PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت پایین انتقا فایل در شبکه وایرلس

Pedram_mrn
23-07-2013, 12:28
سلام وقت بخیر... قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم تقریبا کل وب رو زیرو رو کردم، تو سایت های ایرانی که چیزی پیدا نکردم تو سایت های خارجی هم این مشکل رو زیاد داشتن و البته مثل اینکه اونا هم از حل این مشکل عاجز بودن...

مشکل اینجاست انتقال فایل بین دو دستگاه که به این اکسس پیونت(که مودم TD-W8901G V3 هست) وصلن به شدت پایینه... فرقی نداره که چه دیوایسی های باشند و چه سیستم عامل هایی داشته باشند لپتاپ، دسکتاپ، آیپد، اسمارت فون های اندرویدی، و با هر ترکیبی که ممکن باشه. سرعت انقال فایل از یک دستگاه به دستگاه دیگه از طریق این مودم یه چیزی حدود 800KB/s هست.

ابتدا منم مثل خیلیا فک کردم مشکل از تنظیمات ویندوز و نحوه ی اشتراک فایل ها توسط ویندوزه، ولی بعد با تست کردن دستگاهای دیگه متوجه شدم که ویندوز اصلا تقصیری نداره.

مشکل آنتن دهی و نویز هم ندارم دوتا دستگاه بغل مودم هم که باشن سرعتشون همینه. تو تنظیمات مودم هم از BAND های مختلف استفاده کردم و کلی آزمون و خطای دیگه.

فریمور مودم هم آپدیت کردم که بازم تفاوتی ایجاد نکرد.

این مودم قابلیت تبادل دیتا تا 54Mbps رو داره طبق گفته ی خیلیا در سایت های مختلف این مقدار بصورت Half Duplex در اختیار ماست یعنی 27Mbps که میشه حدود 3.75MB/s که من حتی نصف این مقدار هم در دسترسم نیست...

واقعا انتقال فایل بین دستگاه ها با این سرعت زجر آوره حتی فیلم هم نمیتونم با این سرعت بصورت استریم ببینم...

به نظرتون مشکل از کجاست؟

خواهش میکنم دوستانی که این مشکل رو دارن و ندارن بیاین نظر بدن، بگن مودمشون یا روترشون چیه اگه میتونن تنظیماتشو هم بگن که ماهم از تکنولوژی بینصیب نمونیم...

قصد خرید یه مودم جدید رو هم دارم ولی مترسم که خیلی تغییری توش نبینم...

ممنون که وقت میذارین

EXTREME
23-07-2013, 15:51
سلام وقت بخیر... قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم تقریبا کل وب رو زیرو رو کردم، تو سایت های ایرانی که چیزی پیدا نکردم تو سایت های خارجی هم این مشکل رو زیاد داشتن و البته مثل اینکه اونا هم از حل این مشکل عاجز بودن...

مشکل اینجاست انتقال فایل بین دو دستگاه که به این اکسس پیونت(که مودم TD-W8901G V3 هست) وصلن به شدت پایینه... فرقی نداره که چه دیوایسی های باشند و چه سیستم عامل هایی داشته باشند لپتاپ، دسکتاپ، آیپد، اسمارت فون های اندرویدی، و با هر ترکیبی که ممکن باشه. سرعت انقال فایل از یک دستگاه به دستگاه دیگه از طریق این مودم یه چیزی حدود 800KB/s هست.

ابتدا منم مثل خیلیا فک کردم مشکل از تنظیمات ویندوز و نحوه ی اشتراک فایل ها توسط ویندوزه، ولی بعد با تست کردن دستگاهای دیگه متوجه شدم که ویندوز اصلا تقصیری نداره.

مشکل آنتن دهی و نویز هم ندارم دوتا دستگاه بغل مودم هم که باشن سرعتشون همینه. تو تنظیمات مودم هم از BAND های مختلف استفاده کردم و کلی آزمون و خطای دیگه.

فریمور مودم هم آپدیت کردم که بازم تفاوتی ایجاد نکرد.

