مشاهده نسخه کامل
: یادگیری زبان اسمبلی؟
سلام
دوستی دارم میگفت کسی برنامه نویس میشه که زبان اسمبلی رو خوب بدونه.
میگفت دست کم تا ماکروها رو خونده و باشه.میگه زبان های برنامه نویسی سطح بالا چون نمیدونی پشت پرده چه خبر هست برای اشکال زدایی و بهینه سازی کد ها نمیتونی فنی باشه و دقیق عمل کنی.مگر اینکه زبان اسمبلی رو بلد باشی
اصلا حقیقت داره؟
سلام
گرچه با اسمبلی تحت داس چیزهای نوشتم و با نسخه تحت ویندوز آن هم کار کردم ولی درکل و صرفاً به عنوان یک نظر کاملاً شخصی با نظر این دوستان موافق نیستم.
بهرحال نظر شخصی ام است، شاید نظردوستان دیگر در همین سایت هم چیز دیگری باشد...
توضیح بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم با این نظر موافق نیستم. دانستن اسمبلی آن هم برای PC هیچ ارزشی ندارد. هیچ!
اگر اسمبلی بدانیم شاید بهتر بنوانیم الگوریتم ها را در ذهن بچینیم اما آن جمله که برنامه نویس نمی شود را قبول ندارم.
شما چه کسی را می شناسید که برای PC برنامه بنویسد بعد اسمبلی آن را ببیند و آنجا Debug کند؟
پس زبان سطح بالا می شود کشک!!!
در هر صورت برای پردازنده های PC فقط سطح بالا. هر چی بالاتر بهتر:n10:.
موفق باشید.
به نظر من یادگیری اسمبلی از این جهت خوبه که باعث میشه آدم بدونه پشت پرده چه خبره و با ساختار های رم و حافظه آشنا میشه.
که این تو طراحی الگورتم ها و بهینه کردن برنامه ها میتونه مفد باشه و یادگیریش رو به تمام برنامه نویس ها پیشنهاد میکنم ، ولی استفاده شو نه.
با این حرف که
میگه زبان های برنامه نویسی سطح بالا چون نمیدونی پشت پرده چه خبر هست برای اشکال زدایی و بهینه سازی کد ها نمیتونی فنی باشه و دقیق عمل کنی.مگر اینکه زبان اسمبلی رو بلد باشی
از پایه مخالفم ، نوشتن برنامه های اسمبلی بی اندازه وقت گیره و خیلی از قابلیت های سیستم عامل رو هم نداری و عملا یه برنامه به درد بخور هم نمیتونی باهاش بنویسی ....
حتی خود سیستم عامل های مثل ویندوز - لینوکس رو با C++ نوشتن
کامپایلر زبانهای .نت هم خودش با سی++ نوشته شده
و سی++ یه زبان سطح بالاست.
حالا اگه سی++ مناسب نیست چرا شرکت هایی مثل ماکروسافت - گنو - اپل و ... دارن تمام برنامه ها و حتی سیستم عامل هاشونو با یه زبان سطج بالا مینویسن؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.