مشاهده نسخه کامل
: عدم ثبات ماکروسافت؟!
سلام
متاسفانه ماکروسافت میاد یک پروژه جدید رو معرفی میکنه مردم چند سال وقت میزارن و میرن سمتش. بعد ولش میکنه خیلی راحت میگه دیگه ادامه نمیدیم مثل سیلور لایت.مثل TMG و چندین مورد دیگه
الان آدم جرات نمیکنه بره یک چیز نو یاد بگیره.میترسه فردا خیلی راحت بزنن discontinued
دوست عزیز، وقتی مردم استفاده نمی کنن و اینا هم برنامه های بهتری و راه حل های بهتری دارن مجبورن که به سمتش برن!!!
الان مثلا سیلور لایت همین جوریش هم مشکل داشت!! وای به حال اینکه میخواست با HTML5 هم مقابله بکنه!:|
در کل، تمرکز اصلی ماکروسافت روی یه سری تکنولوژی های اصلی بوده و هست و تغییر هم نکرده...
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در کل، تمرکز اصلی ماکروسافت روی یه سری تکنولوژی های اصلی بوده و هست و تغییر هم نکرده...
مخالفم. مثلا ASP.NET رو با ASP.NET MVC مقایسه کنید؛ چقدر باهم فرق میکنه.
تفاوت ها هم زیربنایی و مفهومی ست.
سلام
حقیقت آن است که همچین حسی در برخی موارد به انسان دست میدهد و نمیتوان انکارش کرد ...
نمونه های زیادی وجود دارد که به چند تا اشاره کردید و در آخر این فهرست هم شوک TMG قرار دارد!
قبول دارم، زیادحس خوبی نیست!
از طرف دیگر (برای دلداری خودم و شما) شاید بتوان گفت نوعی جبر تکنولوژیکی زمانه است.
بهرحال رایانه مانند علوم دیگر نیست و بروزرسانی زیادی دارد، بروزرسانی به معنای جایگزینی.
مثلاً مانند ریاضی نیست که مدام کشفیات و تئوری و نظریه های جدید به دانش گذشته گان افزوده شود ...
در رایانه دانش جدید جایگزین قبلی میشود... (مانند بلایی که سر سیستم عامل معروفی مانند DOS آمد.)
Silverlight میرود چون HTML5 می خواهد بیاید و جایش را بگیرد و خوب مزیت هایی هم دارد، از جمله آنکه HTML5 مورد توافق و پذیرش همه است و در سالهای آتی برنامه تولید شده شما با HTML5 میتواند روی همه سیستم عامل و وسایل قابل حمل و... کار کند.
یا MVC و WPF و EntityFramework که یکی از دوستان اشاره کردند، خوب تکنولوژی روز است، گرچه خوشبختانه با آمدنشان چیزی حذف نشد ولی درکل یک دیدگاه جدید و وسیع تر برای برنامه نویسان باز کردند...
WCF با امکانات وسیع تر جایگزین dotNetRemote میشود ...
و در نهایت TMG با آن قدمت و عظمت (برخی دوستان میگفتند باید برای لمس نامش وضو گرفت!:n02:!!!!) میرود تا مسیر WinServer2012 و UAG را باز کند تا در مقابل مسیر سرویس هایی مانند NIC Teaming در WinServer2012 و UAG قرار نگیرد ...
رشته ای برگردنم افکنده دوست - میکشد آنجا که خاطر خواه اوست
در کل من در غم شما شریک هستم (واقعاً و خارج از شوخی) ولی زیاد سخت نگیرید برادر (آدم ها هم میروند، شما میخواهید برنامه ها بمانند)
میخواهید خودمان یک شرکت بزنیم و فریم ورک ارائه دهیم و تا ابد تغییرش ندهیم؟! :n02::n14::n06::n28::3::blink:
سلام
مشکل دیگر این هست که برای یک برنامه 50 کیلوبایتی باید یک وصله 30 تا 40 مگ .نت بزنیم تنگ برنامه
پاسخ ماکروسافت به من
Hello,Thank you for contacting Microsoft. Microsoft is committed to provide our customers with the most current versions of our products to aid our developers with their testing and developing needs. Some products are discontinued and no longer supported because they are older versions.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.