ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توشیبا

omidshsh
23-07-2013, 22:41
سلام. بین برندهای مختلف توشیبا در چه سطحی هست؟ پنلش میگن ژاپنی هست درسته؟ گارانتیش رو می گفت جدیدا خوب شده. 2 مدل پیشنهاد داد مغازه دار
40pb200
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و 40ps200
کسی تا حالا توشیبا داشته؟ راضی بوده؟ این دو مدل چطور؟ مشخصات خوبی دارن؟ طاهرا عیب اصلی نداشتن ----T هست. کیفیتشون چطوره؟

hapalii
24-07-2013, 20:59
سلام

اصلا این دو مدل رو کجا دیدیدن تو تهران که اصلا توشیبا نیست حتی بدونه گارانتی اون هم نسبت به قبل کمتر شده تو شهر های مرزی
اما این که تی وی خوبی هست یا نه برند که بد نیست و قدیمی اما خیلی ها رو دیدم که فکر می کنند چون یک برند قدیمی حتما خیلی هم عالی مثلا تو همین فروم دیدم که بعضی ها هیتاچی رو خیلی قوی می دونند و البته که قوی هست اما دیگه در حد اندازه برند های دسته اول تی وی نیستند و چون تو ایران خیلی تنوع کمی دارند معمولا انتخاب های خوبی توش نمیشه داشت .

morteza_dada
25-07-2013, 11:24
سلام. بین برندهای مختلف توشیبا در چه سطحی هست؟ پنلش میگن ژاپنی هست درسته؟ گارانتیش رو می گفت جدیدا خوب شده. 2 مدل پیشنهاد داد مغازه دار
40pb200
و 40ps200
کسی تا حالا توشیبا داشته؟ راضی بوده؟ این دو مدل چطور؟ مشخصات خوبی دارن؟ طاهرا عیب اصلی نداشتن ----T هست. کیفیتشون چطوره؟

سلام.دوست عزیز.از نظر کیفیت ساخت و کیفیت تصویر خیالت راحت باشه.توشیبا یکی از بهترین و معتبرترین برندهایه ژاپنیه.تلویزیون هاش هم حرف ندارن.من خودم ال سی دی مدل zv600 را دارم و با وجود اینکه مدل 2009 هستش.هنوز از تی وی های فامیل که جدید میگیرن و ال جی یا سامسونگ هستند خیلی تصویر بهتری داره و کیفیت ساختش هم بالاتره .تنها عیبش اینه که تو ایران خیلی کم میشناسنش و علتش هم نداشتن تبلیغاته.بازم خودتون از نزدیک کیفیتهاشون را بررسی کنید و بهترین انتخاب را انجام بدید.فقط مدل پی اس بهتره از اون یکیه چون فرمتهایه مختلف فیلم را میتونه نشون بده.مدل پی یو هم اگه گیر بیاری خوبه.اگه اسمارت هم بخوای مدل هایه دیگه ای داره که گرون تر میشن