D N A
23-07-2013, 19:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته برخی از متخصصان تغذیه، خوردن خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای دیابتیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، افراد مبتلا به سندرم متابولیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بیماریهای قلبی و عروقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تبخال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زیاد توصیه نمیشود.
احمد ساعدی، متخصص تغذیه گفت: خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی از میوههایی است که در رژیم غذایی هر فردی باید قرار بگیرد زیرا قند موجود در آن انرژی رسانی میکند.
وی افزود: روزانه ۲ عدد خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی متوسط برای دیابتیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) متناسب است و بیشتر از آن توصیه نمیشود.
ساعدی خاطر نشان کرد: خرما برای دیابتیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، افراد مبتلا به سندرم متابولیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بیماریهای قلبی و عروقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تبخال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زیاد توصیه نمیشود.
وی گفت: تبخال ویروسی است و خرما برای افراد مبتلا به عارضه تبخال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مناسب نیست زیرا خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قند خون را بالا میبرد و ویروسهای تبخال در رشد خود از قند موجود در خرما استفاده میکنند.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف خرما با شیر و ماست توصیه میشود و جلوی گرسنگی و تشنگی را میگیرد.
وی در خصوص خاصیت خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفت: استفاده از خرما ۲ تا ۳ عدد میتواند به عنوان جانشین میوه باشد همچنین میتوان برای تهیه کیک و شیرینی از خرما استفاده کرد که ضرر کمتری نسبت به شیرینهای معمولی خواهد داشت.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
به گفته برخی از متخصصان تغذیه، خوردن خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای دیابتیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، افراد مبتلا به سندرم متابولیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بیماریهای قلبی و عروقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تبخال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زیاد توصیه نمیشود.
احمد ساعدی، متخصص تغذیه گفت: خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی از میوههایی است که در رژیم غذایی هر فردی باید قرار بگیرد زیرا قند موجود در آن انرژی رسانی میکند.
وی افزود: روزانه ۲ عدد خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی متوسط برای دیابتیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) متناسب است و بیشتر از آن توصیه نمیشود.
ساعدی خاطر نشان کرد: خرما برای دیابتیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، افراد مبتلا به سندرم متابولیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بیماریهای قلبی و عروقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تبخال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زیاد توصیه نمیشود.
وی گفت: تبخال ویروسی است و خرما برای افراد مبتلا به عارضه تبخال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مناسب نیست زیرا خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قند خون را بالا میبرد و ویروسهای تبخال در رشد خود از قند موجود در خرما استفاده میکنند.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف خرما با شیر و ماست توصیه میشود و جلوی گرسنگی و تشنگی را میگیرد.
وی در خصوص خاصیت خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفت: استفاده از خرما ۲ تا ۳ عدد میتواند به عنوان جانشین میوه باشد همچنین میتوان برای تهیه کیک و شیرینی از خرما استفاده کرد که ضرر کمتری نسبت به شیرینهای معمولی خواهد داشت.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