این مودم قابلیت تبادل دیتا تا 54Mbps رو داره طبق گفته ی خیلیا در سایت های مختلف این مقدار بصورت Half Duplex در اختیار ماست یعنی 27Mbps که میشه حدود 3.75MB/s که من حتی نصف این مقدار هم در دسترسم نیست...

واقعا انتقال فایل بین دستگاه ها با این سرعت زجر آوره حتی فیلم هم نمیتونم با این سرعت بصورت استریم ببینم...

به نظرتون مشکل از کجاست؟

خواهش میکنم دوستانی که این مشکل رو دارن و ندارن بیاین نظر بدن، بگن مودمشون یا روترشون چیه اگه میتونن تنظیماتشو هم بگن که ماهم از تکنولوژی بینصیب نمونیم...

قصد خرید یه مودم جدید رو هم دارم ولی مترسم که خیلی تغییری توش نبینم...

ممنون که وقت میذارین

برید تو تنظیمات QOS و اون رو فعال کنید
وایرلس مودم هم رو حالت b+g باشه و برد وایرلس رو حالت high باشه
از کانال چند برای وایرلس استفاده میکنید ؟
موانع که سر راه است و همچنین نویز ها و امواجی که در باند فرکانسی 2.4ghz کار میکنند هم مشکل ساز است

Pedram_mrn
23-07-2013, 18:46
تقریبا همه ی کانال هارو امتحان کردم تغییر محسوسی مشاهده نشد...
دو دستگاه فاصلشون با مودم 30 سانت هم نیست...

------------

اگه منظورتون همون تیک اولی باشه تو قسمت QoS، فعالش کردم و تغییری دیده نشد.
اگه منظورتون کل تنظیماته اون صفحس اگه راهنمایی کنید تنظیمش میکنیم...

ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
51.0KB

EXTREME
23-07-2013, 20:44
تقریبا همه ی کانال هارو امتحان کردم تغییر محسوسی مشاهده نشد...
دو دستگاه فاصلشون با مودم 30 سانت هم نیست...

------------

اگه منظورتون همون تیک اولی باشه تو قسمت QoS، فعالش کردم و تغییری دیده نشد.
اگه منظورتون کل تنظیماته اون صفحس اگه راهنمایی کنید تنظیمش میکنیم...

ممنون

51.0KB

در inter face setup یک عکس از سربرگ وایرلس بزارین

البته این میشه گفت طبیعیه شما هیچ وقت نمیتونید در سرعت ایده آل همیشه کار کنید
مکان مودم هم خیلی مهمه

باز سری n به این نسبت بهتره

Pedram_mrn
23-07-2013, 21:33
خیالتون راجع به مکان مودم راحت باشه، تنها جایی که تداخل نویز داره کنار فرستنده تلفن بیسیم هست....

الان دوستم سریه n داره سرعتش 2.0 تا 2.5MB/s میرسه... چرا هیچکس شکایتی نداره :n23: واسه چی این همه تبلیغ میکنن؟ رو چه قاعده و فرمولی حساب میکنن این عددا بدست میاد که حتی به 50%ـش هم نمیشه رسید؟؟!!

تو فورم های خارجی هم اکثرا همه فقط در جواب سوالا تفهیم میشدن که همینه که هست... شما قرار نیست به کل ظرفیت برسی نهایتش 50%درصده...
تازه وضع واسه اونا بدتر بود چون اگه قرار بود فایلارو دانلود کنن کمتر واسشون زمان میبرد...:n02:

ولی خب اگه من با این مودم به 2.0MB/s هم برسم راضی ام حداقل تو استریم ویدئو مشکلم حل میشه...

بفرمایید

saeed_136915
23-07-2013, 21:55
سلام
من 8951 دارم ولی سرعت وایرلسش خوبه و توی استریم ویدئوی 1080p هیچ مشکلی نداره. سرعتش الان دقیقا یادم نیست ولی در حدود 6 مگ در ثانیه بود به نظرم. این هم عکس از تنظیمات وایرلس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])