2013, 21:47

اومده خیلی وقته

NOR-1
25-10-2013, 22:58

اومده اما کمه مدل های خوبش ایناست:
asus n46jv
asus n550 jv
lenovo y510p
lenovo S510

میهن دوست
26-10-2013, 13:07
ممنونم
در حدود 3 میلیون اگه می خوای برای خرید لپ تاپ بدی، بهترین گزینه asus هست. یه لپ تاپ ایسوس با پردازنده core i7 و گرافیک بالا تو این قیمت میتونی گیر بیاری.

NOR-1
26-10-2013, 15:27
ممنونم

n46jv
z500 i7

goodworm
26-10-2013, 16:37
z500 i5 خوبه .از نظر کارایی i5 و i7 تقریبا البته تقریبا نزدیک به همند و i3 با فاصله از این دو . z500 یه مدل i7 هم داره ولی 300 چوب بیشتره .نمی ارزه چون کاراییشون نزدیک به همه. :n01:

E-Masood
28-10-2013, 22:55
لنوو سری Z مشکل داغ شدن بیش از حد دارند و دوستان عزیز اگر پولتون میرسه توی خرید ایسوس شک نکنید!

mishkaa
29-10-2013, 13:30
لنوو سری Z مشکل داغ شدن بیش از حد دارند و دوستان عزیز اگر پولتون میرسه توی خرید ایسوس شک نکنید!

سلام
ایسوس k46 دو تا کانفیگ داره
corei5 و core i7
آیا کانفیگ corei7 مشکل گرم شدن بیش از حد و مصرف زیاد باطری رو داره ؟
چون اختلاف قیمتش حدود 350 تومنه (هر دو هارد 1 ترا و رم 6 و گرافیک gforce740 داره)

ممنون

narsiis
29-10-2013, 16:34
سلام میشه راهنماییم کنیین؟؟ من یه لب تاپ میخوام تو قیمت 2 میلیون و 200 و 300. کارم بیشتر نرم افزارای آفیسه اینترنتم زیاد میرم میخوام با wireless مشکلی نداشته باشه وب کم هم داشته باشه.حتما هم سفید باشه . ترجیحا سونی باشه.

javad1361839
30-10-2013, 13:32

اومده اما کمه مدل های خوبش ایناست:
asus n46jv
asus n550 jv
lenovo y510p
lenovo S510

ممنون دوست عزیز ............ با بودجه زیر 2 تومن با پردازنده هاسول مدلی تو بازار هست؟؟

Highbury
02-11-2013, 09:51
نه زیر دو تومان موجود نیست

milad_gta
02-11-2013, 11:43
دوستان گزینه ای با پردازنده Haswell Core i3 تو بازار موجوده؟

freeman
02-11-2013, 18:54
من یه Sony Vaio Pro 13 گرفتم که فوق العاده سبک و روون هست. سی پی یو Haswell i5 که انصافا امکاناتی که خود سونی روش اضافه کرده اینو به بهترین نوت بوکی که تا الان خریدم تبدیل کرده.

htforyou
03-11-2013, 22:01
سلام دوستان
من می خواستم یک لپ تاپ برای کار مهندسی شیمی خودم بگیرم ,کامپیوتر خودم سیستم قوی ای داره برای اجرای هر نرم افزاری (Ci7 2600k-8G-Nvidea GTX 560Ti). ولی لپ تاپ رو میخواستم برای شرکت تو کلاسای نرم افزار که شرکت میخوام بکنم . برای همین هرچقدر هزینش کمتر باشه بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه تا 1500 نهایتا ...:n01:
و اینکه آیا 3120M و 2020M کار من رو جواب میده ؟
پیشاپیش هم از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Highbury
04-11-2013, 09:09
سلام دوستان
من می خواستم یک لپ تاپ برای کار مهندسی شیمی خودم بگیرم ,کامپیوتر خودم سیستم قوی ای داره برای اجرای هر نرم افزاری (Ci7 2600k-8G-Nvidea GTX 560Ti). ولی لپ تاپ رو میخواستم برای شرکت تو کلاسای نرم افزار که شرکت میخوام بکنم . برای همین هرچقدر هزینش کمتر باشه بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه تا 1500 نهایتا ...:n01:
و اینکه آیا 3120M و 2020M کار من رو جواب میده ؟
پیشاپیش هم از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. نه ci3 ضعیف است
جی 580 با پردازند هci6 و گرافیک 630 یا 610 موجود است که قیمتش حدود 1650 - 1700 باید باشه.
اگر USB3 برایتان اهمیتی ندارد. acer E1 با پردازنده ci5 و گرافیک 710 باید حدود 1600 باشه.

htforyou
04-11-2013, 10:29
سلام. نه ci3 ضعیف است
جی 580 با پردازند هci6 و گرافیک 630 یا 610 موجود است که قیمتش حدود 1650 - 1700 باید باشه.
اگر USB3 برایتان اهمیتی ندارد. acer E1 با پردازنده ci5 و گرافیک 710 باید حدود 1600 باشه.
لنوو ها رو دیدم اما یخورده قیمتشون بالاست ....
و اینکه پردازنده اون ایسره 3337U هستش ... بنچمارک 3120M از اون i5 ایسر بیشتره ...